Sjeban sam

LastGentleman

Primećen član
Poruka
908
Nisam sam bas tinejdzer ali nisam znao gde bih mogao postaviti temu
poslednjih dana a narocito danas osecam se kao da mi je ceo svet pao na glavu
keva i cale otisli kod kevinih,ja ostao kuci,dosli drugovi po mene,dzukac mi se otrgo i pojurio ih
oni se nadrkali obrisali me sa fejsa nece da pricaju samnom,ceo dan kuci sam smaram se na internetu,nemam devojku znaci nist.
dodje mi da skocim sa mosta al me mrzi da odem do njega :sad2:

Jaki ti ti drugovi, mene drugov ker gricnuo i pocepao pantalone, pocepan i krvav sam isao kuci, i dan-danas se smejemo tome i psujem mu tog kera svaki put kada ga vidim.

keva i cale otisli kod kevinih,ja ostao kuci,dosli drugovi po mene,dzukac mi se otrgo i pojurio ih
oni se nadrkali obrisali me sa fejsa nece da pricaju samnom,ceo dan kuci sam smaram se na internetu,nemam devojku znaci nist.

Ma, koji će ti q drugovi ?
Samo na zlo mogu da te navuku.
Drš' se ti džukca !
Svi oni ne vrede ko on jedan
On je najbolji i najiskreniji.

Most zaboravi.....

Nije ni cudo kad slusas ovo.

So gaaaaay!! :bljak::bljak:

Slusam i ja to a nije mi na pamet palo da skacem sa mosta i padam u depresiju .Fenomenalna pesma :zurka: koje me oraspolozi za sekundu :zurka: .A ako imas predrasude prema prijatnoj,neznoj muzici ne slusaj je-imas neandertalski agresivni metal gde urlaju i lome instrumente.

Postavljacu teme-ko klacka drustvo,zivis za sebe ne za njih i za sebe se boris.Nece te zivot maziti ni paziti vec sibati a poenta je da nakon svakog pada ides dalje napred ka nekom novom horizontu i ne odustajes.Prespavaj,ujutru ce biti lakse.I ne navlaci se na fejs-nije pravo drustvo ono koje imas tamo vec ono u realnom zivotu.

Poslednja izmena:

lose prijatelje si izabrao,glavu gore.

cale i keva otišli
znači imaš praznu gajbu
čorni flašu ljute iz bifea
uloguj se na gayserbia chat sa nikom bg_gajba
baci svoju sliku
i predvidjam ti žurku
posle daj nama forumašima ili bar meni link za
weebcam streaming

Slusam i ja to a nije mi na pamet palo da skacem sa mosta i padam u depresiju .Fenomenalna pesma :zurka: koje me oraspolozi za sekundu :zurka: .A ako imas predrasude prema prijatnoj,neznoj muzici ne slusaj je-imas neandertalski agresivni metal gde urlaju i lome instrumente.

Postavljacu teme-ko klacka drustvo,zivis za sebe ne za njih i za sebe se boris.Nece te zivot maziti ni paziti vec sibati a poenta je da nakon svakog pada ides dalje napred ka nekom novom horizontu i ne odustajes.Prespavaj,ujutru ce biti lakse.I ne navlaci se na fejs-nije pravo drustvo ono koje imas tamo vec ono u realnom zivotu.
Jedino drustveno prihvatljivo sminkanje je u slucaju Fredi Merkurija i Robert Smita.
Pogledaj ti samo te ljude u spotu,kakvu poruku salju. Boze me sacuvaj.

Jedino drustveno prihvatljivo sminkanje je u slucaju Fredi Merkurija i Robert Smita.
Pogledaj ti samo te ljude u spotu,kakvu poruku salju. Boze me sacuvaj.

Oni su tu na sceni,oni su umetnici.Imaju fenomenalnu emociju i muziku-ako ti se ne dopada zaobidjes ne napadas momka koji ima problem prozivkama.Zamisli da je tebi uzasno lose a neko te proziva umesto da pomogne ili da se ne oglasi.Nije u redu.I ne pozivaj se na Boga bez razloga vec razmisli koliko gresis sto na ovoj temi umesto podrske pises o tome sto za temu ama bas nije bitno.

Obrisali te sa fejsa zato sto ih ker pojurio.. :lol: Brate, moji drugovi nemaju muda da prodju pored mog kera, a moraju da bi usli u stan...namerno ih svake godine na rodjendane i ta sr.anja zovem "na tortu" i redovno ih podjebavam kad se uprpe od kera. :lol: Pogotovo jedan drugar koji ima fobiju od kerova i na ulici ih zaobilazi na 10m, a jos ovaj moj ker k'o iz pakla da je izasao, crna dlaka, crne oci. :hahaha1:

Odjebi i ti te sabane i nadji bolje drustvo. :P

ХИМ могу једино Ганси да зајебу и превазиђу по нивоу патетике, романтичног просеравања, тешког дебилизма у песмама, иритантном приступу музици (и сценском наступу).

Ео за Фанија једна фина и дирљива песма, пошто чоек готиви срцепарајуће ствари:

iskuliraj sredice se sve za par dana , uzmi koju casicu alkohola, ili ket malo se opusti i sredice se sve samo od sebe za par dana :)

Back