SKIATHOS ali stvarno!

Eh juče hteli da uplatimo i mi ali Skijatos Juni rasprodat...
Sada je potera za Lefkadom i Kefalonijom.. pa videčemo šta će biti ... mi bi i Lefkadu i Kefaloniju uplatimo 20 dana u junu pa provedemo 15 malo najednom malo na drugom toliko.
Sutra idemo opet do Sabre jer je kod njih ostala Lefkada i do neke agencije Belvil travel .

Žao mi je Skijatos sledeće godine ...

Hvala mobilni na poruci ,
kontaktirali smo vilu Blue horizont i imaju smestaj za sada... 17 dana u junu studio trokrevetni
i još smo muž i ja poslali 20ak zahteva za raznorazne vile koje smo našli , nadamo se da ćemo ipak ove godine biti na Skijatosu...
U ponedeljak definitivno odlučujemo i uplaćujemo...

Fantasia je sasvim solidan i dobar smestaj(koliko para-toliko muzike).udaljen od GRADSKE plaze megali ammos oko 250 metara,od bus stanice isto toliko i oko 300m od centra grada,ali i malo vise ako idete malo obilazno(manjim usponom)...

Poslednja izmena:
U ovom trenutku za taj period i takav oblik smestaja( 4-krevetni) mesta ima u vili "vaso" gde je cena sa dinarskim delom oko 64 evra dnevno,ali je ogranicen period boravka od 06.07 do 16.07(zbog grupe).takodje,ima mesta u "kypros studios" a cena je 70 evra dnevno(nema dinarski deo-konacna cena) kao i u "diamond-u" -70 evra dnevno-konacna cena.nesto bolju cenu mogao bih da ponudim u www.christakisstudios.com (nadam se 60-65) ali treba da napravim upit za tacan datum.... cena automobila iz volosa je 67 evra ako je do 6.25 metara ili 80 evra ako je veci.mada,ako nije bas "limuzina" od 5-6 metara,moji gosti placaju 67 evra jer rezervisem kao "mikro auto".cena za odraslog putnika je 19,5 po osobi,dok za decu kalkulisem koliko mogu(u prevodu-prijavim manje godina) pa placaju pola ili ne placaju uopste....ps.sacekaj da "podignem" 25-minutni video "skiathos-aegean paradise"..pa odluci...

Poslednja izmena:
Slaba vajda sto se nadas "Sinke"....to su cene u jednom pravcu, i uglavnom pocetkom jula do kraja avgusta i pored dva dnevna polaska iz volosa i dva iz konstantinosa,moraju se rezervisati unapred.skupo jeste,ali ne zovu skiatos bez razloga "aegean paradise"....

pozdravljam sveee danas sam slucajno pronasla ovaj forum....i imam pitanje kakva je van pansionska potrosnja na Skijatosu tipa rucak za dvoje u restoranu normalnom ..lezaljke suncobrani iznajmljivanje...kafe i sl...ja planiram krajem juna ili poc.jula mozda vila fantasia kapiram da nije losa..mada mene brinu tamo cene gde da nabavim klopu mada bi se ja htanila po restoranima ili da uplatim u nekom hotelu veceru ili dorucak bas mi se ne sprema ...tako da ako ima neko da me posavetuje MOLIM VAS nek se oglasi ..mnogo mi se svidja SKIJATOS ali jedino me van pansionska potrosnja brine ..neko mi rece da je preskupo!MOBILNI prosvetli me ili mi preporuci neku tvoju vilu iz aranzmana ...hvalaaaa

Volim da kazem:"nema hitnih poslova...ima samo ljudi koji su zakasnili". to se odnosi na smestaj,kojeg na sajtovima nasih agencija uglavnom nema u predsezoni-rasprodat je. ja se trudim,da to nadoknadim,objasnjavajuci mestanima koje poznajem da spuste cene.za sada uspevam kod nekih..a to je moj prijatelj www.christakisstudios.com (dvokrevetni studio-15 juna-26 evra dnevno) i moje prve komsije http://www.skiathosinfo.com/accomm/grigoris.htm (br.par sa dvoje dece-15 jun-35 evro dnevno).to bi bile orijentacione i veoma dobre cene smestaja u navedenom periodu,obzirom na potraznju.sigurno (i pored ove krize) sezona ce biti bolja od prosle.cene u vanpansionskoj potrosnji: gyros-2 evra,1/2 voda u marketu od 0.11e,na kiosku 0.50,na plazi malo skuplje,vecera za dvoje od 15 evra pa na gore,zavisi sta se konzumira,suncobrani oko 5-6e,kafa nes od 1.5-3.5e,pivo od 2 e do 4e(barovi),nocni klubovi pice oko 7e,kokteli na setalistu od 5 do 15 evra(zavisi gde pijete).......a evo i nekih cena iz marketa:

Jel moze neko ko je bio na Skiathosu da mi da preporuku nekog smeshtaja u centru, ili eventualno naziv hotela, ili telefon...

