SKIATHOS ali stvarno!

U Panosu cemo biti, kao sto sam napisala gore. Trazili smo sprat jer ne volimo prizemlje, a ti si napisao da su samo prizemlje renoirali ako sam dobro razumela. koliko sam videla na slikama ima samo prizemlje i sprat?
nisam siguran,da li mi je njegov otac rekao samo za sprat ili za sve.cela oblasst je bila pod vodom zimus.imace su imali pre 8 godina srpsku agenciju(koja se ugasila) i bas su bili prezadovoljni....imaju i apoteku u gradu a pored apartmana bas imate puno taverni,pizeria...poslacu ti nesto na pp

nisam siguran,da li mi je njegov otac rekao samo za sprat ili za sve.cela oblasst je bila pod vodom zimus.imace su imali pre 8 godina srpsku agenciju(koja se ugasila) i bas su bili prezadovoljni....imaju i apoteku u gradu a pored apartmana bas imate puno taverni,pizeria...poslacu ti nesto na pp

jel mozda i ja mogu da dobijem to nesto na pp, obzirom da i mi idemo u panos app.? hehe, izvinjavam se sto se ubacujem, ali kao blesava pratim ovaj forum sto je ocigledno, pa da mi nesto ne promakne... :rumenko:;)

;nista znacajno....ako vam treba nesto u vezi shopinga,ishrane....na 50m,preko puta HOTELA PRINCES imate veliki parking, super market,apartmane,kafeteria...(complex).vlasnik je Antony i njegova sestra Katerina(radi na kasi).ako vam nesto treba pozovite se na "prijateljstvo";) sa mnom (miler) nesto cete vajditi.....od njih sam iznajmio kucu u kojoj zivim i imamo dobre odnose....

hotel je extra,vlasnik je extra,hrana je extra,osoblje je extra,plaza je dobra(ima i boljih)vreme u septembru idealno(pocetkom),auto ti treba 2-4 dana,cene padaju......znas ti sta i kad si odabrao...nego bi da se pohvalis;)

Ma veruj da niko, osim tebe, nije umeo da mi kaze nista detaljno... Samo ono sto sam video na sajtu (koji pri tom i nije nešto) hotela Esperides.
Ja sam insistirao na udobnoj sobi posto mi je žzena u drugom stanju pa nisam hteo da idem u neke cudne hotele sa 2*...

Hvala na odgovoru ja sam se vec istriopovao da sam se prevario posto svi forsiraju SKIATHOS PALACE i SKIATHOS PRINCESS koji su za korektnu sobu bas skuplji...

Hvala jos jednom... uzivaj... :cool:

o tom hotelu moze da se napise ROMAN i sve u superlativu.ako ti nije problem,zamoli gospodina Ksenakisa(vlasnika) da vam pokaze samo svoj magacin(sa hranom ,konzervama,vocem).necete vrovati!!!!! takve su necije recepcije! usput,na njegovoj recepciji vas cekaju dva gospodina ( grci-naravno) koji ce odneti vas prtljag u sobe."provirite" i oko 14.00 pre recepcije-levo u trpezariju gde rucava oko 30-tak zaposlenih.cucete samo pribor za jelo!zabranjen razgovor osoblju dok ruca! onda,mozete zamislite kakva je higijena ili servis u tom hotelu.vlasnika,inace "bije" glas ,da u zivotu nije nikad dugovao banci novac.obzirom,da je grk...onda je za ginisa.

mobilni da te pitam što se tiče smeštaja, ja sam uplatio u Anatstasia Paraskevi koja se nalazi u blizini hotela Skiathos Princes (oblast Platanias), da nije neka zabit ima li tu u blizini nekih taverni i prodavnica, mislim da nije baš neka nedođija.

Anastasija Paraskevi se nalazi na 16. stanici i poziciju vrlo blizu putu , supermarketu ,istoimenoj plazi, tavernama , .....ali to nije grad. Odlicno mesto za odmor , lepo uredjen vrt, cisto , studiji se spremaju svaki dan .
U vreme kad sam ja bila (maj-jun) nije se bogzna sta desavalo u okolini ali Skiathos i jeste takav da vas stalno vuce u obilazenje i otkrivanje novih mesta .
Odlicna pozicija za staticne kojima je plaza blizu i za aktivne kao tacka polazista na bilo koju stranu , grad -Kukunarias , naravno busom koji je tada isao na 2o min (to im je jako dobro organizovano ) ili kolima .
Slike su mi ogrooomne , pa cu ih postaviti veceras.

;nista znacajno....ako vam treba nesto u vezi shopinga,ishrane....na 50m,preko puta HOTELA PRINCES imate veliki parking, super market,apartmane,kafeteria...(complex).vlasnik je Antony i njegova sestra Katerina(radi na kasi).ako vam nesto treba pozovite se na "prijateljstvo";) sa mnom (miler) nesto cete vajditi.....od njih sam iznajmio kucu u kojoj zivim i imamo dobre odnose....

