SKIATHOS ali stvarno!

n025.gif

Doduse, ja sam malo perfekcionista :rumenko:, onaj Ipetini dilosi ili kako se vec zove sam odstampala u boji....pa sve to lepo slozila spajalicama....:rumenko:
Salu na stranu, ali zaista vole oni sluzbenici kad im predas lepo slozena i uredjena dokumenta, tad samo stikliraju....A kad im ljudi donesu neke kupusare od papira to ih bas iznervira i onda zanovetaju....Provereno...:lol:

Pozdrav Mobilni,
sta mislis o Vili Melia ali slike o njoj same govore o kvalititu smestaja, cekam od grka i ponudu za kraj avgusta pa mi treba pomoc oko rezervacije trajekta iz Volosa. Ako tvoja agencija radi rezrevacije molim za adresu i kontakt telefon. Inace, za one koji putaju u Grcku preporucujem da se dobro natankuju gorivom jer je sve blokirano, pozdav Ivan

Pozdrav Mobilni,
sta mislis o Vili Melia ali slike o njoj same govore o kvalititu smestaja, cekam od grka i ponudu za kraj avgusta pa mi treba pomoc oko rezervacije trajekta iz Volosa. Ako tvoja agencija radi rezrevacije molim za adresu i kontakt telefon. Inace, za one koji putaju u Grcku preporucujem da se dobro natankuju gorivom jer je sve blokirano, pozdav Ivan
iskren da budem...i meni zaista slike same govore.samo u drugom kontekstu... jer smatram da je ljudima mesto sa ljudima a zivotinjama sa zivotinjama.ne volim kuce koje mirisu na pse i macke.pitao si me sta mislima i to je moje misljenje.a vila je na mestu gde treba i ne treba auto za grad.na plazu mozes peske i nema marketa (cini mi se) u blizini,niti drugih radnji.ima zaista lep pogled,i sve su masline okolo..ima nekoliko strankinja-engleskinja ovde koje se bave skupljanjem lutalica,pa imaju neki kao azil za pse u trulosu,prema manastiru kunistra....mislim da je jedna od tih gospodja vlasnica vile.i nisam siguran da li je tu uopste neko grk.ali je i nebitno....za brod mi se javi mesec dana pred polazak,da te dodam na moju listu i ne kosta te nista.karte te cekaju u "sporades travel" pred lukom u volosu.Samo,ako se rezervise u "travelu",pa se pojave iste table u net-rezervaciji,onda se obe ponistavaju!!!zato,se odlucis..... ili net,ili ja,ili vlasnik vile..

www.greentours.biz/ponude/caravos.html ajde kad ste navalili....evo i ovde popusta.a koliki je saznacete u agenciji.ali se ne dopisujete sa skiathosom.vec dobijate vaucer za vizu u Ustanickoj 115.rezervacija za brod vas ceka u "sporades travel"u luci volos,mobilni u luci skiathos,za decu do 12 god besplatan izlet na lalariju,za odrasle pokusavamo da bude ispod 10(!!!) evra,clanske karte za lokale gde ce osoblje nositi nase majice(gyros,pizerija..),cl.karte za mega-market....pa ko voli......

Poslednja izmena:
U ime agencije Green Tours i u svoje licno ime obavestavam clanove foruma: VESNA KS,PUTNICA I BEOGRAD 1983 da su dobili poklon-boravak u dvokrevetnom apartmanu u objektu "Antzela" u periodu od 31.05 do 11.06.Ako niste u mogucnosti da ga iskoristite,javite se da vam organizujemo drugi termin.......pozz
"beograde 1983".....:rtfm::rtfm::rtfm:. u septembru to ocekuje jos neke forumase.....

Poslednja izmena:

Back