СКАНДАЛ НА СУДУ ЧАСТИ: Хоће да одузму лиценцу др Јовани Стојковић, народ уз њу

Poruka
20.095

Данас је одржан главни претрес Суда части Лекраске коморе Србије, у поступку одузимања лиценце психијатру др Јовани Стојковић. Међутим, сам поступак су пратиле бројне неправилности, а окупљени грађани који су дошли да подрже Јовану тренутно заједно са њом иду у протестној шетњи до Министарства здравља где ће предати захтев да се поступак обустави.

dr-jovana.jpg

Осим што је поступак из непознатих разлога измештен из просторија Лекарске коморе Србије, где се увек одржава, такође је прво одобрено присуство јавности, а потом накнадно тражено да се јавност удаљи са седнице.

Тужбу против Јоване су поднели доктор анестезиологије Бојан Грујин и Владимир Арсенић из Зрењанина, др АСлександар Ивковић радиолог из Ниша и докторка Радмила Умићевић, гинеколог из Руме, као и педијатар др Томислав Стевановић из Зрењанина који се једини појавио на Главном претресу.

Он је донео пуномоћја за поједине колеге, али без потписа и печата тако да нису валидни
, а ни адвокати одсутних подносилаца тужбе нису дошли данас на седницу.

Како Србин.инфо сазнаје на лицу места, није направљен ни записник Главног претреса као што је обавезно, а окупљени грађани који су дошли да подрже др Јовану Стојковић су заједно са њом у протестној шетњи кренули до Министарства здравља да предају захтев о обустави поступка да одузимање лекарске лиценце. Колона протестаната се крерала једном страном улице Кнеза Милоша и Немањине, због чега је та страна била затворена за саобраћај.

Ускоро опширније…

Коментар једног читаоца говори нам све:

Тужбу против Јоване су поднели доктор анестезиологије Бојан Грујин и Владимир Арсенић из Зрењанина, др АСлександар Ивковић радиолог из Ниша и докторка Радмила Умићевић, гинеколог из Руме, као и педијатар др Томислав Стевановић из Зрењанина који се једини појавио на Главном претресу.

Гледај, морали су да "довлаче" лекаре-режимске јајаре из других места, изгледа да у толиком Београду нису могли да нађу лекаре који ће да се брукају у име владајуће мафије!

Ма дај бре, какве су то глупости...

Ја мислим да се поштована Др.Јована Стојковић уклања из стриктно полит. разлога зато што превише таласа
(таласа са правом) а тако нешто не може се назове неком "глупошћу".

Ја мислим да се поштована Др.Јована Стојковић уклања из стриктно полит. разлога зато што превише таласа
(таласа са правом) а тако нешто не може се назове неком "глупошћу".
..............i to bi bilo to.
Nastavak žigosanja ostaje nam da vidimo.

Back