Ski skokovi

Sad je red da se sakupe dostignuca nekih desetak najvecih ski skakaca u istoriji da se na najbolji moguci nacin vidi koliko je veliki uspeh ovog izuzetnog mladica

Meni je zaista cast sto sam odmah video od cega je sacinjen i poceo navijati za njega uprkos tome sto nikad u zivotu pre toga nisam podrzavao Austrijance.

Svaka cast a sad na Planicu po novi najduzi skok u istoriji :klap:

Pozdrav ljudi.
Pratim skokove vec sest godina. Navijam za Fince od samog pocetka. Ne znam dokle ste stigli sa pricom, pokusacu da se ukljucim i eventualno procitam sve vase poruke... da vidim ko koga voli i za koga navija. Iz Subotice sam i ne znam nikoga odavde ko prati ski skokove, pa bih htela da upoznam sto vise vas, da razmenimo misljenja i novosti. Takodje sam planirala sledece godine ici na Planicu (to mi je kao vec 99% sigurno), ali sam htela i ove godine otici u Hinterzarten na Adlerschanze skakaonicu posto je tamo otvaranje letnjeg Grand Prix-a i naravno dobra zabava. Pa ako neko ima dovoljno para i volje da podje sa mnom, bilo bi super.

Pozdrav ljudi. Nadam ste da ste uzivali u danasnjem show-u :)

Pa ovde svraca jako malo ljudi,s tim sto mene nje bilo od starta sezone do pre nekih 10 dana jer nisam ni bio na forumu

Bolje i ovako nego da mi se skupljaju deca kao na tenisu,to ne bih podneo

kakvo je ovo diskutovanje o ski skokovima i razmena misljenja, kad svi ljudi pobegose???

Aloha finkinjo :bye:
Kako nema nikoga...gde si našla da ideš na letnji gran-pri...ono je smešno.
Jednog lepog dana,verovatno,zaputićemo se moj drug Joca i ja + svi zainteresovani u Garmiš na nalivanje lobanje i ako ostanemo normalni da pogledamo onako vrljavi i po neki skok :mrgreen:

Jednog lepog dana,verovatno,zaputićemo se moj drug Joca i ja + svi zainteresovani u Garmiš na nalivanje lobanje i ako ostanemo normalni da pogledamo onako vrljavi i po neki skok :mrgreen:

hahaha... Gran Prix iskljucivo jer je otvaranje, pa je s time i vise ljudi tamo, a iz pouzdanih izvora znam da su zurke nocu dobre (tacnije nocni zivot) :ok:

E do djavola....znas da bi posle tog nalivanja ja krenuo da skacem iza Gregora :hahaha:

Planica je verovatno izvodljiva ali meni je Slovenija uzasno mrska zemlja i ljigaviji su mi od sve bivse bratije zajedno

E do djavola....znas da bi posle tog nalivanja ja krenuo da skacem iza Gregora :hahaha:

Planica je verovatno izvodljiva ali meni je Slovenija uzasno mrska zemlja i ljigaviji su mi od sve bivse bratije zajedno

Mogu samo da zamislim na šta bi to ličilo :hahaha:
Ako se naroljaš,slovenci će ti izgledati sasvim drugačije...a kad se otrezniš imaćeš utisak kao da ti je na monitoru bio screensaver.

Back