Skandinavski momci

4NpMsPgwZT97J8kQsVr78QMWCoxkfTeJXf64BbAFehEjAry5spsHeJCR0f7x21gGJw97d5fqllPqtQDqo-shmg.webp

Skandinavski momci. :D

A jeste Elsa Hosk tipična švedjanka ko što je i Candice Swanepoel tipična južnoafrikanka😅
Bolje da si stavio Anju Pärson, Pernilu Wiberg ili bilo koju drugu od njihovih skijašica, široka bedra, (pre)jake da ne kažem debele butine, male sise, sve u svemu tip žene sa kojom više voliš da budeš drugar nego što te seksualno privlači.
Zadnje dobre čkepi švedjanke su bile još Agneta i Anni-Frid ali kad je to bilo…

To je od pre nekoliko godina dodatno pojačano .. Porodiljsko se deli između žene i muškarca Tako da je mama verovatno na poslu dok tata pazi decu ..Dečiji doplatak se počeo uplaćivati i muškaracima a i kod razvoda nije kao pre da deca automatski pripadaju majci ..Meni ništa to ne smeta ali mi smetaju neke druge stvari .. Našim nuškarcima se mnogo teže zadržati u vezi nego našim ženama ..
Imam dete sa jednom ..

A jeste Elsa Hosk tipična švedjanka ko što je i Candice Swanepoel tipična južnoafrikanka😅
Bolje da si stavio Anju Pärson, Pernilu Wiberg ili bilo koju drugu od njihovih skijašica, široka bedra, (pre)jake da ne kažem debele butine, male sise, sve u svemu tip žene sa kojom više voliš da budeš drugar nego što te seksualno privlači.
Zadnje dobre čkepi švedjanke su bile još Agneta i Anni-Frid ali kad je to bilo…

a ovo mi je najjače

engleski navijači šveđanima - you are shit but your birds are fit, you are shit but your birds are fit...

a šveđani vraćaju - englishmen can you heard our song? go home to your ugly wives, go home to your ugly wives...

:hahaha:

a sta je sa onima koji zive sami pa su navikli da sredjuju kucu i spremaju jelo? :ceka:
To je to.
Ko je živeo sam i naučio sve, deliće sa ženom poslove. Ali ovo je neki poseban pokret posled godina, preko dana se često viđaju očevi sa bebama u kolicima .. dok žene rade. Oni se druže, sede na kafi... Jbt kašika im upala u med 😂. Mada.... Baviti se malom decom nije ni malo lako

Kažu da skandinavci se brinu o deci i domaćinstvu kao i žene.
pa kako mislis drugacije? tako ti je svuda, samo se balkanski machoi malo foliraju
I kose travu oko ljuljaške?
pa ko mislis drugi? 10 godina sam cekao da mi se malo pripomogne, i na kraju kao ja izbegavam obaveze? nadji sebi drugog konja, pa ga upregnjuj,, eto to se mislim sad, a naravno da sam digao ruke od svega u posl. vreme
Ali ja sve to već radim!
Jedino nisam cepala drva. Montirala sam skoro sav nameštaj, popravljam, imam šrafciger, čekić sitne popravke sve. Krečila sam i stan, nabavke sve. Raspremam komp, dodajem elemente u njemu...

Tako da zaslužujem ovakvog macana 😊
svi zasluzuju da se posao posteno podeli, a taj tip je prosek, samo je rizik da se zafrkava se bebom kao na slici

To je to.
Ko je živeo sam i naučio sve, deliće sa ženom poslove. Ali ovo je neki poseban pokret posled godina, preko dana se često viđaju očevi sa bebama u kolicima .. dok žene rade. Oni se druže, sede na kafi... Jbt kašika im upala u med 😂. Mada.... Baviti se malom decom nije ni malo lako
Pa to sad kao da je nenormalno? Nije. Sasvim normalno.Normalan čovek voli svoju decu i provodi sa njim/ a vreme

Back