gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
u novoj rvackoj, rh, je idiotizacija također u punom zamahu i zajedno s vjeronaukom (jednim od najvažnijih segmenta idiotizacije), poviješću, športom i žujom*, glavno obilježje "obrazovanja". tko u takvom okružju stječe bilo kakvu službenu kvalifikaciju, kvalificirao se u prvom redu kao materijal koji se na određen način može po volji oblikovati.
*ožujsko pivo, lagana droga, služi kao transportno sredstvo, koje u obliku promotivnih dosjetki učenim hrvatima cementira svjetonazor, kakvog znamo iz kroatenlagera, opisanog u simplicissimusu od christoffel von grimmelshausen.
ovi prašni goniči deva i kozoj…. , koji sjede na nafti, svoju djecu su dali obrazovati (zapravo deformirati i osakatiti) na najskupljim elitnim sveučilištima zapada. koju pamet su donijeli doma? rezultat tretmana su beskorisni tornjevi u pijesku, od pijeska nasipani otoci u moru i društveni ustroj, za kojeg sam nekad vjerovao da je past perfect.
u tih nekoliko desetljeća mogli su za dosta manje love/nafte dobiti šume, livade i jezera sa vlastitom poljoprivredom i vodoopskrbom.
tak si ja mislim,šta mislim.![]()
Dobro mislis

) ukusima. Kič i šund spadaju, nažalost, u vid kulture - ako kulturu definišemo kao "skup mišljenja, osećanja i aktivnosti grupe, zajednice ili društva". 
mm je bila kao prvo zena koja je zracilalepotom zenstvenoscu bila je solidan glumica imala sarma dogurala da se za nju otimali najaci likovi tog vremena... madona je stvorila imidz neceg novog do tad nevidjenog naravno uz jaku pomoc bogatih produkcija koji su u njoj prepoznali potencijal mega zvezde tric trac muzike.... i jedna i druga su iz sebe ostavile trag sto u istoriji krevetskih vratolomija kao i glume, tako i provokativnosti izraza lose komercijale koja je samo spakovana na finiji nacin.... a sta imamo sa jecom