Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Uhu...ti bas ozbiljno to slikao
Od prelepog si napravio jos lepse!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači...ne valja Crna Gora...ne valja Grčka....ne valja NIŠTA, po tebi je samo Krvatska raj na zemlji ???
BOLESTAN SI, a možda i nisi, verovatno si samo ujkica, a to je kod vas u genima, ne može se lečiti ....
4 - 4.5 sata Beograd-RijekaPegazom???
A sto se tice "TVOJIH utisaka i iskustva sa ostrva", slazem se sa "sch" po pitanju Minhauzenovog sindroma i iskreno se nadam da nece biti presudni nikome ko se interesuje za letovanje na Skiathosu.
Zasto si onda izabrao ostrvo povrsine 50 km² i 6000 stanovnika??? Za provod??? Vrlo inteligentno, nema sta..
I hoces reci da Hrvatska, "Dominikana" (cuj molim te, DOMINIKANA ), Bali, Singapur... nemaju turiste koji igraju "bagminton u plicaku"??? Ma daaaaj, slucajno sam posetila i "Dominikanu" i Bali...
A hoces reci i to da ako zaronis 50m od obale negde u Istri, neces naci "sporete, kese, smece" i sl.???
I zar covek koji o ribi govori u kilogramima ocekuje da "spuca" manje od 2000 za 10 dana??? Pitam se koliko placas "kilo ribe" u Istri ili bilo kom ribljem restoranu u Beogradu???
Savet: "Prelistaj "bonton", mozda ces ukapirati da se o ribi razmislja u porcijama...
I budi ljubazan, postedi nas Minhauzenijade.
![]()
Uhu...ti bas ozbiljno to slikaoOd prelepog si napravio jos lepse!
![]()
milorad jeste carMogao bih i ja da dodam da je Kalodoukas sve ispunio kako je i obecjao. Pozdrav za Milorada, njihovog vodicha. =)
pa vidi ne mozes da poredis opatiju i skijatos opatija je ipak oduvek pored dubrovnika vazila za najskuplju destinaciju na jadranu i nas su odrali u nekom restoranu vecera bila 60e ,za kalodoukas ove god sve najgore,sto se nas tice smesteni smo bili u vili ritza sa tri apartmana na samoj obali megali amos plaze,vilu odrzava neka baba koja nam je ulazila 10 puta dnevno u sobu i gasila svetla i ventilator kao skupa struja,i pored nas maltretirala je i ljude u ostalim sobama,za smestaj i avion su nam uzeli 500e po osobi a morali smo i toalet papiir da kupujemo za te pare,onda su ljudima izdali apartmane koji nisu bili ni gotovi a uredno su ih ubedjivali da ce sve da bude ok na kraju posto nisu imali ni vrata na apartmanu i posto su ljudi hte;li da ih ubiju selili su ih u neku drugu vilu pa ti sada vidi..u dolasku smo sedeli na aerodromu 2 sata toliko o kalodoukasuSamo da dodam u vezi Istre:...imao sam prosle sezone cetvoro mladjih zagrepcana(kompanija "viasatel") u vili "evgenia" i bili su 10 dana(9 noci).hranili se uglavnom u "pasta pazza",svako vece su izlazili,placali smestaj(extra komforan) 120 evra...i na polasku mi rekose da u "nasoj Opatiji,za ovaj novac bi mogli letovati za jedan produzeni vikend".citirao sam tudje reci!! toliko o istri.... i jos nesto: na temi agencije,"stawwros" se zali na "kalodukas" agenciju.obzirom da ove sezone trazim potencijalnog saradnika za iducu sezonu(avio-prevoz) istu tu agenciju sam stavio "pod lupu".NI "L" OD LOSEG NISAM CUO DO SADA. I nemam nikakvih dodirnih tacaka sa njima....a obzirom da gazdarica i ja (SAMO!) prodajemo "cypros studio",koji je veoma kvalitetan a "kalodukas" SOBE koje se isto zovu.... a da ne bi bilo nesporazuma,vlasnik je licno "skljocao" pocetkom juna svoj smestaj i takvog ga prezentirao a i prodavao u beogradu.to mi8 se svidelo kod njih!nemam nameru da "teram kontru" nikome ali ZAISTA sam od turista koji su letovali preko kalodukasa slusao sve u superlativu.i ja cu im zakucati na vrata agencije krajem septembra u vezi eventualne saradnje.ponavljam,u onoj avgustovskoj ludnici ne sumnjam da se "stawwros" lose proveo ali ne treba ici iz krajnosti u krajnost.....I oko lokala koji su za preporuku: PROCITAJTE CELU TEMU SKIATHOS!!! (na oba foruma) a ne kao..... "sad cu da trazim od lokala do lokala....,bolju cenu".
licno mi je bitno i tvoje vidjenje "kalodukasa"....malo mi je bilo i sumnjivo hvalisanje tokom cele sezone,kao sve naj,ok,extra.... inace,ta babica je i vlasnica i malo teze moze bilo koja agencija da naredi vlasniku kako da se ponasa. i jos ponestopa vidi ne mozes da poredis opatiju i skijatos opatija je ipak oduvek pored dubrovnika vazila za najskuplju destinaciju na jadranu i nas su odrali u nekom restoranu vecera bila 60e ,za kalodoukas ove god sve najgore,sto se nas tice smesteni smo bili u vili ritza sa tri apartmana na samoj obali megali amos plaze,vilu odrzava neka baba koja nam je ulazila 10 puta dnevno u sobu i gasila svetla i ventilator kao skupa struja,i pored nas maltretirala je i ljude u ostalim sobama,za smestaj i avion su nam uzeli 500e po osobi a morali smo i toalet papiir da kupujemo za te pare,onda su ljudima izdali apartmane koji nisu bili ni gotovi a uredno su ih ubedjivali da ce sve da bude ok na kraju posto nisu imali ni vrata na apartmanu i posto su ljudi hte;li da ih ubiju selili su ih u neku drugu vilu pa ti sada vidi..u dolasku smo sedeli na aerodromu 2 sata toliko o kalodoukasu![]()
U srpskom jeziku kaže se da neko "laže k'o Minhauzen", ili pak (neformalno) da "baroniše".
U medicini postoji psihološki poremećaj koji se naziva Minhauzenov sindrom, koji je nazvan po ovom liku. Naime osobe koje pate od Minhauzenovog sindroma imaju neverovatnu potrebu da preuveličavaju svoje stvarne i nestvarne doživljaje.
![]()
Baron Minhauzen = Stawwross
![]()
Hej Stawwross, mogao si bar da zahvalis za informaciju.
![]()
![]()
![]()
Znas, ne da mi se da se gnjavim sa tobom, ali STVAAAAARNO preterujes.
1. Ocigledno preterujes "4 - 4,5 sata Beograd-Rijeka", i sumnjam da postoji neko ko se nece sloziti sa mnom. Kad' smo vec kod toga, znas li sta je Pegaz???
2. U vezi sa cenom ribe u Rovinju, hoces reci da tamo nema taverni gde kilo kosta 60€? A u vezi sa Skiathosom si juce napisao "ali davati 60e za kilo je malo puno osim ujednoj taverni gde je 10e porcija" A kladim se da to nije SAMO u jednoj taverni. Hajde sad' ukapiraj da si gl..
3. Sudeci po tome da si na Baliju i DOMINIKANI video samo "ljude koji surfuju", a ne i one koji se "igraju lopticom", verovatno si i Bali i DOMINIKANU video samo na TV-u
4. "nisam rekao da je hrvatska NAJLEPSE letovanje nego NAJBLIZE " Stvarno?? A sta si napisao 11 minuta pre toga??? "jeste hrvatska je raj imas li neki problem sa tim"
5. ...
6. ...
7. ...
Stvarno mi je smor da se nastavljam sa tobom, bezveze si.. Drugi put pre nego mi se obratis, izvagaj reci...![]()
vidi mobilni sve je to ok,ali jer to moj problem,pa sto kada sam uplacivao nisu rekli da ce neka baba da nas smara 10 puta dnevno ili sto ljudima u drugoj vili nisu rekli ,,nije zavrsena necete imati vrata, znas li kad bi im neko uplatio aranzmanlicno mi je bitno i tvoje vidjenje "kalodukasa"....malo mi je bilo i sumnjivo hvalisanje tokom cele sezone,kao sve naj,ok,extra.... inace,ta babica je i vlasnica i malo teze moze bilo koja agencija da naredi vlasniku kako da se ponasa. i jos ponestobicni turisti (vecina vas) verovatno nema informaciju sa kakvim se problemima suocavaju agencije.podjite samo od ambasade,preko prevoznika,brodova,lokalnog agenta(gr agencija),vlasnika smestaja.... I da ne bude zablude....ako se ukinu vize,bice potrebno da se otvori jos agencija! mislite o tome... oni koji poznaju situaciju u gr turizmu znaju na sta mislim.
Dajte ljudi budite normalni, ne znam što ovoliko napadate gosopodina Stawwrosa, jedino ako znate nešto što ja ne znam pa vam dotična osoba nije baš simpatična..