- Poruka
- 131.258
Skandinavski momci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
scandi
Kažu da skandinavci se brinu o deci i domaćinstvu kao i žene.
Šta kažete devojke?.
Ako su ovako zgodni kao na snimku
Ti oces da kazes da se ložiš na oženjene muškarce sa decom ?
To je od pre nekoliko godina dodatno pojačano .. Porodiljsko se deli između žene i muškarca Tako da je mama verovatno na poslu dok tata pazi decu ..Dečiji doplatak se počeo uplaćivati i muškaracima a i kod razvoda nije kao pre da deca automatski pripadaju majci ..Meni ništa to ne smeta ali mi smetaju neke druge stvari .. Našim nuškarcima se mnogo teže zadržati u vezi nego našim ženama ..
Imaju Švedi vic 'znaš li koji su najgluplji ljudi na svetu? There's norway I'm gonna tell you that'Šveđani važe za glupe, bar u očima Norvežana![]()
A jeste Elsa Hosk tipična švedjanka ko što je i Candice Swanepoel tipična južnoafrikanka
Bolje da si stavio Anju Pärson, Pernilu Wiberg ili bilo koju drugu od njihovih skijašica, široka bedra, (pre)jake da ne kažem debele butine, male sise, sve u svemu tip žene sa kojom više voliš da budeš drugar nego što te seksualno privlači.
Zadnje dobre čkepi švedjanke su bile još Agneta i Anni-Frid ali kad je to bilo…

Што не идеш у Бродарево?U Finskoj bi volela nekad da živim ali šteta što je toliko blizu Rusije
šta ti to smeta adelaidea montgomery?U Finskoj bi volela nekad da živim ali šteta što je toliko blizu Rusije

To je to.a sta je sa onima koji zive sami pa su navikli da sredjuju kucu i spremaju jelo?![]()
pa kako mislis drugacije? tako ti je svuda, samo se balkanski machoi malo folirajuKažu da skandinavci se brinu o deci i domaćinstvu kao i žene.
pa ko mislis drugi? 10 godina sam cekao da mi se malo pripomogne, i na kraju kao ja izbegavam obaveze? nadji sebi drugog konja, pa ga upregnjuj,, eto to se mislim sad, a naravno da sam digao ruke od svega u posl. vremeI kose travu oko ljuljaške?
svi zasluzuju da se posao posteno podeli, a taj tip je prosek, samo je rizik da se zafrkava se bebom kao na sliciAli ja sve to već radim!
Jedino nisam cepala drva. Montirala sam skoro sav nameštaj, popravljam, imam šrafciger, čekić sitne popravke sve. Krečila sam i stan, nabavke sve. Raspremam komp, dodajem elemente u njemu...
Tako da zaslužujem ovakvog macana![]()
Pa to sad kao da je nenormalno? Nije. Sasvim normalno.Normalan čovek voli svoju decu i provodi sa njim/ a vremeTo je to.
Ko je živeo sam i naučio sve, deliće sa ženom poslove. Ali ovo je neki poseban pokret posled godina, preko dana se često viđaju očevi sa bebama u kolicima .. dok žene rade. Oni se druže, sede na kafi... Jbt kašika im upala u med. Mada.... Baviti se malom decom nije ni malo lako
Hvala druže.Pa to sad kao da je nenormalno? Nije. Sasvim normalno.Normalan čovek voli svoju decu i provodi sa njima vreme
Drugarica.Hvala druže.
Hvala drugarice.Drugarica.