SKIATHOS ali stvarno!

Ne placaju oni tebe nego se ti guzeljas da uzmes neki euro. Sta ces, muka te naterala. Tesko se zivi u Grckoj, puno se radi-znam. I NIJE najpovoljnija ta tvoja agencija koju sam i ja par puta objavio. Ima i dosta jeftinije. Pogledaj http://www.nusbg.com/arnzmani_skiath_ps_sz.html http://www.vivustravel.com/skijatos.htm http://www.videooglasi.net/Fantasticne-plaze-Skijatosa-6-537-listing.htm http://putovanjenadlanu.com/content/view/287/29/ Nego, nema na Bogdana Telenora i ostalih.......hoce li naprasno da se pojave ?
Pozdrav od Bogdana Telenora sa Skiathosa (prosle godine :( )

Evo sad sam opet zvala ambasadu. Kazu da su u totalnom kolapsu. Juce nisu izdavali pasose jer im se pokvario stampac za vize. U call centru je juce bio kolaps jer su svi zvali i otkazivali termine da bi zakazali neki kasniji termin. Zena kaze oni nemaju nikakvo zvanicno saopstenje. Totalno ludilo....
Turisticke vize ne podlezu nikakvim olaksicama. Sve je po starom pa i cena do 35 E.

zvanicni cenovnik broda od 01.06.08.-zaokruzeno je:19,5e-po osobi....67e-automobili do 4.25 metara....80.5e-veliki automobili,sa prikolicom,kombi,veliki dzipovi.podrazumeva se da niko ne meri u luci,pa ako je auto malo nesto presao 4.25 onda opet ulazi u tu karegoriju.....

Poslednja izmena:
Bogdane,gde ces ti ovog leta?
Pravo da Ti kazem Vesna, neznam! Brat mi se skoro odselio u Kanadu i zove me da dodjem tamo na odmor. Ali ja mislim da je to veci umor nego odmor!
Tako da, kao sto si ti u jednom pisaniju rekla: "U Grcku moram svake godine, pa bar na 10 dana" :lol: (malo sam izmenio tvoje reci :rtfm: ) tako daaa... Kithira, Zakintos ili mozda ponovo Skiathos! Ko zna...uplacujem u poslednjem trenutku, kada budu rasprodaje (da se ne zaj... kao prosle godine)!

Pravo da Ti kazem Vesna, neznam! Brat mi se skoro odselio u Kanadu i zove me da dodjem tamo na odmor. Ali ja mislim da je to veci umor nego odmor!
Tako da, kao sto si ti u jednom pisaniju rekla: "U Grcku moram svake godine, pa bar na 10 dana" :lol: (malo sam izmenio tvoje reci :rtfm: ) tako daaa... Kithira, Zakintos ili mozda ponovo Skiathos! Ko zna...uplacujem u poslednjem trenutku, kada budu rasprodaje (da se ne zaj... kao prosle godine)!

Pa mislis da ce meni lako biti-malo Grcka,malo Amerika-juri,pakuj,raspakuj....jadna,kako li cu..:grin:

Jerotije, cinjenica da je trajekt skup,cinjenica da povratna karta za dvoje kosta 210e,cinjenica je i to da za te pare moze jedna osoba 10 dana negde u grckoj da letuje ,ali mi smo se odlucili da tamo leto provedemo kao i ljudi koji posecuju ovaj topic.Mislis da ces ih odgovoriti ovakvim tvojim stavom?
Malo prelazi u dosadu!

studio EVGENIA: iz razloga sto je promenio vlasnika,ne moze se naci i pogledati na net-u.ali zato je tu "mobilni".:shock:....za petrovice,latifice,jeremice i lukice koji su uplatili a nisu videli jos uvek smestaj(:shock:-jerotijeeee:kiss:) evo snimka za njih:
osmokrevetni sa 2kuh,2 kup,vise terasa.da napomenem da je ponudjen jutros za 4 br.para iz Atine za 185 evra,dok sam ga ja ponudio za 130(VEROVALI ILI NE) za vas g.Anticu...znam samo da gazdarica grize nokte-ko ce se prvi javiti i potvrditi.zato odlucite odmah....DA ili NE (da trazimo nesto drugo) a ova slicica je kako izgleda stara luka u podne-zato i placaju bez pogovora "globu" za brod.....jeste da je preskupo ali je i.....skiathos....

Poslednja izmena:
U ime agencije Green Tours i u svoje licno ime obavestavam clanove foruma: VESNA KS,PUTNICA I BEOGRAD 1983 da su dobili poklon-boravak u dvokrevetnom apartmanu u objektu "Antzela" u periodu od 31.05 do 11.06.Ako niste u mogucnosti da ga iskoristite,javite se da vam organizujemo drugi termin.......pozz

HVALA !!!
g015.gif
Al 'de me nadje sad-kad nemam vise ni minut godisnjeg odmora,a naredni je "rasprodat"unapred na Lefkadu,L.A. i Atinu...Ali smislicemo nesto....:think:

U ime agencije Green Tours i u svoje licno ime obavestavam clanove foruma: VESNA KS,PUTNICA I BEOGRAD 1983 da su dobili poklon-boravak u dvokrevetnom apartmanu u objektu "Antzela" u periodu od 31.05 do 11.06.Ako niste u mogucnosti da ga iskoristite,javite se da vam organizujemo drugi termin.......pozz
PUTNICA,VESNA I BOGDAN TELENOR...(za sada)..... nek ocekuju u dogledno vreme prijatno iznenadjenje.Vi ga saopstite,ja necu..(da ne ispadne po jerotiju.....)Sta ces,ima se moze se......
:dontunderstand: gledas kad je ko uplatio odmor pa onda nudis gratis ili tad nemozes da prodas ? Pre ce biti ovo drugo, malo zbog vize a malo zbog planiranja odmora :sad2: . E namazan si :rotf: ustvari, samo tako mislis :rotf:

Eeee....HVALA!!! ....:super:
Al sto rece Vesna gde me sad nadje....jedva sam dobila i ove tri nedelje odmora i nemam vise. :cry:. Ali kako se kaze ponudjen ko pocascen, hvala jos jednom :) .

...Podrazumeva se da ova ponuda vazi i za septembar,kada cemo opet imati slobodnih termina..........

Back