djorax
Poznat
- Poruka
- 7.984
Da li neko zna gde i po kojoj ceni mogu da se nadju sivi africki papagaji, ili kako ih narod zove Zako-i?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze se kupiti po ceni od 350-1000 eura.djorax:Da li neko zna gde i po kojoj ceni mogu da se nadju sivi africki papagaji, ili kako ih narod zove Zako-i?
Ima da se najde jedan star 3 godine za 100edjorax:Da li neko zna gde i po kojoj ceni mogu da se nadju sivi africki papagaji, ili kako ih narod zove Zako-i?
Hteo bih ja da ga kupim za tu lovu.miskov:Ima da se najde jedan star 3 godine za 100e
Vazi samo dati kazem da znas da govori engleski ali malo zamuckuje,pa je zbog toga niska cena.Jos se ovaj gazda naglo nesto razboleo.Pao u bolnicu,nesto bezveze,sumnjaju na pticji grip.Ko zna dal ce muka preziveti,pa ga zbog toga prodaje.paintball igrac:Hteo bih ja da ga kupim za tu lovu.
U Cacku sam 10.01.2006.
Pozdrav.
Uh pa ti postade strucnjak i za grip.miskov:Vazi samo dati kazem da znas da govori engleski ali malo zamuckuje,pa je zbog toga niska cena.Jos se ovaj gazda naglo nesto razboleo.Pao u bolnicu,nesto bezveze,sumnjaju na pticji grip.Ko zna dal ce muka preziveti,pa ga zbog toga prodaje.
Ako hoces dacu ti njegov broj ali ja tamo ne smem.
Ova ti je dobra za postu i adresu 

I ne razumem sto je jeftin zbog engl. jezika. Bolje engleski da zna nego Bantu, Zulu, Aboridzinski ili Arapski 
v.bojan:Cena "divljeg' sivca je oko 250 evra. Medjutim, potreban je ogroman trud i strpljenje da bi se takva ptica pripitomila, a mozda se to nikada i ne dogodi!
Skuplja, na prvi pogled, varijanta je da se uzme rucno hranjeni zako (500-600E). Na duze staze ova varijanta se mnogo vise isplati i preporucujem je!

:grin: :-D da covek ne poveruju da neko naseda na tako nesto hhh
paintball igrac:Kao sto sam rekao, star je 6 godina, propricao pre 6meseci ostaje 5.5 godina .
Uzeo sam ga mladog ali neznam datum ispilenja.
Bio je tolko mlad da perje nije bilo svo formirano.
Pozdrav.

Anaconda: