Sjaj i strava Novogodisnje noci

ja u zivotu nisam zapalila petardu :rumenko:
ovde su ih sve redom pohapsili,sto nije da me ne raduje
ipak su malo pucali oko ponoci ali to je smesno u odnosu na utisak gradjanskog rata koji se stice kad si u srbiji
kaze mm da su na granici francuska/nemacka juce postavili patrole i zaustavljali automobile i trazili petarde

ja u zivotu nisam zapalila petardu :rumenko:
ovde su ih sve redom pohapsili,sto nije da me ne raduje
ipak su malo pucali oko ponoci ali to je smesno u odnosu na utisak gradjanskog rata koji se stice kad si u srbiji
kaze mm da su na granici francuska/nemacka juce postavili patrole i zaustavljali automobile i trazili petarde

e sinoc je sat vremena gruvalo bukvalno ko da je rat
i to onaj pravi...: (

Божић је нарадоснији хришћански празник и биће рокачине, надали се или не... :)
Ко се ужасава Православне НГ, нека изабере друго станиште :)

nije zena rekla da se uzasava praznika samog po sebi
vec se, ako sam dobro razumjela, nastavlja na komentare o petardama
i u pravu je, stvano bude gadno za srpsku novu, kao i za ovu obicnu
recimo mom psu to bas bude trauma : (

nije zena rekla da se uzasava praznika samog po sebi
vec se, ako sam dobro razumjela, nastavlja na komentare o petardama
i u pravu je, stvano bude gadno za srpsku novu, kao i za ovu obicnu
recimo mom psu to bas bude trauma : (

ja zbog zivotinja i pricam..
do ove godine moje macke na petarde nisu reagovale..ove godine oci su im ovolike :eek: i ovako su se tresle cele noci:zima2: i to ne od hladnoce..z:((
ove godine je njih petoro za ng stradalo od petrdi..
ajde da vidimo koliko ce biti zrtvi pravoslavne novogodisnje radosti :roll:

ja zbog zivotinja i pricam..
do ove godine moje macke na petarde nisu reagovale..ove godine oci su im ovolike :eek: i ovako su se tresle cele noci:zima2: i to ne od hladnoce..z:((
ove godine je njih petoro za ng stradalo od petrdi..
ajde da vidimo koliko ce biti zrtvi pravoslavne novogodisnje radosti :roll:

e, da macka prosle godine opce nisu zanimale petarde
ove godine kad je krenulo
sakrio se ispod kauca :(

За Божић се радује. Ја не разумем после ратова ни ношење маскирних панталона, а камоли кад клинци шенлуче са петардама, не одобравам, али не могу им ништа.
Као клинац сам исто бацао петарде, а сада се деси да нека Крмача заврши код нас и на тераси из непознатог правца.
Да мачке и пси могу да нам "узврате ударац" вероватно бисмо се пели на бандере за Ноћ Вештица z:D
Наш мачор се исто зента и неповерљив је данима након рокачине да изађе на терасу, али добро..проћи ће га.
Не бих му давао таблете за смирење, у сваком сл. ако би баш добио напад...можда...морате сами да видите.
Удар је петак после поноћи и то ће да траје сат-два, можда да изолујете стан колико је то могуће од буке..

За Божић се радује. Ја не разумем после ратова ни ношење маскирних панталона, а камоли кад клинци шенлуче са петардама, не одобравам, али не могу им ништа.
Као клинац сам исто бацао петарде, а сада се деси да нека Крмача заврши код нас и на тераси из непознатог правца.
Да мачке и пси могу да нам "узврате ударац" вероватно бисмо се пели на бандере за Ноћ Вештица z:D
Наш мачор се исто зента и неповерљив је данима након рокачине да изађе на терасу, али добро..проћи ће га.
Не бих му давао таблете за смирење, у сваком сл. ако би баш добио напад...можда...морате сами да видите.
Удар је петак после поноћи и то ће да траје сат-два, можда да изолујете стан колико је то могуће од буке..

e, bas mi danas vet rekao da je to s tabletama za smirenje velika greska
jer one psima i mackama (ako sam dobro skapirala) samo uspore motoriku, a
inteziviraju cula tako da je problem jos strasniji; jer sve cuju, a ne mogu se pomjeriti
znaci, jos su bespomocniji : (

posli ja i brat napolje da bacamo petarde (tata nam uvalio i kesu sa smecem da bacimo)...pita mama gde cete a mi - da bacamo petarde...mama - jeste li normalni kakve petarde, uzme onu kesu sa smecem (mislila da su petarde) i unese u kucu...vracamo se posle pola sata, pita mama sta smo radili, gde smo bili ...a mi - pa bacali petardez:mrgreen:
...jeste pili za ng...ja jesam - 2 koktela... bolje da nisam, na svim slikama se drzim za glavuz:(

e, bas mi danas vet rekao da je to s tabletama za smirenje velika greska
jer one psima i mackama (ako sam dobro skapirala) samo uspore motoriku, a
inteziviraju cula tako da je problem jos strasniji; jer sve cuju, a ne mogu se pomjeriti
znaci, jos su bespomocniji : (

ja cu mojima za sledeci dan D da stavim cepice u usi svima..da odvalim muziku da se zidovi tresu, pa ce valjda to malo da zakamuflira..

posli ja i brat napolje da bacamo petarde (tata nam uvalio i kesu sa smecem da bacimo)...pita mama gde cete a mi - da bacamo petarde...mama - jeste li normalni kakve petarde, uzme onu kesu sa smecem (mislila da su petarde) i unese u kucu...vracamo se posle pola sata, pita mama sta smo radili, gde smo bili ...a mi - pa bacali petardez:mrgreen:
...jeste pili za ng...ja jesam - 2 koktela... bolje da nisam, na svim slikama se drzim za glavuz:(

e neka te glava bolela kad si ih bacala z:mrgreen:

Back