Ski skokovi

Danas bile kvalifikacije na Planici.Rezultati nisu bitni koliko je bitno to što me je onaj pajvan neškolovani od voditelja iznervirao do koske.Ne mogu da sve iznesem šta je taj elebak sve istrabunjao dok je "prenosio" kvalifikacije.Svaki komentar je suvišan. :mad: :evil:

Danas bile kvalifikacije na Planici.Rezultati nisu bitni koliko je bitno to što me je onaj pajvan neškolovani od voditelja iznervirao do koske.Ne mogu da sve iznesem šta je taj elebak sve istrabunjao dok je "prenosio" kvalifikacije.Svaki komentar je suvišan. :mad: :evil:

jao znam, ja sam se slogirala... ovaj je neki totalni luzer. covek ne zna ni prezimena ski skakacima, te kaze skace Tom Hilde, te Ahonen, a ono Gregor...
Promeni covek i Gregoru i Morgensternu prezime, Gregoreva su glasila ovako: Šlajzenbauer i Šlajnezauer, a za Morgensterna je rekao da se preziva Morgenštajner...
ja sam se slogirala, covek nista ne zna, kaze nije bilo koliko je skocio Jacobsen a ono bilo da je skocilo 210,5 m. em ne vidi em ne zna nista, bolje da su mene postavili tamo da ja prenosim :lol::lol::lol:

inace najduzi let je imao Gregor SCHLIERENZAUER 223.0m :D

evo i rezultata danasnjeg takmicenja u Planici:

drugaserija-1a-1.jpg

drugaserija-2a-1.jpg

Gregor-Teror za letove...lepo sam ti rekao Daco može on da bude fantastičan u letovima ;)
Kada je trebao da skače Gregor u drugoj seriji redari su dole pomerili publiku za nekih 50-tak metara unazad (za svaki slučaj) :lol:

hahahah... ma idi bwe mali ih sve odra... treba svi da uce od njega... ima mali sledece godine d_pe da im pomera samo tako... juri ce njega ostali kako ja vidim, hahaha
zamisli da je u prvoj seriji bilo vece zaletiste!? otisao bi gregor preko 240 metara, hahaha

Video sam kako je igrao i kako je posle drugog skoka hramljao :| nije imao kod drugog skoka telemark nego je doskočio sa obe skije istovremeno pa je možda zbog toga.....valjda će sutra skakati ekipno (ja gnjavam u to vreme jer dolazim u 7 s posla).

Video sam kako je igrao i kako je posle drugog skoka hramljao :| nije imao kod drugog skoka telemark nego je doskočio sa obe skije istovremeno pa je možda zbog toga.....valjda će sutra skakati ekipno (ja gnjavam u to vreme jer dolazim u 7 s posla).

videla sam da se nesto hvatao za noge... bwe imao je dugacak let a nije imao telemark... ma gde on da ne skace, taj ce i bolestan da skace koliko je sasav ;)
inace sutra kada se probudis ceka te rezultat ekipnog takmicenja ovde :D

jao ne znas ti vnkrca kolike sam ja nesrece sto sam gledala tu f1!!! daj boze da danas pobede austrijanci pa da me obraduju, inace od f1 me samo glava boli!!! jos kada pomislim da necu skorije da vidjam gregoreve skokove smuci mi se ova noc, sva sreca pa je vettal tu da mi ga bar na neki nacin zameni :)

a inace i od pobede austrijanaca mogu da se oprostim jer trenutno medju njima kako ja vidim samo gregor valja, svi drugi blagi uzas tiha jeza, narocito morgenstern!!!!

jao ne znas ti vnkrca kolike sam ja nesrece sto sam gledala tu f1!!! daj boze da danas pobede austrijanci pa da me obraduju, inace od f1 me samo glava boli!!! jos kada pomislim da necu skorije da vidjam gregoreve skokove smuci mi se ova noc, sva sreca pa je vettal tu da mi ga bar na neki nacin zameni :)

a inace i od pobede austrijanaca mogu da se oprostim jer trenutno medju njima kako ja vidim samo gregor valja, svi drugi blagi uzas tiha jeza, narocito morgenstern!!!!

Proćiće brzo vreme uz F1 i eto zime opet i uživanje uz majstore.Tek sada se vidi koliko je Gregor izgubio na startu takmičenja njegovim oscilacijama i blagoj formi.Da se računa od 4.novogodišnje pa do sada ladno bi ubio na tabeli.Koliko sam uspeo nešto na kraju da vidim (tada sam ustao) Norvežani su ubedljivo bili prvi,drugi ne znam (verovatno Finska),treća Austrija za malo ispred Slovenije.
Može Austrija da ima dobar tim i u budućnosti i mislim da će Martin Koh biti sa Gregorom nosioc nacionalnog tima.Ali ne treba zaboraviti da sjajnu perspektivu imaju i Norvežani.
Ajde Daco ti znaš gde su te tabele,pa ako ti nije teško izbaci je da pogledamo današnje timsko takmičenje ;)

Proćiće brzo vreme uz F1 i eto zime opet i uživanje uz majstore.Tek sada se vidi koliko je Gregor izgubio na startu takmičenja njegovim oscilacijama i blagoj formi.Da se računa od 4.novogodišnje pa do sada ladno bi ubio na tabeli.Koliko sam uspeo nešto na kraju da vidim (tada sam ustao) Norvežani su ubedljivo bili prvi,drugi ne znam (verovatno Finska),treća Austrija za malo ispred Slovenije.
Može Austrija da ima dobar tim i u budućnosti i mislim da će Martin Koh biti sa Gregorom nosioc nacionalnog tima.Ali ne treba zaboraviti da sjajnu perspektivu imaju i Norvežani.
Ajde Daco ti znaš gde su te tabele,pa ako ti nije teško izbaci je da pogledamo današnje timsko takmičenje ;)

na zalost ne znam... gledala sam ali nemam tabele jer sam bila besna zbog bednih skokova kocha, morgensterna i koflera... bwe zar njih treba jedan klinac da uci kako se skace, znaci uzasss...
da nije bilo gregora ne bi oni bili ni peti... treba da zahvale Bogu za sjajnu gregorevu formu :x

Tek sada kad vidi tabelu Gregor sigurno mu dođe da se ujede za d.pe. :(
Morgenštern tone sve dublje i dublje i stvarno počinjem da sumnjam da se on kao navodno zasitio i zato što je već obezbedio titulu...biće sa njim verovatno kao sa Jakubom Jandom,kako je krenulo u drugom delu sezone. :roll:
Poželeo bih Šlirencaueru,Hildeu,J.Haponenu,Kohu,Kareljinu da vode bitke međusobno ko je najbolji i neka nas zadivljuju fenomenalnim skokovima. :D

jao ma bwe lepo ja kazem, kada bi se produzilo takmicenje za jos 3 skakaonice gregor bi 100% osvojio svetski kup... ali ne treba mu taj naslov, dovoljno je da njega svi smatraju moralnim pobednikom i da su svi odusevljeni njime :)

jao ma bwe lepo ja kazem, kada bi se produzilo takmicenje za jos 3 skakaonice gregor bi 100% osvojio svetski kup... ali ne treba mu taj naslov, dovoljno je da njega svi smatraju moralnim pobednikom i da su svi odusevljeni njime :)

da slazem se sa tobom danijela, pri pocetku morgenesten je bio u odlicnoj formi, ali posle kad je gregor "upalio motore" ali je tad ipak bilo kasno:-(,

Back