Ška probljem!

ovde je srz problema da muskarci ne mogu da se pomire da zena vise nije njihov rob,

i sada traze spas u zenama koje beze iz teske vukojebine, pa im se dive, i peru im noge i rade sve sto im se kaze..

kao nekada u prvobitnoj ljudskoj zajednici,umesto da ti muskarci porade malo na sebi i civilizuju se,

nisu zene nikad tolike drolje kako vi volite da kazete,koliki ste vi kreteni.:roll:

Ko je taj što te razočarao, Shojo? :neutral:

Nemoj da generalizuješ... Ja, na primer, ne teram devojku da mi pere noge više od jednom mesečno. (Osim u izuzetnim situacijama, kad igram fudbal, basket, posle džoginga i sl.)
Dakle, nisu svi takvi...

Nema veze ove su barem nevine za razliku od nasih kroz koje je prosao bataljon...i opet nesto izvoljevaju i dizu sebi cenu , i na kraj jos i ispadnu mnogo skuplje od djevojki sa prokletija...

Vidi ,vidi, ima i dosta lepih ... Svaka im cast! To su prave patriote! Uzmes albanku pretvoris je u Srpkinju i izrodi ti puno dece.
Oslabis njih ,i jos podizes natalitet umesto da se razvlacis sa nasim lezilebovickama...Genijalno!!!

-Naravno da su nase najlepse jer stoje ispred ogledala i zagledaju dupe po deset sati dnevno!!!
Evropske devojke namaju vremena za takve gluposti jer RADE!
A ove nase em nece nista da rade (niti da radjaju) ,a hoce sva prava i jos vise...jos samo da nadju RAGU koja ce to da nosi na ledjima.
-Zamisli da odes u neku stranu zemlju i svi te zapitkuju i blicaju aparati i unose ti se u facu sa onako zakrvavljenim ocima "Jel tako da su nase devojke najlepse ,jel tako ,jel tako bre mamu ti..."
Pa ti bi odma rekao jeste kako nije,najlepse ihaaajjj-naravno plaseci se za sopstveni zivot u nekoj tamo srbiji koja ima cudne obicaje ako uvredis njihove zene :D...

Цивилизоване ? Оне што никад нејебу ал мало мало па оставе жену и децу,мало мало па је пребију,мало мало па открију да су геј

ne, to su buzdovani.;)

civilizovani su oni koji postuju zenu i ne misle da su sve drolje, i ne jebavaju se sa drugima dok im zena cuva decu.

Meni se svidja jedna mala katolkinja (siptarka) al ne vjerujem da bi scela samnom jer sam pravoslavac. Mada nisam ni proba jos da je napanem, da budem iskren :mrgreen:

A inace je mnogo dobra riba. I sto posto je vaspitana kako treba, a ne ka ove dronfuljice sto vise nemaju postovanja za muskarce. Pa se ne zna ko gace nosi u kucu.

koliko ste se neandertalci uspalili da imate roba,

nece albanci imati dovoljno cerki da vam daju, morace da povecaju stancovanje dece sa 10 na 30.;)

al nema zezanja, ćušneš je jednom i odmah tata skida glavu.:zcepanje:

Poslednja izmena:

Back