djorax
Poznat
- Poruka
- 7.985
Da li neko zna gde i po kojoj ceni mogu da se nadju sivi africki papagaji, ili kako ih narod zove Zako-i?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze se kupiti po ceni od 350-1000 eura.djorax:Da li neko zna gde i po kojoj ceni mogu da se nadju sivi africki papagaji, ili kako ih narod zove Zako-i?
Ima da se najde jedan star 3 godine za 100edjorax:Da li neko zna gde i po kojoj ceni mogu da se nadju sivi africki papagaji, ili kako ih narod zove Zako-i?
Hteo bih ja da ga kupim za tu lovu.miskov:Ima da se najde jedan star 3 godine za 100e
Vazi samo dati kazem da znas da govori engleski ali malo zamuckuje,pa je zbog toga niska cena.Jos se ovaj gazda naglo nesto razboleo.Pao u bolnicu,nesto bezveze,sumnjaju na pticji grip.Ko zna dal ce muka preziveti,pa ga zbog toga prodaje.paintball igrac:Hteo bih ja da ga kupim za tu lovu.
U Cacku sam 10.01.2006.
Pozdrav.
Uh pa ti postade strucnjak i za grip.miskov:Vazi samo dati kazem da znas da govori engleski ali malo zamuckuje,pa je zbog toga niska cena.Jos se ovaj gazda naglo nesto razboleo.Pao u bolnicu,nesto bezveze,sumnjaju na pticji grip.Ko zna dal ce muka preziveti,pa ga zbog toga prodaje.
Ako hoces dacu ti njegov broj ali ja tamo ne smem.
v.bojan:Cena "divljeg' sivca je oko 250 evra. Medjutim, potreban je ogroman trud i strpljenje da bi se takva ptica pripitomila, a mozda se to nikada i ne dogodi!
Skuplja, na prvi pogled, varijanta je da se uzme rucno hranjeni zako (500-600E). Na duze staze ova varijanta se mnogo vise isplati i preporucujem je!
paintball igrac:Kao sto sam rekao, star je 6 godina, propricao pre 6meseci ostaje 5.5 godina .
Uzeo sam ga mladog ali neznam datum ispilenja.
Bio je tolko mlad da perje nije bilo svo formirano.
Pozdrav.
Anaconda: