Pa , kao sto vidis , bas u Anastasiji Paraskevi prvih 10 dana preko Sabre , a posle , jer mi se ostrvo JAAAKOOO dopalo, sam promenila za smestaj u samom gradu.Tako da sam isprobala obe opcije i ne bih znala da ti kazem sta je bolje jer sve ima svoje .
U blizini se malazi Market ,lepo snabdeven ali malo skuplji u odnosu na megamarkete , tako da ako se hranite u svojoj reziji , onda je bolje uzeti kola bar na nekoliko dana i snabdeti se za ceo odmor , ili otici busom do stanice br 3 i tu odmah su 2 velike samoposluge , jedna preko puta druge i povuci sto vise mozete . Imate i taverne u okolini pa se mozete i tu hraniti.
Ja sam jela po restoranima , trazeci ''ona mesta gde jedu Grci'' ili po preporuci ''mobilnog'' ali to vam je skuplja varijanta jer glavni obrok , a da nije kuvana klasicna hrana , ide od 7-12e , pa plus salata 4-5 e (mada su ogroomne )i sve to po osobi ...pa izadje ....ali , to je odmor.
Cena karte busa odatle , u bilo kom pravcu je 1,40 e .Skini sa neta njihov red voznje , a i pise na pocetnim stanicama , idu na oko 20 min i obicno kazes kondukteru br stanice na koju ides ili ime ako znas , a obicno su postavljene naspram plaza .
Odatle peske mozes otici samo do 15 stanice putem , a da nije previse opasno a ni daleko i tu se spustiti na jednu lepsu plazu gde sam nasla puno morskih zvezda vec u plicaku .
Nastavak i slikice sutra