Лилит
Zainteresovan član
- Poruka
- 233
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Nijedan od četrdesetak studenata koji su polagali prijemni nije tačno odgovorio na to pitanje, a izgleda da ni uprava niškog Filozofskog fakulteta nije znala koja su sve pitanja postavljena budućim brucošima jer je dekan Goran Maksimović ljutito najavio da će zbog gluposti koja šteti ugledu fakulteta biti kažnjeni oni koji su test pravili."
u kulturi zapušenih čučavaca i sveprisutnog karijesa, moramo da očekujemo od dece da makar slušaju mocarta, mon dieu..
e sta mi naprica,Tako je Gljivo..
Po meni, sasvim regularno pitanje na testu iz opšte kulture tj. informisanosti na fil fakultetu.
jesi li ti ikad radila prijemnii, nez shvatas da je svaki detalj,vazan,a pominjnje njenog imena jelene karleuse,trebalo bi da je vazno,jer se radi o prijemnom ispitu.Na kraju krajeva dobro pitanje koje zaista može da
posluži za selekciju medju studentima, dakle na one koji imaju statičku inteligenciju i one koji imaju primenjenu inteligenciju..
logicki moze da zna i trebalo bi da zna,ali zasto da se spominje njeno ime,..ona mi bi neka persona.ha ha tragikomicnoNemoguće je čak i logički ne znati o kojim se biblijskim gradovima uopšte može raditi u jednoj pesmi od dotične tako da mislim
da je sigurno 90 posto njih znalo o čemu se tu radi ali spominjanje jednog lika poput Karleuše im daje za pravo da upute kritiku..
a tebi znaci da neko prolazi kroz zivot sirom otvorenih ociju,tebi to znaci da taj slusa jelenu karleusu.? ha ha koja smijurija jbteSlažem se da sablasno zvuči kad kažemo test iz opšte kulture a spomenemo Karleušu, Cecu, Brenu itd. ali to je samo test koji ima za zadatak
da napravi konačan skor studenata koji prolaze kroz život širom otvorenih očiju i ušiju i studenata koji imaju sirova, knjiška znanja..
Da li je ovo nekom ovde bilo jasno???Ja znam da je problem kako ljudi sebe vide, a obicno se o tome ne diskutuje i argumentacija je iskljucena...
...
Pravo da vam kazem , ogadilo mi se da pisem dalje post....prvo ovo je sve smisleno pisati onima koji zele da razviju samokritiku, ostalima je to isto kao da pricam o nuklearnoj fizici na sred pijace...
Drugo sam sebe bez potrebe sukobljavam i blamiram....operskog pevaca u selu ce nazvati dreci kao jarac....a u becu ce dobiti 20k evra za nastup...
Trece, ovakve situacije me samo podsete koliko sam otudjen i amputiran iz danasnjeg drustva, a eto opet smatram da ja treba da znam za cecine pesme i za jk pesme, jer nalecem na pametnjakovicke koje zive zivot po stihovima iz takvih pesama, pa to smatram drustvenom cinjenicom...
Znaci ili seljaci, ili pokondirene tikve ili elitisticki snobovi ili puritanci ili na kraju individualni ideolozi......Srbija je definitivno luda, ili tantra ili mantra....
Svi jure za zajednickom vrednosti......ali nikako da se dogovore....jer od pocetka je problem u peri koji ima mladez na desnom guzu i to smatra kraljevskim ukazanjem.....Mika ga ima na levom guzu i kaze da je blize srcu sto donosi vise patriotskih bodova...
Ostali se polarizuju , vec prema prisustvu sisa, lepih devojaka, dzekova koji caste ili baraba koji prete....
Novi hit Jelene Karleuše u naslovu pominje biblijske gradove:
a) Nazaret i Vitlejem
b) Jerusalim i Jerihon
c) Sodomu i Gomoru.