SKIATHOS ali stvarno!

Sad gledam trajekte za Skijatos i blagosiljam Lefkadu. Kako je lepo kad ne zavisis od trajekta. Ovi em deru sa cenom em imaju jedan ili nijedan polazak dnevno za moj termin :mad:. I kako ja da se teleportujem na Skijatos, petkom jedan rezim, subotom drugi, nedeljom treci.... Iz obe luke...Idu samo ovi za putnike, a mi sa kolima moracemo da unajmimo onaj specijalni brod James Bonda.....samo sto mi sad nije do smeha....:mad:.

Dzabe se sekiras-u vreme kad ti ides ima 2-3 puta dnevno brod-budi sigurna !:p I ima mesta tada,nisu guzve,ni rezervacija nije neophodna.

Nama je problem jer vozimo iskljucivo danju. Oboma nam smeta nocna voznja. Tako da kad stignemo u Volos predvece vec je kriticno da li cemo uhvatiti trajekt ili cemo morati da nocimo.... A putujemo u nedelju kad oni imaju poseban red voznje....Da nije toga ne bih se sekirala...ovako zavisi od vise faktora....

Nama je problem jer vozimo iskljucivo danju. Oboma nam smeta nocna voznja. Tako da kad stignemo u Volos predvece vec je kriticno da li cemo uhvatiti trajekt ili cemo morati da nocimo.... A putujemo u nedelju kad oni imaju poseban red voznje....Da nije toga ne bih se sekirala...ovako zavisi od vise faktora....

Prenocite,onda,negde po ulasku u Grcku..krenete ujutru i za cas ste u Volosu(vikend Grci prave velike guzve..ali nedeljom ujutru oni se jos ne vracaju,pa cete dobro proci) ma-uvek ima resenja!:D

opet se upravljas po sadasnjem redu voznje.leti nema veze da li je nedelja ili ne.a za prenociste.....posto mnogi nece da voze nocu: u volosu hotelijeri znaju dobro za skiathos,skopelos,alonisos...zato su i cene-ostrvske.ja ne spavam u hotelima u volosu.odem lepo u Nea Anghelos,em lep gradic,em lepe cene......

to sam i ja trazio! i slucajno videh na vratima papiric....vlasnik zbog obima posla i zdravlja(ima i hotel) nam je izdao za sezonu a tavernu (preko ulice) je zatvorio. u njoj ce da pravi rostilj i party za nase goste.inace je objekat u ulici koja spaja centar sa obilaznim putem(jednosmerna) a koju koriste samo vozila za dostavu radnjama.po meni...pravi objekat na pravom mestu.do marketa-20 metara,do centra 80,do bus-a 60 a zaklonjem zgradom gimnazije od buke i guzve.sobe su sasvim komforne(dao nam je da biramo!) kao i kupatila,namestaj od kvalitetnog crnog drveta,klima u ceni,ponudio nam je bugarku koja zna srpski za odrzavanje.mislim da nam se posrecilo sto smo nasli taj smestaj.odmah smo otkazali druga dva sto su cekali odgovor.moram da naglasim vlasnika....koji mi rece da ne treba uopste da obilazim goste,jer cu samo da mu smetam:cool:.danas je dobio srpsko-grcki recnik.i da naglasim njegovu zelju(licno je trazio !): zelja mu je da mu treca supruga bude srpkinja.dva puta se zaebo sa engleskinjama....i uvek su ga ostavljale kad je bio u nevolji....sada ima hotel,sobe,tavernu..deca velika i hoce srpkinju za zenu......lik je boli glava....

Dakle-udavace,juris na Angelu II ...
k010.gif

vidim moblini da si onlajn pa reko' da se uclanim da te pitam za par saveta.
planiram da idem krajem juna (30.) na skijatos. obzirom da cu ici avionom, izbor hotela/apartmana mi je prilicno ogranicen (tu mislim i na cenu).
kazi mi jel znas kakvi su lydia apartmani? to je najkorektnija varijanta po ceni koju sam nasla, sto mi omogucava da (mozda) iznajmim i kola.

interesuje me i celodnevni izlet koji si pominjao za lalariju po povoljnoj ceni. na ranijim stranama si pomenuo da ne moramo biti tvoji gosti da bi mogli da se pridruzimo (sin i ja) na tom izletu. ako je moguce, kako da te kontaktiramo?

planiram da idem krajem juna (30.) na skijatos. obzirom da cu ici avionom, izbor hotela/apartmana mi je prilicno ogranicen (tu mislim i na cenu).
kazi mi jel znas kakvi su lydia apartmani? to je najkorektnija varijanta po ceni koju sam nasla, sto mi omogucava da (mozda) iznajmim i kola.

interesuje me i celodnevni izlet koji si pominjao za lalariju po povoljnoj ceni. na ranijim stranama si pomenuo da ne moramo biti tvoji gosti da bi mogli da se pridruzimo (sin i ja) na tom izletu. ako je moguce, kako da te kontaktiramo?
...odgovorio...

procitah na onom drugom forumu u vezi tvoje dileme.....dobro su ti odgovorili da od "plaze" do bus-a ima otprilike isto kao od "lydia" do grada...u oba slucaja imas malo i uzbrdo.s tim sto m. ammos nija ZA MENE plaza nego kupaliste(gradska plaza-lepse receno)za avion koji "ce da te budi"......primetio sam jos davno da samo iz beograda dolazi avion u neke "cudne" sate....i kad sam se raspitao u jat-u,objasnili su mi da nemaju avion za charter(kao englezi) nego kad odradi redovne linije onda ide na charter(jedne godine cekao sam prijatelje u 02.00 po ponoci:shock:).....sto znaci avion u 07.00---- veoma retko.uglavnom slecu u podne i popodne i dane cetrvtak-petak(smene).... www.greekhotel.com/sporades/skiathos/kanapitsa/plaza samo ....ne placas valjda ove cene?ovo je deranje....ja u "skiathos palace" imam 140 evro za cetvorokrevetni u julu....ovo je bas skupo,obzirom na kategoriju,mesto......

Back