Skandinavski momci

4NpMsPgwZT97J8kQsVr78QMWCoxkfTeJXf64BbAFehEjAry5spsHeJCR0f7x21gGJw97d5fqllPqtQDqo-shmg.webp

Skandinavski momci. :D

A jeste Elsa Hosk tipična švedjanka ko što je i Candice Swanepoel tipična južnoafrikanka😅
Bolje da si stavio Anju Pärson, Pernilu Wiberg ili bilo koju drugu od njihovih skijašica, široka bedra, (pre)jake da ne kažem debele butine, male sise, sve u svemu tip žene sa kojom više voliš da budeš drugar nego što te seksualno privlači.
Zadnje dobre čkepi švedjanke su bile još Agneta i Anni-Frid ali kad je to bilo…

To je od pre nekoliko godina dodatno pojačano .. Porodiljsko se deli između žene i muškarca Tako da je mama verovatno na poslu dok tata pazi decu ..Dečiji doplatak se počeo uplaćivati i muškaracima a i kod razvoda nije kao pre da deca automatski pripadaju majci ..Meni ništa to ne smeta ali mi smetaju neke druge stvari .. Našim nuškarcima se mnogo teže zadržati u vezi nego našim ženama ..
Imam dete sa jednom ..

A jeste Elsa Hosk tipična švedjanka ko što je i Candice Swanepoel tipična južnoafrikanka😅
Bolje da si stavio Anju Pärson, Pernilu Wiberg ili bilo koju drugu od njihovih skijašica, široka bedra, (pre)jake da ne kažem debele butine, male sise, sve u svemu tip žene sa kojom više voliš da budeš drugar nego što te seksualno privlači.
Zadnje dobre čkepi švedjanke su bile još Agneta i Anni-Frid ali kad je to bilo…

a ovo mi je najjače

engleski navijači šveđanima - you are shit but your birds are fit, you are shit but your birds are fit...

a šveđani vraćaju - englishmen can you heard our song? go home to your ugly wives, go home to your ugly wives...

:hahaha:

Back