Putnica!
Zainteresovan član
- Poruka
- 485
...Podrazumeva se da ova ponuda vazi i za septembar,kada cemo opet imati slobodnih termina..........
Ako do tad promenim firmu, pa dobijem jos odmora....mozda nesto iskrsne ....
.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Podrazumeva se da ova ponuda vazi i za septembar,kada cemo opet imati slobodnih termina..........
.SORRY.
SORRY,AGAIN.
SORRY.
SORRY,AGAIN.
8)Grčka je suočena sa opasnošću od nestašice goriva zbog višednevnog štrajka vlasnika privatnih kamiona cisterni, usled kojeg su mnoge benzinske stanice širom zemlje ostale bez benzina.
Nestašice benzina i dizela za motorna vozila najviše se osećaju na Atici, gde hiljade vozila čeka na pumpama, a redovi su dugački i do dva kilometra, ali i drugde širom Grčke, prenele su agencije.
Prema nekim procenama, oko 70 odsto benzinskih stanica u zemlji ostalo je bez goriva.
Vlasnici kamiona cisterni štrajkuju već nedelju dana, tražeći povećanje cena usluga za 13 odsto zbor rastućih troškova izazvanih povećanjem cene nafte na svetskom tržištu, dok im je vlada ponudila svega pet odsto.
Sindikat vlasnika kamiona treba danas da se sastane i odluči o tome šta će dalje preduzeti. U slučaju da odluči da produži štrajk, gotovo je izvesno da će zavladati nestašica goriva.
Štrajk bi mogao da utiče na čitavo tržište pošto se tone robe gomilaju u lukama, čekajući prevoz do skladišta.
Vozači taksija, koji traže od vlade da im dozvoli da povećaju cene za više od pet odsto, takodje su najavili da će se priključiti štrajku i obustaviti danas rad na 24 sata.
Mobilni, da li znaš kad kreće smena u junu 19.20. ili 21 juna. Bilo je nekih pomeranja u greentursu a pošto sam ja prvi uplatio nadam se da ću dobiti brz i pravi odgovor.
Pozdrav
NEŠA NS

da doslo je do promena zbog uklapanja sa charter letovima.smena je od 20-30 juna a polazak je dan ranije....Mobilni, da li znaš kad kreće smena u junu 19.20. ili 21 juna. Bilo je nekih pomeranja u greentursu a pošto sam ja prvi uplatio nadam se da ću dobiti brz i pravi odgovor.
Pozdrav
NEŠA NS
A sto ne zoves agenciju ? Telekom NIJE u strajku![]()

šaljem ja odgovore ali džabe nedaju ....poruka za administratora foruma- daj malo poboljšaj brzinu i slanje poruka niti ih vidim ma baš bez veze...
mile654evo ga, mobilni koji user imaš na skaypu
CAR!!! Ma nema ga dvojca, lepo ja kazem! Hvala od srca!U ime agencije Green Tours i u svoje licno ime obavestavam clanove foruma: VESNA KS,PUTNICA I BEOGRAD 1983 da su dobili poklon-boravak u dvokrevetnom apartmanu u objektu "Antzela" u periodu od 31.05 do 11.06.Ako niste u mogucnosti da ga iskoristite,javite se da vam organizujemo drugi termin.......pozz
Jerotije 
. Nisu trazili originale garantnog pisma i racuna, dala im kopije i sve lepo uvazili.