Mi smo bili u vili Iris, u samom centru, 10 koraka od glavne pešačke ulice. Odličan smeštaj :klap:, čišćenje svakodnevno :super:, osoblje ljubazno :hvala:... Mi smo koristili četvorokrevetni apartman, bilo je i manjih. Išli smo preko Eta tursa. Problem je samo parkiranje, ali vešt vozač se uvek nekako uglavi...;)

hvala na informacijama...reci mi jel je obavezno ako dodjem na ostrvo da iznajmim skuter ili kola da se ne bi smorila??jel ta vila Fantasija ima povoljan polozaj da nije na nekom brdu i hiljadu milja od plaze kao i od centra ??nadam se iskreno da je Skijatos zanimljiv za jedam mladi par koji voli da seta i obilazi prodavnice sa suvenirima:roll:?!

dosadna sam al sta cu prodace mi se aranzmani a ne bi volela da pogresim ..nasla sam neku MORFIA I kao studije kako je to ??i da li je ona Fantasia u Skiatos citiju ili neki zabaceni deo pise kao oko 250m od Megali Amos plaže a ja nemam pojma ni koja je a ni kakva plaza:think:...ako neko moze da mi strucno objasni delove Skijatosa i da mi kaze sta da gledam bila bih zahvalana!!!

:rotf::rotf:...da li je zanimljiv? pa..mlada damo,koliko je zanimljiv i lep skiatos govori i cinjenica da ste (najverovatnije!!) resili problem destinacije za sledece tri godine(to sam cuo od turista i potvrdjuje se u velikom broju slucajeva).za vilu fantasia,da bih bio prezizniji (jer nisam merio metre) recimo..ako zapalite cigaretu i krenete u tri pravca:centar,bus,gradska plaza..cigareta nece izgoreti a stigli ste.znaci nisu milje u pitanje vec par stotina metara.sad...da li je 150,170,210....obecavam da cu za iducu sezonu pored video ponuda za sve objekte izmeriti i rastojanja...u metar.:bye: naravno,sve ovo u vezi vile,pod uslovom ako bude imalo jos mesta,jer dok mi ovde tipkamo..villa se rezervise svaki dan.za scoter...nije obavezno,ali necete odoleti,a da se ne popenjete na brdo sa fantasticnim pogledom na sporade a i sidjete na plaze sa druge strane...

dosadna sam al sta cu prodace mi se aranzmani a ne bi volela da pogresim ..nasla sam neku MORFIA I kao studije kako je to ??i da li je ona Fantasia u Skiatos citiju ili neki zabaceni deo pise kao oko 250m od Megali Amos plaže a ja nemam pojma ni koja je a ni kakva plaza:think:...ako neko moze da mi strucno objasni delove Skijatosa i da mi kaze sta da gledam bila bih zahvalana!!!
http://www.skymap.gr/map.asp?ElementID=36157 kada se otvori ovaj link,vidi se "plakes" sto je "cosak" stare luke i grada. "vukuci misem" kartu ili krecuci se uz pomoc strelica na karti...ivicom obale dolazi se do "health center' a ispod njega je ulica Elhnikis Antistaseos i tacno gde pise ime ulice u nastavku imena je i vila fantasia sa desne strane u zelenilu.malo na dole je i ulica g.moraitou kojom za 5-6 min dodjete u papadiamantis(centar).na drugu stranu,lepo pise "to megali ammos,ring road,bus station)... nije bas najstrucnije ali eto trudim se sa ciljem da sto vise nasih turista upozna skiathos.idem na skiatos za vikend 15 ili 21 marta,pa ako neko hoce da ga upoznam sa ostrvom.....no problemo:ok: ps. samo da dodam da me upravo zvao prijatelj Chris www.christakisstudios.com i obavestio da ce na danasnja 3 e-mail upita iz srbije odgovoriti ovako: www.skiatostravel.com. niti ima ... objektu raspolaze iskljucivo Skiatos Travel.

Poslednja izmena:

Back