devojcurak
Zainteresovan član
- Poruka
- 481
:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
soraja:[quote="Dlakava_Strvina
NEIDE se pishe NE IDE (ma koliko bio ljut)
NEZNA se pishe odvojeno (isto vazi kao gore)
NECU, NISAM, NEMAM, NEMOJ
TAKODA NEZMAKAD SE PISHE ODVOJENO AKAD ZAJEDNO...
INACHE, SIUPRAVU PA SESLAZEMSA TOBOM :wink:
ines1:To je jedan od onih likova koji ni sami ne znaju sta hoce, tj. hteli bi oni, ali nemaju hrabrosti! Sigurno mu se svidjas, inace ne bi zivkao, ali je u nekoj svojoj situaciji kad ne zna sta ce, a i ne sme.
Budi skroz cool neko vreme, ne odgovoraj na pozive i ubrzo ce dotrcati kod tebe. Oni su takvi, kad vide da gube tada pojure!
ivyboring:da te uputim ova "ivyboring" non-stop ima probleme ovog tipa i S.M.A.R.A
inace je verovatno ok lik ali kako da uvek ima problem da nahvata tipa na kres?
licno mislim da je r.u.z.n.a tj. na oko neprihvatljiva
![]()
kebda:soraja:[quote="Dlakava_Strvina
NEIDE se pishe NE IDE (ma koliko bio ljut)
NEZNA se pishe odvojeno (isto vazi kao gore)
NECU, NISAM, NEMAM, NEMOJ
TAKODA NEZMAKAD SE PISHE ODVOJENO AKAD ZAJEDNO...
INACHE, SIUPRAVU PA SESLAZEMSA TOBOM :wink:
O, hvala Bogu da je neko reagovao na ovu katastrofalnu gramatiku, da je potrajalo, i ja bih poverovala da tako treba, mislim na sva ona spojena NE...![]()
![]()
![]()
ivyboring:Prvo moram da se zahvalim Dlakavom zato sto me je uputio u pravom smeru da razmisljam i komuniciram. Mislim da sam to mogla mnogo ranije da shvatim, ali mojoj sujeti je to bilo tesko da prihavati. Zato HVALA DLAKAVI.
Vama svima ostalima hvala sto ste pokusali da mi pomognete, sto se se zezali na mom postu i ostalima koje ne mogu da svrstam u kategorije.
Svi ste Vi meni dragi i hvala na svim ribama