Mene je nesto sramota,da li ovakvi ljudi kao sto je "mobilni"stvarno postoje,ako postoje treba ih staviti pod zastitu.Covek nam je odgovorio na bezbroj pitanja(cak pomalo i bezveznih) a ne daj Boze da ponudis revans,on se uvredi.Hvala ti za sve informacije a,naravno,hvala i ostalima.Muz i ja dolazimo za10 dana,uplatili neku kucu u M.Amosu i necu da te pitam kakva je,kakva god da je meni ce biti super,jedino bih volela ako je moguce da prisustvujemo nekom tvom brifingu, a ako to nije u redu posto nismo tvoji gosti,opet je dobro.Pozdrav E,umalo da zaboravim-nema nam Jerotija,sta li se desava sa njim

Glavno nisam napisala-ono sto me je isprovociralo da se javim-mobilni se ubija da nama ugodi a onda saznam da zivi u iznajmljenoj kuci e zato sam rekla da ga treba staviti pod zastitu i gosn Miler,ako se ne vidimo na Skiatosu zbog tvojih obaveza, da ti kazem-zelim ti da sto pre otvoris svoju agenciju pa cemo svi kod tebe

Mene je nesto sramota,da li ovakvi ljudi kao sto je "mobilni"stvarno postoje,ako postoje treba ih staviti pod zastitu.Covek nam je odgovorio na bezbroj pitanja(cak pomalo i bezveznih) a ne daj Boze da ponudis revans,on se uvredi.Hvala ti za sve informacije a,naravno,hvala i ostalima.Muz i ja dolazimo za10 dana,uplatili neku kucu u M.Amosu i necu da te pitam kakva je,kakva god da je meni ce biti super,jedino bih volela ako je moguce da prisustvujemo nekom tvom brifingu, a ako to nije u redu posto nismo tvoji gosti,opet je dobro.Pozdrav E,umalo da zaboravim-nema nam Jerotija,sta li se desava sa njim
"mala pina"...to sto ti kazes za mene,ja kazem za gospodju Karadjordjevic 100 puta (znamo da je grkinja)... NJU TREBA ZASTITI!!!.sta ona radi,koga sve moli,kakve sve akcije,koncerte,izlozbe organizuje da pomogne sprskim sirocicima u tirsovoj ili izbeglickim kasmpovima koji u srbiji JOS UVEK POSTOJE.nije mesto i nema se vremena da samo navedem primere od koga je sve uspela da "iskamci" koliko-toliko za srpsku decu.najezim se kada emituju reportaze o njenim aktivnostima.ZENA-HEROJ.ZENA-MAJKA SRPSKIH SIROCADI. i nema nista osim ljubavi te dece.nadam se da joj se nasa drzava oduzuje bar simbolicno. PS.nadajmo se da se jerotije ispruzio na nekoj plazi pa nema blizu net.......

Poslednja izmena:
Anastasija Paraskevi se nalazi na 16. stanici i poziciju vrlo blizu putu , supermarketu ,istoimenoj plazi, tavernama , .....ali to nije grad. Odlicno mesto za odmor , lepo uredjen vrt, cisto , studiji se spremaju svaki dan .
U vreme kad sam ja bila (maj-jun) nije se bogzna sta desavalo u okolini ali Skiathos i jeste takav da vas stalno vuce u obilazenje i otkrivanje novih mesta .
Odlicna pozicija za staticne kojima je plaza blizu i za aktivne kao tacka polazista na bilo koju stranu , grad -Kukunarias , naravno busom koji je tada isao na 2o min (to im je jako dobro organizovano ) ili kolima .
Slike su mi ogrooomne , pa cu ih postaviti veceras.

Hvala za informacije.:super:

Mobilni,

Ima li komaraca na Skijatosu?

Evo gledala sam upravo 15dnevnu prognozu, za par dana krece sve po 36C! Kakvo je sad, je li prevruce?

Znas li mozda oko koliko sati je stigao juce Kontikijev charter? Jeste da to ne znaci da ce za dve smene biti isti termin, ali cisto me zanima da li je jutarnji ili vecernji termin.

Mobilni,

Jedna jezicka nedoumica...

Da li se Skopelos izgovora sa istim akcentom kao MUCHACHOS ili kao PROLETOS?:think:

Malo blesavo pitanje, nadam se da si ukapirao na sta mislim. Ja izgovaram sa akcentom kao muchachos, a vidim neki drugacije, pa da vidim sta je pravilno.

Kako ''mobilni ''trenutno nije na vezi , evo za komarce ----ima ! Ne nesto narocito , uvuce se poneki , ako u okolini imate puno rastinja ( borove sume , palme , cveca ....) ali nista strasno.
Pomaze tecni Raid na struju i onda nema . A napolju ih nisam primetila .
Drugo , tamo stalno pirka vetric tako da temperaturu nesto i ne primecujete , a plaze na svakom cosku ,pa se kupate , kupate ,........
A za KonTiki , mobilni , jer mislim da zna

Ivab,

A gde si ti bila smestena, bas u Aghia Paraskevi? Mi isto idemo tamo. Ima li dovoljno lezaljki na plazi i jos bolje, ima li hlada od drveca?
Na koje plaze mora da se ide puteljcima peske i koliko dugo? Mislim na one na drugoj strani ostrva.
Koje su plaze tvoji favoriti?
Koliko je karta za bus?

