Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Mobilni,sta je bilo sa onim povredjenim momkom?Mozda si negde i napisao,ne znam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mobilni,sta je bilo sa onim povredjenim momkom?Mozda si negde i napisao,ne znam...
Malo idi u nazad pa procitaj...mi nismo imali mesta u busu pa smo isli taxijem-za 3 E(odveze te i dodje po tebe u zakazano vreme).Imas vremena,iscitaj malo u nazad,sve sto pitas naci ces.A ja cu jos jednom ponoviti moje-smesti se u gradu,na neke plaze idi busom,a bar za nekoliko dana uzmi kola,motor...za onu drugu stranu ostrva,greota je ne obici je!
Moje pisanije ti je od 9.strane!
Vesna,probudio se iz kome nakon 25 dana i prvo sto je pitao za datum,koji je dan i sl.
Sto je naravno, obradovalo tvoje kolege,jer im je to bio dobar znak..
Medjutim, pre neki dan, Ivan je bio kod devojke u Solunu, pa je uklopio datum sa njegovim izlaskom iz intenzivne nege i posetio ga.
Ima bas posledice....leva ruka za sada ima problem,mislim da ce imati i jos jednu opraciju glave..Samo kad se izvukao!!
Drago mi ja kad te vidim ,da si aktivna na forumu,jer si nas malo isprepadala onomad....
Pozdravi mi D...., i decu.
Citam, citam! Nego, vidim vi ste isli na Lalariju, jel to u junu i pocetkom jula ima manje problema sa vetrom ili ste nahvatali mestanina![]()
Goste....kao sto je Tvoja porodica,covek moze samo da pozeli i hvala Bogu i tebi , jer si mi bila "sefte" one sezone,koja je bila i najbolja u zadnjih 5-6 godina.Nismo zaista imali problema sa vetrom,niti bilo cime(a mestanina nismo zloupotrebljavali)
Goste....kao sto je Tvoja porodica,covek moze samo da pozeli i hvala Bogu i tebi , jer si mi bila "sefte" one sezone,koja je bila i najbolja u zadnjih 5-6 godina.
Mile prvo Veliki pozdrav za tebe i tvoju porodicu i jedno malo pitanjce. Da li si mozda nacuo da li ce biti nekih povoljnih avio prevoza iz Beograda, kao sto to rade one jeftine abio kompanije?
Doroti-BRE!!!! Nemoj da bajes i prizivas muku!Naravno da na izlete necete ici prvih 4-5 dana dok malo uhvatite boju...Planiraj opusteno,ne bas u "sitna crevca"jer onda ispada da spremas doktorat a ne letnju uzivanciju...zamisljaj sebe na Lalariji i bices tamo-garantovano!![]()
Ja to radim ovako![]()