za "mobilnog"-ako nadjes vremena da odgovoris,napisi nam kakve su to narukvicei i koje su maloprodaje na Skiatosu...za "ivab"-hvala za cene iz restorana,napisi nam jos malo,ti imas najsvezije informacije-espreso,coca-cola,pivo,gr.salata,pica...lezaljke
Cene koje sam ja navela su ''malooooo''.......jer ja volim potpuni ugodjaj (ODMOR!)
ali...uglavnom u to vreme ....
ono sto ja zovem ''kuvano'' punjena paprika (super izgleda), razne musake , nesto sto lici na gulase na njihov nacin , .....3-4 e, lignje (mljac) iz mora 6-7e, mix daily fresh riba 7e, Prawns i shrimps u zavisnosti od velicine od 7-12 e porcija , a riba bolja po kg cena 0d 20 -50 e al naravno racuna se porcija, i sve ima priloge tako da je to sve sasvim dovoljno .
Ali , posto sam ja alava moram i salatu i naravno grcka je najskuplja 4-5e i velicina joj je da moze da zameni i obrok.
Pica , najlepse su kod Ivana u staroj luci pecene na specijalnom kamenu , ali to pitajte ''mobilnog '' za tacan naziv restorana jer to bas ne pamtim. I uopste su kod njega jaaako pristojne cene .Upravo saznala Pasta Pazza !
Uvek postoji dnevni menu po restoranima , pa su ogromne supe (npr minestrone) 3e.
Sladoled U Papadiamante ulici , na kugle (mega) 1 je 1.5 e , ali imate i varijante kupovine po mega marketima 1l oko 2 e
Jogurt sa medom ! Ubila sam se trazeci originalnu verziju I nasla kod el Greco , na cosku stare i nove luke . I inace im je hrana jako dobra .Tu je 4.5 e a na Burze 100 m dalje je mislim jeftinije ali tamo nisam probala. Tu je kafa GRCKA- nemoj da se neko prevari pa trazi tursku ,normalna 1,5e a dupla 2 e.
Sokovi oko 2 e , razne kafe tu oko 2e , a za piva i ostale alkohole vam ne mogu pomoci jer ja jedino pijem obicnu vodu u ogromnim kolicinama . Sorry
Da, lezaljke 2 +suncobran oko 8 e , ali su vase samo dok ste na plazi , cim odete vise nisu , tako da nema vracanja i tu nema nista gratis (pice), Osim ako ste sa malim bebama , pa ostavite stvari neke i zamolite da cuvar pricava dok ste odsutni.
Zato , kupite svoj i nosate ga po svim plazama , jer i ako koristite samo bus greota je ne promeniti bar 2 plaze dnevno ( ja sam ponekad i 4 sve u zelji da sto vise vidim)