Скајп

Nisi shvatio! Prvo, sada ne moram imati 1000 knjiga jer mi je mnogo toga dostupno na internetu. Drugo, većinu stvari brže i lakše pronađem nego da uzmem 13-ti tom tehničke, pogledam u sadržaju u kojoj knjizi je ono šta trebam, onda uzmem tu knjigu, listam i tražim šta mi treba! Hoće li to ubrzati razvoj čovečanstva, ili neće jer većina i tako samo traži i gleda nekakve gluposti na mreži?
Гидеон ти је дао одговор. Наука не напредује кроз брзо проналажење информација на нету. Него кроз мукотрпно учење и истраживање.

Istraživanje? Kopanje po postojećoj literaturi.... a to je brže preko interneta?
Силну литературу на факултету за хирурга можеш исто наћи на нету? Неке од тих књига писали су управо доктори наука који држе предавања. Хоћу ли то да нађем брзински на интернету?

Силну литературу на факултету за хирурга можеш исто наћи на нету? Неке од тих књига писали су управо доктори наука који држе предавања. Хоћу ли то да нађем брзински на интернету?
Nećeš naći ni dovoljno literature da pošalješ čoveka na Mesec! Zamisli, pošalješ neke, i onda sabotiraš motore za povratak na Zemlju! :zcepanje:

Ali je praktičnije i jeftinije nekome umesto knjige uručiti čestitku na kojoj je SAMO LINK na neku online knjige? :super:
Ево баш замишљам ситуацију како идем пријатељу на рођендан и уместо књиге вадим папир где пише УРЛ. Какав је то само добар поклон. Изгледа да огроман број људи који читају књиге са папира нису чуле како је васа паметан на Крстарици. Иначе би штампарије престале да раде.

Ево баш замишљам ситуацију како идем пријатељу на рођендан и уместо књиге вадим папир где пише УРЛ. Какав је то само добар поклон. Изгледа да огроман број људи који читају књиге са папира нису чуле како је васа паметан на Крстарици. Иначе би штампарије престале да раде.
Za neke knjige jedino to i možeš da napraviš jer ih nema u prodaji.... Da počnem da nabrajam? ma ne, bolje ne! :zcepanje:

Za neke knjige jedino to i možeš da napraviš jer ih nema u prodaji.... Da počnem da nabrajam? ma ne, bolje ne! :zcepanje:
Врло си репулсиван као индивидуа. Од реченице да су књиге срање, преко говора да оне то нису, вадиш се полако на технологију данашњице.

Врло си репулсиван као индивидуа. Од реченице да су књиге срање, преко говора да оне то нису, вадиш се полако на технологију данашњице.
Praktični razlozi! Imam oko 1000 knjiga u 25 kutija. Moram imati POPIS da bih znao koja je knjiga u kojoj kutiji! Brže otvorim online izdanje, ako postoji, nego da uopće pronađem u kojoj je kutiji ta knjiga!

Praktični razlozi! Imam oko 1000 knjiga u 25 kutija. Moram imati POPIS da bih znao koja je knjiga u kojoj kutiji! Brže otvorim online izdanje, ako postoji, nego da uopće pronađem u kojoj je kutiji ta knjiga!
Е па да би знао шта да тражиш онлајн прво ти треба та обична књига из које си учио.

Људи, пронашао сам одличну алтернативу скајпу зове се зум (zoom)!!! ради на "хр" што је најбитније!
https://zoom.us/
zoom.png

I meni je sada discord omiljen.
Koristim ga cak i za cuvanje bitnih linkova za sebe, sve fino organizovano po sobicama.
Mislim da je max voica 100 po sobi sto je mnogo bolje od skype-a, pregledno je i sve mi savrseno funkcionise.
Teams je zestoko s.ranje, skype ono moram zbog posla, viber ne volim posto mrzim da tipkam na telefonu a nema ni blizu funkcije kao diskord.

I meni je sada discord omiljen.
Koristim ga cak i za cuvanje bitnih linkova za sebe, sve fino organizovano po sobicama.
Mislim da je max voica 100 po sobi sto je mnogo bolje od skype-a, pregledno je i sve mi savrseno funkcionise.
Teams je zestoko s.ranje, skype ono moram zbog posla, viber ne volim posto mrzim da tipkam na telefonu a nema ni blizu funkcije kao diskord.
Discord je odličan. Znam da ga gejmeri uveliko koriste. Bar iz ličnog iskustva.

Back