SKIATHOS ali stvarno!

Mobilni,sta je bilo sa onim povredjenim momkom?Mozda si negde i napisao,ne znam...

Vesna,probudio se iz kome nakon 25 dana i prvo sto je pitao za datum,koji je dan i sl.
Sto je naravno, obradovalo tvoje kolege,jer im je to bio dobar znak..
Medjutim, pre neki dan, Ivan je bio kod devojke u Solunu, pa je uklopio datum sa njegovim izlaskom iz intenzivne nege i posetio ga.
Ima bas posledice....leva ruka za sada ima problem,mislim da ce imati i jos jednu opraciju glave..Samo kad se izvukao!!
Drago mi ja kad te vidim ,da si aktivna na forumu,jer si nas malo isprepadala onomad....
Pozdravi mi D...., i decu.

Malo idi u nazad pa procitaj...mi nismo imali mesta u busu pa smo isli taxijem-za 3 E(odveze te i dodje po tebe u zakazano vreme).Imas vremena,iscitaj malo u nazad,sve sto pitas naci ces.A ja cu jos jednom ponoviti moje-smesti se u gradu,na neke plaze idi busom,a bar za nekoliko dana uzmi kola,motor...za onu drugu stranu ostrva,greota je ne obici je!

Moje pisanije ti je od 9.strane!

Citam, citam! Nego, vidim vi ste isli na Lalariju, jel to u junu i pocetkom jula ima manje problema sa vetrom ili ste nahvatali mestanina :zcepanje:

Vesna,probudio se iz kome nakon 25 dana i prvo sto je pitao za datum,koji je dan i sl.
Sto je naravno, obradovalo tvoje kolege,jer im je to bio dobar znak..
Medjutim, pre neki dan, Ivan je bio kod devojke u Solunu, pa je uklopio datum sa njegovim izlaskom iz intenzivne nege i posetio ga.
Ima bas posledice....leva ruka za sada ima problem,mislim da ce imati i jos jednu opraciju glave..Samo kad se izvukao!!
Drago mi ja kad te vidim ,da si aktivna na forumu,jer si nas malo isprepadala onomad....
Pozdravi mi D...., i decu.

Drago mi je za tog momka..kada je sve to izdrzao-valjda ce postepeno i posledice sanirati.A ja se ne dam...lecim se i zivim zivot koliko god mogu!Pozdrav i vama!

Citam od pocetka sve o Skijatosu, i mogu vam reci da sam se malo naplasila za Lalariju. Pa puno vas je nije uopste videlo zbog vetra?! A fotke deluju bas super, ne bih volela da propustim. Moracu odmah da kupim kartu, sto rece mobilni, pa ako se ispalim jednom da mogu drugi put. Nego, sve te izlete sam planirala kasnije, kad malo pocrnimo, da ne izgorimo, ali...

Doroti-BRE!!!! Nemoj da bajes i prizivas muku!Naravno da na izlete necete ici prvih 4-5 dana dok malo uhvatite boju...Planiraj opusteno,ne bas u "sitna crevca"jer onda ispada da spremas doktorat a ne letnju uzivanciju...zamisljaj sebe na Lalariji i bices tamo-garantovano!
f025.gif

Mile prvo Veliki pozdrav za tebe i tvoju porodicu i jedno malo pitanjce. Da li si mozda nacuo da li ce biti nekih povoljnih avio prevoza iz Beograda, kao sto to rade one jeftine abio kompanije?

Pozdrav i za vas (poseban za mog prijatelja-velju)...
Nacuo jesam... za ovu kompaniju sto je uvela letove za volos,solun i atinu hidroavionima.
Navodno,pregovaraju za 1-2 leta sedmicno na liniji beograd-skiatos sa avionom za 26 putnika.Obzirom da sam to cuo od grka....uzmite to sa velikom rezervom.

Kate enas lei oti teli.(Prica ko sta hoce)-grcka izreka....

Nadam se da dolazite opet na Skiatos......

Doroti-BRE!!!! Nemoj da bajes i prizivas muku!Naravno da na izlete necete ici prvih 4-5 dana dok malo uhvatite boju...Planiraj opusteno,ne bas u "sitna crevca"jer onda ispada da spremas doktorat a ne letnju uzivanciju...zamisljaj sebe na Lalariji i bices tamo-garantovano!
f025.gif

Uf, pa uplasise me, vetar, pa vetar :poludeo:
A ti mislis da primenim psiholoski trip :vudu: pa da osiguram Lalariju :zcepanje:
Idem onda to da primenim i na parice :hahaha1:
Ma, valjda cemo videti sve sto nas:zurka: zanima

E, Vesna Ks i ja cu kad se izvezbam :zper:
Nego, imam jedno mozda glupo pitanje, ali ovo je neka teorija mog decka (u koju sumnjam :think:)
-do Mandraki plaze (koja je njemu najlepsa, bar na slikama) ne vozi bus, koliko sam se ja informisala, e, sad, on mene ubedjuje da od Kukunariesa do Mandrakija ima samo 2km (kao merio je na Google Eartu) i da do tamo mozemo da prosetamo, tj. da idemo peske, a ja ga ubedjujem da ipak treba da imamo neka kola ili motorcic do tamo. Ko je u pravu?

Dooroti ti si u pravu, samo prave entuzijaste smo vidjali da idu peske ili na biciklu, i to mozda jednom odu. Nije to put za stalno pesacenje. Ubedjuj ga i dalje, uzmite bagi, to muski deo populacije veoma voli a lepo je i nama. Svi zadovoljni i ovce na broju.

tako je... ali,kad poredimo cene,poredimo i kvalitet za odredjenu cenu.
U prevodu:koliko para-toliko muzike.
U prilogu su slike dvokrevetnog smestaja za dve osobe + malo dete,po potrebi.
Ovako nesto ima u ponudi neka agencija? Ili...ovako nesto: www.skiathosinfo.com/accomm/index-random.php

Prilozi

• dn.boravak.jpg
    dn.boravak.jpg
    2,6 KB · Pregleda: 123
  • sp.soba.jpg
    sp.soba.jpg
    2,3 KB · Pregleda: 120
  • kupatilo dajon.jpg
    kupatilo dajon.jpg
    2,5 KB · Pregleda: 125
Poslednja izmena:
Formurasi cao
Vidim tj. citam razradjena tema oko skiatosa, super, valjda ce se naci neko i meni da pomogne :). Kao i jedna od mnogih pozeleh da letujem na ovom ostrvu, u sopstvenoj reziji, bez agencije, pa me zanima kako najjednostavnije ili koji je najbolji nacin da nadjem solidan smestaj (studio), neki sajt,a dobro bi dosle i neke smernice tj. malo opsirnije. P.S. isla bih kolima pa nije toliko bitno da li je 50m od plaze itd. jer cu svakako obici celo ostrvo .
hvala unapred pozdrav

U nasoj vili nema vise mesta, a sad bi isli i nasi prijatelji sa nama na Skiatos. Njima se dopada vila Despo, pa ako neko zna nesto o njoj, kakav je smestaj, lokacija... Spolja izgleda malo staro, mada se njima dopada sto je kao u nekoj sumici, ali problem je sto se od tog rastinja ne vidi kuca lepo, a ni terase, sem one najvise. Culi su naime, da su terase prolazne, pa im se to ne svidja, ako neko zna da li je to tacno?

Back