gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa albanke se ne stide posla, kuće i porodice. Nije ni čudo što ih ljudi sa sela kupuju i žene. I to je prava stvar, jerbo su odgojene da poštuju oca i majku, porodicu i dom, da rađaju decu i poštuju muževe... Za razliku od njih, ove naše su se mahom primile na Cecu i Jecu, i ostale kurv.etine koje su im idoli, i nadaju se da će samo pi*kom da se dokopaju bogatog muža i da ne rade ništa, ne poštuju nikoga i da lelemude po ceo dan. Zato i nije čudno što uvozimo supruge...
ovde je srz problema da muskarci ne mogu da se pomire da zena vise nije njihov rob,
i sada traze spas u zenama koje beze iz teske vukojebine, pa im se dive, i peru im noge i rade sve sto im se kaze..
kao nekada u prvobitnoj ljudskoj zajednici,umesto da ti muskarci porade malo na sebi i civilizuju se,
nisu zene nikad tolike drolje kako vi volite da kazete,koliki ste vi kreteni.![]()
ovde je srz problema da muskarci ne mogu da se pomire da zena vise nije njihov rob,
i sada traze spas u zenama koje beze iz teske vukojebine, pa im se dive, i peru im noge i rade sve sto im se kaze..
kao nekada u prvobitnoj ljudskoj zajednici,umesto da ti muskarci porade malo na sebi i civilizuju se,
nisu zene nikad tolike drolje kako vi volite da kazete,koliki ste vi kreteni.![]()
Da muskarci nisu civilizovani zene bi jos bili robovi.....sam njihov status dokazuje musku civilizovanost.
Jer zene nisu ravnopravne sto se se za nesto izborile,nego sto su im muskarci to DALI......znaci dali......ali doduse to im naravno pripada.....svako zasluzuje slobodu,a svako ljudsko bice totalno istu slobodu.
To je istina i tako jedino moze(sme) da se gleda......e problem nastaje kada pojedinci pokusavaju da iskoriscavaju to sto im je dato i narusavaju musko zenske odnose.
Mozda ovo nekom deluje grubo,ali ybg to je istina.

Zasto generalizovati...

Pa nema ni nesto normalnih mushkaraca...........
ah,sto si nesto razuman pa fin, slatkica si prava.
folira se a ovamo u stvari, pravi dobri dobrivoj
nista vi niste nama dali, izborile smo se same, tako sto mi vama nismo dale.![]()

.......bre.ovde je srz problema da muskarci ne mogu da se pomire da zena vise nije njihov rob,

Meni se chini da shojo maho trazi muza na forumu...![]()
ne pretvaraj svoje zelje u moje.![]()

Kako moja zelja moze da bude da ti nadjesh muza?![]()
Pa ochigledno da nisi mislila...aj srecno i da ga brzo nadjesh.![]()

...i ne vidim nikavog razloga za uvozenje zena iz Albanije ili bilo koje druge zemlje ove planete...
Meni se chini da shojo maho trazi muza na forumu...![]()

pa ne znam ko kači svoje fotkice, ne bi li upecao neko ženče
da trazim muža, stavila bih i ja svoju, ne bih mogla da se odbranim od ponuda.![]()