SKANDAL Hteo je da ukine Republiku Srpsku, a sada Srbe poredi sa nacistima! Izvređao i Dodika!

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326
SKANDAL Hteo je da ukine Republiku Srpsku, a sada Srbe poredi sa nacistima! Izvređao i Dodika!

AUTOR: Alo.rs/Novosti/N.A. DATUM I VREME: 14.01.2021. 20:15 - 14.01.2021. 20:27

2 Komentara
Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko gostujući na teveleviziji N1 nazvao je srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika "kukavicom" zbog načina uklanjanja ploče sa studentskog doma na Palama, ali i slučaja ikona.

Valentin Incko

Valentin Incko, Foto: printscreen

- Dodik se pokazao kao kukavica, nije je skinuo, već je zamolio kćerku Radovana Karadžića da to uradi. Isto se pokazalo s ikonom, kazavši da je dobio od neke porodice. Mora se menjati svijest ljudi. Nema loših naroda, ali ima loših pojedinaca. Ja to mogu reći kao Austrijanac. Mi smo imali puno ratnih zločinaca u Drugom svetskom ratu. Neki su streljani, neki osuđeni na doživotnu kaznu, ali važno je da se svest naroda menja, da mi nismo ponosni na takve ljude. To treba da se desi ovde i siguran sam da će se desiti. Da buduće generacije krenu lepše, oslobođene - rekao je Incko.

Incko nije naveo odakle mu informacija da je ,,Dodik molio ćerku Radovana Karadžića" da skine tablu sa imenom njenog oca".

https://www.alo.rs/vesti/region/hte...di-sa-nacistima-izvredao-i-dodika/374537/vest

Incko se do zadnjeg daha bori da srusi Baju. Sada ima i pakleni plan

Ajd nek ni netko objasni

- šta je loše rekao o Srbima
- u kojoj rečenici ih je usporedio s nacistima

Zahvaljujem
Његово претљање на Балкану мора да буде окончано. Нека решава проблемe у својој земљи, ако их има, ако их нема, нека нађе себи неку занимацију.

Његово претљање на Балкану мора да буде окончано. Нека решава проблемe у својој земљи, ако их има, ако их нема, нека нађе себи неку занимацију.
To stoji, samo malo lažete kada kažete da uspoređuje Srbe s nacistima
Šalim se, puno lažete

Nije vam uspeo napad na bosnu 1992
ko je napao bosnu 1992?
3 marta 1992 snage HV (hrvatske vojske) upadaju u B Brod , i posavinu. Nastupa masakr nad srbima. To niej napad na bosnu jel? dok ubijate srbe onda je u redu?
HV iz osjeka i rjeke (azra basic "dva noza" medju njima) su upale na teritoriju bih jos u martu 1992 , tako da o agresoru mozes da pricas nani tokom bajramskih veceri...

ko je napao bosnu 1992?
3 marta 1992 snage HV (hrvatske vojske) upadaju u B Brod , i posavinu. Nastupa masakr nad srbima. To niej napad na bosnu jel? dok ubijate srbe onda je u redu?
HV iz osjeka i rjeke (azra basic "dva noza" medju njima) su upale na teritoriju bih jos u martu 1992 , tako da o agresoru mozes da pricas nani tokom bajramskih veceri...
Pa cilj Miloševićeve ratne mašine je bio

1. ili pripojiti delove Bosne
2. ili izdejstvovati da delovi Bosne postanu nezavisna država

To mu je propalo, a dobio je kompromis:

3. da deo Bosne ima autonomiju

Pa cilj Miloševićeve ratne mašine je bio

1. ili pripojiti delove Bosne
2. ili izdejstvovati da delovi Bosne postanu nezavisna država

To mu je propalo, a dobio je kompromis:

3. da deo Bosne ima autonomiju
milosevic je 3 MARTA 1992 POSLAO SNAGE HRVATSKE VOJSKE IZ OSJEKA I RJEKE U B BROD I POSAVINU JEL?
MILOSEVIC JE NAREDIO NJIMA I MEDJU NJIMA AZRI BASIC ZVANOJ "DVA NOZA" DA OD 3 MARTA 1992 KRENE SA MONSTRUMSKIM KLANJIMA SRBA PO POSAVINI?

