Lucky :)
Gost
- Poruka
- 9.414
e bas zato sto je morgi takav sledece godine necemo da ga gledamo kao ove, za prvo mesto ce 100% da se bori gregor i jos neko od mladih, kao npr. hilde...
da, nadam se da ce gregor da osvoji iduce tekmicenje u skokovima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e bas zato sto je morgi takav sledece godine necemo da ga gledamo kao ove, za prvo mesto ce 100% da se bori gregor i jos neko od mladih, kao npr. hilde...
da, nadam se da ce gregor da osvoji iduce tekmicenje u skokovima
pratim gregora od pocetka njegovog ulaska u svetski kup, tj. 2 godine... prve godine je zavrsio na 4. mestu a ove na 2. mestu u svetskom kupu, mali brzo napreduje za razliku od ostalih... a veruj mi ako letos osvoji letnje skakaonice 100% osvaja i svetski kup zimus![]()

Ha,zavalim se u nekoj hladovini naručim Lionbeer da se rashladim i gledam letnju skakaonicu 8)...ne nekako mi to ne ide (sem svete vode sa penom).![]()

ja bih volio da osvoji i ljetnje i zimske, mada ce to biti malo teze, ali dobro nadajmo se.![]()

Sto se tice ovih skakaonica zimske su mi bolje. A sto se tice Ahonena volela bih da ga gledam(o) i sledece godine![]()

jeste da bas nesto ne gotivim ahonena ali i on ce za ovih nekoliko meseci da mi nedostaje, tako da jedva cekam letnje skakaonice![]()
) i dalje komentarisati skokove... Po mom avataru, zakljucujete da mi je ljubimac Gregor Schlierenzauer.Koja sam ja pametnica... Tek sada saznajem za ovaj forum!!!
Ja prosto obozavam ovaj sport... Nadam se da cemo, iako je sezona 2007-2008 gotova () i dalje komentarisati skokove... Po mom avataru, zakljucujete da mi je ljubimac Gregor Schlierenzauer.
Ne znam kako cu da docekam novu sezonu, koja pocinje tek u novembru. Mada, letnji skokovi ce mi valjda prekratiti vreme...
Blago tebi! Ja cu se potruditi da odem na neku od zimskih skakaonica, u sledecoj sezoni. Verovatno bih otisla na Planicu, jer je tu najbliza, a mozda i na neku od 4 skakaonica...letnji pocinju tek sredinom avgusta, i ja isto ne mogu da ih docekam, pa razmisljam da palim u pragelato da ih gledam uzivo, jos uz VIP ulaznicu bice dobro...

Ha Daco,vidim da imaš sestru preko Gregora
Dobrodošla Joansie,samo na žalost tek sada kad se sezona završila
Ma te letnje skakaonice su mu nekako napravnjene više kao iz neke dosade a još kada ih vidim u onim kombinezonima po onoj vrućini noge gurnem u ručni frižider.

,
ja mislim da se oni kuvaju u onom

Ha Daco,vidim da imaš sestru preko Gregora
Dobrodošla Joansie,samo na žalost tek sada kad se sezona završila
Ma te letnje skakaonice su mu nekako napravnjene više kao iz neke dosade a još kada ih vidim u onim kombinezonima po onoj vrućini noge gurnem u ručni frižider.
gregor, je stvarno fenomenalan skakac, evo nekih njegov slikica,
cak je na jednom treningu, oborio svetski rekord, ne znam koja je skakaonica bila, ali je tako rekao komentator, a rekord je drzao malish
pa da ispunim obecanje
![]()
![]()
Blago tebi! Ja cu se potruditi da odem na neku od zimskih skakaonica, u sledecoj sezoni. Verovatno bih otisla na Planicu, jer je tu najbliza, a mozda i na neku od 4 skakaonica...
I avgust mi je daleko... Verovatno cu do tada gledati one skakaonice sto imam snimljene na kaseti (poslednji dani u Planici i jos nesto)...
Kako ce mi samo nedostajati skokovi (i Gregor)...
hehehe, sve ove slike imamposto imam gregorevu kolekciju slika gde ima preko 4000 slika
![]()
hehe, ne kuvaju se oni ni malo u onome jer ti kobinezoni su napravljeni specijalno za takve uslove i odrzavaju odredjenu tempereturu... a i tamo gde oni skacu nije bas leto vec su temperature kao da je prolece posto su skakaonice na visokoj nadmorskoj visini![]()
Dok ne dođe zima mogu da utonu u "letnji san"
![]()