"mala pina"...to sto ti kazes za mene,ja kazem za gospodju Karadjordjevic 100 puta (znamo da je grkinja)... NJU TREBA ZASTITI!!!.sta ona radi,koga sve moli,kakve sve akcije,koncerte,izlozbe organizuje da pomogne sprskim sirocicima u tirsovoj ili izbeglickim kasmpovima koji u srbiji JOS UVEK POSTOJE.nije mesto i nema se vremena da samo navedem primere od koga je sve uspela da "iskamci" koliko-toliko za srpsku decu.najezim se kada emituju reportaze o njenim aktivnostima.ZENA-HEROJ.ZENA-MAJKA SRPSKIH SIROCADI. i nema nista osim ljubavi te dece.nadam se da joj se nasa drzava oduzuje bar simbolicno. PS.nadajmo se da se jerotije ispruzio na nekoj plazi pa nema blizu net.......
i ja bih puno napisala o ovoj temi onog lepog i onog uzasavajuceg,ali kao sto kazes nije u redu ovde o tome...nego da pakujem polako koferce,10 dana cas prodju,dok "The Police" i jos malo da radim i da "vatam"avionce

samo da se javim jos jednom (pa ko zna kada opet)...da se zahvalim za zelje da sto pre otvorim agenciju,ali..... nesto nisam bas siguran.jer obrt svih srpskih tur.agencija do 20 juna je u najmanju ruku smesan.ja znam koliko su platili sobe,autobus,brod,vodica....i znam KOLIKO(???) im ostane.zato poludim kad se neki bezrazlozno zale na sitnice.za krupne stvari i neozbiljnost...ok.ovde grci ne veruju da srbi letuju 10 dana za 300 evra+viza+bus+brod+trransfer.smesna je to lova,a glava boli i te kako.proizvodjac sam retkih narukvica i prodavac na veliko (rodos,santorini,2 radnje na skiathosu) kao i licna maloprodaja+patentirao sam ih i zastitio u EU.tako,da mi je sasvim dobro i ovako.ovo sa apartmanima,"pravim" put sinovima....za "NOSTOS": hotel je ok,dobar restoran,bazen,fantastican pogled(sa vrstom lifta-zicare do podnozja brda) ali.....ako ste u bungalovima-kucicama po obroncima tog brda...tu je vec prilicno losije.zavisi i kakva ste osoba.za nekoga je to fantasticno.govorim u svoje ime.ali zato svake zime po 4-5 meseci se sve to dovodi u red.i ima mnogo stepenica i staza,a spasava i taj lift situaciju,inace bilo bi cisto planinarenje.za KON-TIKI:oni su dosli pre 5-6 dana.juce su dosli avionom kalodoukas,eta,magic.gren tours i jedna ceska agencija u 09.30(po grckom).(toliko znam)za SKOPELOS: izgovara se bas kao "proletos". na pitanja ne mogu cesto odgovarati jer imam svakodnevno da sacekam po neki automobil sa gostima + gosti u "angela"... a i RTS u gostima i sutra pocinjemo desetodnevno snimanje.SVAKA CAST opstini skiathos i gradonacelniku,koji su nam stavili na raspolaganje gliser u te svrhe i mnogo drugih usluga.na kraju da pitam: jel ostao neko u srbiji ili ste svi u grckoj?poplava nasih turista!!!zelim po ko zna koji put da se neizmerno zahvalim crnogorcima....

Pa , kao sto vidis , bas u Anastasiji Paraskevi prvih 10 dana preko Sabre , a posle , jer mi se ostrvo JAAAKOOO dopalo, sam promenila za smestaj u samom gradu.Tako da sam isprobala obe opcije i ne bih znala da ti kazem sta je bolje jer sve ima svoje .
U blizini se malazi Market ,lepo snabdeven ali malo skuplji u odnosu na megamarkete , tako da ako se hranite u svojoj reziji , onda je bolje uzeti kola bar na nekoliko dana i snabdeti se za ceo odmor , ili otici busom do stanice br 3 i tu odmah su 2 velike samoposluge , jedna preko puta druge i povuci sto vise mozete . Imate i taverne u okolini pa se mozete i tu hraniti.
Ja sam jela po restoranima , trazeci ''ona mesta gde jedu Grci'' ili po preporuci ''mobilnog'' ali to vam je skuplja varijanta jer glavni obrok , a da nije kuvana klasicna hrana , ide od 7-12e , pa plus salata 4-5 e (mada su ogroomne )i sve to po osobi ...pa izadje ....ali , to je odmor.

Cena karte busa odatle , u bilo kom pravcu je 1,40 e .Skini sa neta njihov red voznje , a i pise na pocetnim stanicama , idu na oko 20 min i obicno kazes kondukteru br stanice na koju ides ili ime ako znas , a obicno su postavljene naspram plaza .

Odatle peske mozes otici samo do 15 stanice putem , a da nije previse opasno a ni daleko i tu se spustiti na jednu lepsu plazu gde sam nasla puno morskih zvezda vec u plicaku .

Nastavak i slikice sutra :bye:

Back