Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....jedan je mobilni....(mada rastu i junioriDobila juce vize. Nisu trazili originale garantnog pisma i racuna, dala im kopije i sve lepo uvazili.
)...
, onaj Ipetini dilosi ili kako se vec zove sam odstampala u boji....pa sve to lepo slozila spajalicama....

iskren da budem...i meni zaista slike same govore.samo u drugom kontekstu... jer smatram da je ljudima mesto sa ljudima a zivotinjama sa zivotinjama.ne volim kuce koje mirisu na pse i macke.pitao si me sta mislima i to je moje misljenje.a vila je na mestu gde treba i ne treba auto za grad.na plazu mozes peske i nema marketa (cini mi se) u blizini,niti drugih radnji.ima zaista lep pogled,i sve su masline okolo..ima nekoliko strankinja-engleskinja ovde koje se bave skupljanjem lutalica,pa imaju neki kao azil za pse u trulosu,prema manastiru kunistra....mislim da je jedna od tih gospodja vlasnica vile.i nisam siguran da li je tu uopste neko grk.ali je i nebitno....za brod mi se javi mesec dana pred polazak,da te dodam na moju listu i ne kosta te nista.karte te cekaju u "sporades travel" pred lukom u volosu.Samo,ako se rezervise u "travelu",pa se pojave iste table u net-rezervaciji,onda se obe ponistavaju!!!zato,se odlucis..... ili net,ili ja,ili vlasnik vile..Pozdrav Mobilni,
sta mislis o Vili Melia ali slike o njoj same govore o kvalititu smestaja, cekam od grka i ponudu za kraj avgusta pa mi treba pomoc oko rezervacije trajekta iz Volosa. Ako tvoja agencija radi rezrevacije molim za adresu i kontakt telefon. Inace, za one koji putaju u Grcku preporucujem da se dobro natankuju gorivom jer je sve blokirano, pozdav Ivan
evo slike hotela tj njihovog bazena za koji sam rekla da daju srbima 15% popust na smestaj..trazite im cenovnik na:
caravos@acn.gr
ili
zoran@caravos.gr
p.s.
imaju i akcije tipa:50% popust na iznajmljivanje skutera,kola...
da vidimo 15 % popusta za Srbe 

JA SAM PRVI!HVALA TI BRATE.......NASELICEMO SRBE NA SKIATHOS...
"beograde 1983".....U ime agencije Green Tours i u svoje licno ime obavestavam clanove foruma: VESNA KS,PUTNICA I BEOGRAD 1983 da su dobili poklon-boravak u dvokrevetnom apartmanu u objektu "Antzela" u periodu od 31.05 do 11.06.Ako niste u mogucnosti da ga iskoristite,javite se da vam organizujemo drugi termin.......pozz

. u septembru to ocekuje jos neke forumase.....
to je Zdogovoreno.....Ja zadrzavam svoje "pravo" za septembar-za moje omladince!![]()

usput.....imam lose vesti iz ambasade.nadam se da su imali los dan danas....u guzvi sam na "skype" pa pojasnjavam veceraszove se PASTA PAZZA a Ivan je glavni menager,konobar...alfa i omega! i "strava" je momak...