popito
Zainteresovan član
- Poruka
- 407
Da dodam na predhodni post: Da nam dugo zivis ti
zivis ti, zivis ti,
to ti zele drugovi,
drugovi, drugovi....
zivis ti, zivis ti,
to ti zele drugovi,
drugovi, drugovi....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, dobro, vazno da nije neki uzasan komentar. Uostalom, prenecu, pa neka oni odluce da li im odgovara. Ionako cemo zajedno uzeti kola, pa mislim da u tim vilama i necemo puno boraviti.
vise puta u duzem vremenskom periodu letovali smo porodicno u grckoj, uglavnom halkidiki i tasos, jednom i zakintos. sad bi da promenimo i da se polako spustamo na jug grcke
znaci porodica sa dvoje dece 7 i 5, kolima, svaki dan voznja na drugu plazu i sl
pa dal preporucujete skiatos, i ako moze neki konkretan smestaj sa dobrim dvoristem i lepom terasom, da se deca igraju. znima me kraj juna, jel topla voda i ima li plitikih plaza?
znam da treba da citam celu temu i procitacu je, ali ako hoce neko nesto da napise...fala
vise puta u duzem vremenskom periodu letovali smo porodicno u grckoj, uglavnom halkidiki i tasos, jednom i zakintos. sad bi da promenimo i da se polako spustamo na jug grcke
znaci porodica sa dvoje dece 7 i 5, kolima, svaki dan voznja na drugu plazu i sl
pa dal preporucujete skiatos, i ako moze neki konkretan smestaj sa dobrim dvoristem i lepom terasom, da se deca igraju. znima me kraj juna, jel topla voda i ima li plitikih plaza?
znam da treba da citam celu temu i procitacu je, ali ako hoce neko nesto da napise...fala
Jao, ljudi, pa zar bas niko nista ne zna o toj vili Despo????
Prijatelji bi da uplate, ali sad su malo skepticni, jer nema bas nekih podataka. Ajde, pomozite,plz
Poceo sam da citam ovaj forum i bas se odusevio koliko ima opisa raznih mesta u Grckoj. Devojka i ja smo bili u Pefkohoriju i prosle godine na Tasosu. Tamo nam se mnogo svidelo, pa smo odlucili ove godine da opet idemo na neko ostrvo.Imamo 2-3 u opciji, pa da se informisemo jos. Vidim da na ovom ostrvu(osim sto strava izgleda, plaze i to) super funkcionise prevoz-bus i to nam se mnogo svidja. Racunali smo ako smo smesteni na plazi (devojka tako zeli) i ako koristimo prevoz 2x dnevno-do neke druge plaze i uvece za grad, za nas dvoje, za 10-tak dana oko 100E, sto je ok. Sad, zanima me, da li je moguce sve vreme letovanja koristiti bus prevoz? Znamo da do nekih plaza ne ide, ali nije ni vazno, ima ih dovoljno do kojih ide.