3 MART 1992!

MILOSEVIC JEL?

ajde tu mantru o srpskoj hegemoniji pricaj pasama i ustasama, nas preskoci..

To stoji, samo malo lažete kada kažete da uspoređuje Srbe s nacistima
Šalim se, puno lažete
kako nije moj glupi prijatelju ? Cim je napravio paralelu rekavsi "Mi smo imali puno ratnih zlocinaca neke smo,..." znaci da je Srbe iz gradjanskog rata u SFRJ izjednacio sa austrijskim nacistima iz 2.Sv.rata.Samo sto je qrvin sina zaboravio da napomene,da je samo desetak procenata austrijskih nacista procesuirano,dok je 90% njih uzivalo svu zastitu republike Austrije.I na samo oni,nego su i brojne ustase utociste nasle u Austriji koja je odbijala da ih izruci SFRJ
Nisi ti glup,salim se, jesi

Poslednja izmena:
kako nije moj glupi prijatelju ? Cim je napravio paralelu rekavsi "Mi smo imali puno ratnih zlocinaca neke smo,..." znaci da je Srbe iz gradjanskog rata u SFRJ izjednacio sa austrijskim nacistima iz 2.Sv.rata.Samo sto je qrvin sina zaboravio da napomene,da je samo desetak procenata austrijskih nacista procesuirano,dok je 90% njih uzivalo svu zastitu republike Austrije.I na samo oni,nego su i brojne ustase utociste nasle u Austriji koja je odbijala da ih izruci SFRJ
Nisi ti glup,salim se, jesi
Ti si dečko iz rečenice "Nema loših naroda, ali ima loših pojedinaca" shvatio da on Srbe (dakle narod) uspoređuje s nacistima (dakle pojedincima) iako je rekao upravo suprotno? Opasna je ta tvoja razina paranoje, na stranu sada nebitan detaljčić što Srbe uopće ne spominje :lol:
Srpsko dnovinarstvo u punom sjaju.

Malo me to začudilo, jer inače nikada ne lažeš.
Šalim se, lažeš stalno

Ti si dečko iz rečenice "Nema loših naroda, ali ima loših pojedinaca" shvatio da on Srbe (dakle narod) uspoređuje s nacistima (dakle pojedincima) iako je rekao upravo suprotno? Opasna je ta tvoja razina paranoje, na stranu sada nebitan detaljčić što Srbe uopće ne spominje :lol:
Srpsko dnovinarstvo u punom sjaju.

Malo me to začudilo, jer inače nikada ne lažeš.
Šalim se, lažeš stalno
da,da nije tako nikada ne bi uvlacio u kontekst ratne zlocince iz Austrije.Razlika u tome je da se u BiH dogodio gradjanski rat i u takvom ratu ratni zlicini su na dnevnom redu jer ga ne vode profesionalne vojske.Sa druge strane Austrijanci su ucestvovali u genocidu nad Jevrejima i Slovenima.Za razliku od zlocina koje su Srbi u BiH pocinili, njima je to bio deo drzavne politike,to jest drzavni projekat istrebljenje jednog naroda.Zato kada kaze "Mi smo u Austriji osudili,..." a prethodno se odnosilo na R.Karadica, treba da podrazumeva da se Republika Srpska ugleda na Austriju izjednacavajuci nacisticke zlocine sa zlocinima u BiH.To stavljanje u istu recenicu nas i njih je prozivanje,samo si ti glup pa to ne zelis da vidis.Salim se, nisi glup,samo si nepametan.

Back