Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nama ne funkcionisu institucije ne samo drzave, nego i celokupnog drustva, i logicno je da obrazovanje stoji dok se to ne resi.Је ли факултет ишта предузео по том питању? Пријавио блокаду? Тражио од надлежних да то ријеше? Није. Напротив. Професори су масовно подржали блокаде (или макар нису пријављивали очигледно кршење закона). Дакле, немају ама баш никакво оправдање, ако гледамо чисто „адвокатски”.
Није немогуће да почну стизати појединачне (можда и групне) тужбе, али то се неће рјешавати правним средствима јер је све то, и једна и друга страна, потпуно изван закона.
Проблем који се сад не види јер га нема у јавности је генерација коју је на почетку студија захватила корона, а сад ово, они ће и кад дипломирају имати пола факса „нако”. Овакве брљотине с образовањем су веома лоше јер имају дугорочне и непоправљиве посљедице.
А јесу ли државне институције нешто предузеле? Ако је било неког кршења закона, тиме се не бави факултет, већ тужилаштво. По службеној дужности. Ако гледамо чисто ”адвокатски”.Је ли факултет ишта предузео по том питању? Пријавио блокаду? Тражио од надлежних да то ријеше? Није. Напротив. Професори су масовно подржали блокаде (или макар нису пријављивали очигледно кршење закона). Дакле, немају ама баш никакво оправдање, ако гледамо чисто „адвокатски”.
Е, то је оно најзанимљивије у свему овоме!А јесу ли државне институције нешто предузеле? Ако је било неког кршења закона, тиме се не бави факултет, већ тужилаштво. По службеној дужности. Ако гледамо чисто ”адвокатски”.![]()
Ја сам писао овде на Крстарици, мислио сам да се то рачуна као да сам пријавио надлежним органима.Е, то је оно најзанимљивије у свему овоме!
Наиме, власт годинама крља мимо закона бахато и безобразно јер им се могло, а онда је кренуло с друге стране исто тако све мимо закона из потпуно истог разлога, јер им се може (због масовности). Народски речено – тук на утук. И једни и други се убише од позивања на закон, а закона нигдје. А ако ћемо баш „адвокатски”, пошто је сваки грађанин дужан пријавити кривично дјело за које зна... ето и нас двојице на суду крене ли све по закону.![]()
Рачуна се... као олакотна околност. Можда се провучеш само с наногицом.Ја сам писао овде на Крстарици, мислио сам да се то рачуна као да сам пријавио надлежним органима.
А и ако буду ишли редом, до нас неће стићи бар до 2726. године.![]()
Е, али све зависи ЧИЈИ мали прст.Рачуна се... као олакотна околност. Можда се провучеш само с наногицом.
Него... Још Нушић је знао да је од свих закона најважнији мали прст.
(Све ти је намјештено, само кликни.)
profesori i blokaderi u intimnom odnosu. koji akademski nivo profesora u kontaktu s studentima... obratite pažnju kako se studenti blokaderi pa različito odnose prema profesorima. dobro su upoznati s tim ko je ko.
ništa loše u tome što ima petlju da javno govori. iskrenost i hrabrost najpre.deluje da sebe predlaze u novu vladu![]()
Нуша актуелан? Ај преведи његов наслов „Госпођа министарка” на савремени родно равноправни језик. Чик да те видим!Е, али све зависи ЧИЈИ мали прст.
Нушић би се и сам изненадио колико је дан данас актуелан.![]()
Квака 22, сезона ’24–’25 и Хајзенбергова неодређеност...Отприлике да резимирамо: Да институције раде свој посао, оне би зачас решиле проблем блокаде институција, коју спроводе они који хоће да институције раде свој посао.
Можемо све ово посматрати као један велики експеримент на пољу квантне физике.![]()
”Милица Ђурђић”?Нуша актуелан? Ај преведи његов наслов „Госпођа министарка” на савремени родно равноправни језик. Чик да те видим!![]()
Ма иди бре у... Морао сам питати чика Гугла јер ми је име непознато, искочи нека плавуша, нисам укапирао све док не наиђох и на господина јој.”Милица Ђурђић”?![]()
Него @Пилипенда , ми како уђемо на неку тему, она се угаси?Ма иди бре у... Морао сам питати чика Гугла јер ми је име непознато, искочи нека плавуша, нисам укапирао све док не наиђох и на господина јој.
Успут, ако је старка – баба, министарка би била мала баба тј. бабица, а пошто ни родносензитивни рјечници не нуде мушки род за занимање бабице, остаје тајновито шта је министар...![]()
Знам те, тицо! Предлажеш да се учланимо у нови покрет, а?
Мислиш да би афтаматски пропао?Знам те, тицо! Предлажеш да се учланимо у нови покрет, а?![]()
Не потурај мени своје покварене мисли!Мислиш да би афтаматски пропао?![]()
Да би се нешто угасило, зар није потребно да се претходно упали?Не потурај мени своје покварене мисли!
А и не мора пропасти, било би довољно и само да се угаси...![]()
Ти пали, ја ћу гасити... па кад не успијем, да залијемо.Да би се нешто угасило, зар није потребно да се претходно упали?![]()
Чек, чек... ово неки информативни разговор? Је л’ ја то сад полажем пријемни?Питам информативно.![]()