dankas
Početnik
- Poruka
- 6
Mobilni, jos jedno pitanje pred polazak (krecemo sutra!!!) - sta se moze gledati na TV? Ima li najava da ce se na nekom kanalu moci pratiti Univerzijada u Beogradu? Kako stoje stvari sa Vimbldonom? Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pobogu, zar je to toliko bitno?! Pa valjda se na more ide da bi se čovek odmorio od svega... između ostalog i od tv-a. Uživajte u moru, suncu, plivanju... batalite tv.Mobilni, jos jedno pitanje pred polazak (krecemo sutra!!!) - sta se moze gledati na TV? Ima li najava da ce se na nekom kanalu moci pratiti Univerzijada u Beogradu? Kako stoje stvari sa Vimbldonom? Hvala.
Mobilni, jos jedno pitanje pred polazak (krecemo sutra!!!) - sta se moze gledati na TV? Ima li najava da ce se na nekom kanalu moci pratiti Univerzijada u Beogradu? Kako stoje stvari sa Vimbldonom? Hvala.
Hteo bih da rezervišem kartu za trajekt (za 4 osobe i automobil) preko interneta.... Molim da ako neko ima iskustva sa tim, napiše koju reč...tipa - kako nam šalju vaučere, da li dolaze na kućnu adresu ili? uzimamo karte na licu mesta (sat pre polaska trajekta)...????!
cao Ivab.zanima me cene lezaljke,izleta i td?posto cujem da je grcka generalno pskupela o odnosu na proslu godinu
Ivab,hvala na odgovoru.izvini,malo mi pojasni gde je i sta je PELION?nisam cula za to mesto.da li je bilo guzve u luci? i koliko si putovala do volosa?
Pa sad.......ne bih rekla da je nesto posebno skuplji od ostalih ostrva ....moze se tu pronaci i smestaj pristojnih cena ...ali ono sto je neizostavno potrebno je --dobar vozac , puno avanturistickog duha i zelje za upoznavanjem novog . Nije za turiste koji vole 5 zvezdica i ligestul pored bazena sa all inclusive varijantom
Pelion je poluostrvo koje mi je na spisku ''pod obavezno videti'', a sve zahvaljujuci jednoj nasoj forumasici , Putnici , koja pise bozanstvene reportaze i deo mozes videti na
http://forum.krstarica.com/threads/109846&highlight=pelion
a recimo i ovde http://www.greeka.com/thessaly/pelion/greece/
Ali da se vratimo Skijatosu . Deo izleta koji se pravi do tamo je u stvari samo poseta jednoj plazi i nista se nece izgubiti ni ako se ne ode tamo . Potrebno je zaista lepo vreme da bi se proslo to debelo more i adekvatan brod a ovaj u ponudi trenutnoj mi se ne cini takav.
Sto se tice putovanja busom , nista ti ne vredi nerviranje , ako tako putujes .Prosle godine , od tacke A do B ( kuca,Beograd -apartman) je trebalo 17 sati , a ove 24 . Stim sto smo ove godine dosli 2 sata ranije pre trajekta u Volos i uspeli i malo da prosvrljamo gradom , sto je po meni bolja varijanta . Gomila dugackih pauza , granice smo brzo prelazili u oba pravca , i ne vredi ...... Jos je najlepsi deo puta na trajektu (2 h 30 min). Zato , opusteno i smatraj da sve vreme dobijeno ispod toga je cist dobitak
A da , guzve u luci uvek ima , ali ona ima neki svoj red i kad krene ukrcaj sve ide tako brzo i organizovano . Ako si kolima , uvek imas nekog da pitas gde da stanes i kako , samo vozaci ulaze kolima , ma ne brini .......
Posle čitanja raznih iskustava i saveta odlučih se da se priključim forumu. Za sada me više interesuju iskustva drugih, ali se nadam da ću i ja uskoro biti u prilici da podelim svoje utiske sa letovanja za sve zainteresovane (Skiathos od 15 do 31.08). Interesuje me da li neko ima najsvežije podatke i info o boravku u vili Yula? Ima li u blizini jeftinijih prodavnica, kakva je situacija sa parkingom, kakvo je vreme bilo (nadam se na kao kod nas)?