- Poruka
- 25.718
Zatvoriti Zoo vrt, ako je istina da je Bizon pobegao iz njega...
...
Вратите чика Ђуку, молим вас.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zatvoriti Zoo vrt, ako je istina da je Bizon pobegao iz njega...
...
imamo mi bolji predlog
da policija počne da radi svoj posao isto onako kao što ga rade u demokratskim državama
kaze se lepo u onoj: hitler iz naseg sokaka
da, dobar je primer
Na visokoškolskim ustanovama nije dozvoljena ta vrsta aktivnosti,evo imaš ovde pa pročitaj, https://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_visokom_obrazovanju.html (član 43,zadnja rečenica) što dalje znači da studenti krše zakon i nemaju zakonski okvir za takav vid angažmana.Dalje,u članu 101 možeš pročitati i obaveze studenata iz kojih možeš zaključiti da studenti svojim blokadama rada fakulteta opet krše zakon.Dakle,studenti po zakonu nemaju pravo na političko angažovanje.Ostaje pitanje ko stoji iza ovih protesta?Pa ako izbori mogu uvek, ne vidim neki problem. Ideja je dobra, studenti su postali ozbiljan političko-društveni faktor u državi, neka građani na izborima odluče da li im se otvaraju vrata parlamenta. Ne može poštenije.
Na visokoškolskim ustanovama nije dozvoljena ta vrsta aktivnosti,evo imaš ovde pa pročitaj, https://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_visokom_obrazovanju.html (član 43,zadnja rečenica) što dalje znači da studenti krše zakon i nemaju zakonski okvir za takav vid angažmana.Dalje,u članu 101 možeš pročitati i obaveze studenata iz kojih možeš zaključiti da studenti svojim blokadama rada fakulteta opet krše zakon.Dakle,studenti po zakonu nemaju pravo na političko angažovanje.Ostaje pitanje ko stoji iza ovih protesta?
Objasni im , koji su to vekovima oni .. . . , izvinjavam se sto upadam, al, koj su to "oni",!?
Da ti nisi malo zastranio ?
Koga su oni to trebali da tuže i optuže ? I osude ?
One koji odlučuju o njihovom izboru, o njihovom napredovanju,... pa Đukanović je bio i u Visokom savetu sudstva i u državnom veću tužilaca.
i šta bi kada bi ukunuli pravni fakultet ? Sudio bi neki SNS paša, ili Beg.
ste vi ljudi normalni,.. o čemu vi trućate ?
Bez pravnika, advokata, sudija,.. na čega će vam ličiti država?
Smešni ste ,, sa sve Đukom.
Da ti nisi malo zastranio ?
Koga su oni to trebali da tuže i optuže ? I osude ?
One koji odlučuju o njihovom izboru, o njihovom napredovanju,... pa Đukanović je bio i u Visokom savetu sudstva i u državnom veću tužilaca.
i šta bi kada bi ukunuli pravni fakultet ? Sudio bi neki SNS paša, ili Beg.
ste vi ljudi normalni,.. o čemu vi trućate ?
Bez pravnika, advokata, sudija,.. na čega će vam ličiti država?
Smešni ste ,, sa sve Đukom.
. . . , ja, ne znam, zato pitam, . . . . , samo znam da "oni" nisu naši.!?Objasni im , koji su to vekovima oni .
KAko mozes studente sa privatnih fakulteta da zoves glupima ? Nije te stid i sramota ? Barem malo ?Mišković, Kostić, Matijević, Toma Fila,... (Mask, Bil Gejts,.. )
plate porez na budale (reket) i nastave da rade svoj posao...
I sada, kada ovo naše malo pameti, što nam je ostalo, (a studenti to svakako jesu,.. na državne univerzitete mislim,.. jer što bi neko upisao privatni da je mogao državni - na budžet,.. nego je malko glup, ali tim više zao),.. vi osuđujete, što oni žele da promene društvo,.. da bar delom vrate sve ono što smo imali - državu.
- pa ovo više i nije država,.. kad smo sve prodali ili ćemo prodati,.. . ovo je kolonija,.. a vaša deca će biti robovi, kmetovi, sluge,..
Maloo...KAko mozes studente sa privatnih fakulteta da zoves glupima ? Nije te stid i sramota ? Barem malo ?
Pa treba ,ipak si sprco tolike godine u guzicu ,ozlojađen da ostanešMaloo..... samo malkice..