Situacija - Nemam pojma!?

ivyboring:
Prvo moram da se ogradim da mi je ovo stvarno prvi put da NEMAM POJMA sta da radim.

Pre jedno 5-6 meseci, upoznala ja jednog lika u obliznjem gradu, i odmah se mi slozimo i skapiramo da bi najbolje bilo da odemo u krevet. Zbog niza, cudnih i smesnih situacija, mi ostadosmo bez planiranog sexa. Nema veze, smejasmo se mi tome. Ja odoh kuci, sigurna da ga vise nikada necu videti ni cuti(nije mi ni bila namera)i ostavim mu usput broj telefona, jer ga kao trazio da se cujemo. I prodje dva dana i on zove. Tu se ja totalno zbunim, ali nema veze. On nastavio da zove, razgovaramo mi cesto, ispade totalno super lik. Onda on jedan dan dodje kod mene. Opet nemoguc niz situacija, i mi ne odosmo u krevet. Nema veze, ali mislim to je to. On opet zove, pricamo, zezamo se i sve ispada bolji i bolji lik.I apsolutno nemam pojma sta hoce od mene? Ja se iznerviram jedan dan, sednem na bus, odem kod njega i lepo ga pitam sta oce od mene. Malo neodredjen odgovor, ali u fazonu da se zezamo povremeno, posto se OK kapiramo. Vazi, pristade ja na taj odnos. Jos uvek nema sexa. Proslo neko vreme, i on mene opet zove da dodjem, ja odem. Pazi sad...on zaboga zauzet. Videli smo se dvaput, i to dok je radio?! Mislim kod njega na poslu!
I sad meni nista nije jasno. Mislim on mi se svidja, i on to zna, nemam nameru da budemo ''momak i devojka'', pristala sam na odnos koji je on odredio, ali sta sad?! Nista mi nije jasno! Napominjem, sexa NIJE bilo, on i dalje zove i sve je kao super, samo sto meni nista nije jasno
Iskreno govoreci nekome nesto fali vise je nego ocigledno...On kao muskarac je stvarno zakazao i tu nema dileme...jer bez obzira na sve ipak si se postavila ko na dlanu a on glumi ludilo...Pazi ranije sam mislila onako naivno i blesavo da to sto on ne koristi situaciju znaci da me je skapirao kao osobu za duze staze da nece odmah da me eto iskoristi ccc...i da kad dodje do tog fatalnog momenta ima da se vinem u zvezde jer ce to biti nesto nevidjeno...lepo je kad ti masta radi i mozda ima neceg u tome da to malo odlozeno moze da bude jako uzbudljivo ali vremenom naravno cast izuzecima shvatam da je sve vise impotentnih tipova koji se kriju iza toga kao znas necu odmah da ispadnem neki kreten da je zaskocim...Ti kao zena znas hoces li ili neces da sacekas ali mora se priznati da je odlika pravog muskarca da to predlozi i pokusa da sprovede u delo pa ma koliko se mi folirale...imam i za to primer... :wink:

Ljudi pa koji vam je??????

Mislim zasto se od muskraca ocekuje,po defaultu,da bude neka "Divlja zver"(ili bolje receno seljak)koja ce odmah da nasrne na zenu ili devojku i da je odvuce u krevet???

ja sam se par puta tako ponasao i shvatio da sa FINIM devojkama tako NEIDE(odnosno bio sam odbijen upravo iz tog razloga sto sam "odmah znao sta hocu"),tako da sam naucio lekciju..tako da je moglo da se desi da neka na ovom forumu ili negde drugo se zali "jao,ovaj navalio na mene kao zivotinja",a eto, sada je situacija "jao ovaj ZAKAZAO".......tako da se morate odluciti STA HOCETE?

mislim da je UGLAVNOM problem u devojkama/zenama,jer danas vecina njih NEZNA STA HOCE....i UZASNO se komplikovano ponasaju,narocito u Beogradu

KNIGHT:
Ljudi pa koji vam je??????

Mislim zasto se od muskraca ocekuje,po defaultu,da bude neka "Divlja zver"(ili bolje receno seljak)koja ce odmah da nasrne na zenu ili devojku i da je odvuce u krevet???

ja sam se par puta tako ponasao i shvatio da sa FINIM devojkama tako NEIDE(odnosno bio sam odbijen upravo iz tog razloga sto sam "odmah znao sta hocu"),tako da sam naucio lekciju..tako da je moglo da se desi da neka na ovom forumu ili negde drugo se zali "jao,ovaj navalio na mene kao zivotinja",a eto, sada je situacija "jao ovaj ZAKAZAO".......tako da se morate odluciti STA HOCETE?

mislim da je UGLAVNOM problem u devojkama/zenama,jer danas vecina njih NEZNA STA HOCE....i UZASNO se komplikovano ponasaju,narocito u Beogradu

NEIDE se pishe NE IDE (ma koliko bio ljut)
NEZNA se pishe odvojeno (isto vazi kao gore)

NECU, NISAM, NEMAM, NEMOJ

TAKODA NEZMAKAD SE PISHE ODVOJENO AKAD ZAJEDNO... :lol:

INACHE, SIUPRAVU PA SESLAZEMSA TOBOM :wink:

......sitnica koje mnogo znace!
Cekaj ajde ovako....posto sam i ja imala neko slicno iskustvo....prvo kolika je ta "razdaljina" mislim zivite u razlicitim krajevima/mestima.....i kao drugo....kako te je predstavio na poslu....kao koga....prijateljicu, sestru, devojku...lupam...ajde malo vise da proanaliziramo ovu temu, jer stvarno nismim da su sitnice ili vam gluposti te koje ipak mnogo vise kazu od nekih "krupnih" stvari.!? :wink:

devojcurak:
Cekaj ajde ovako....posto sam i ja imala neko slicno iskustvo....prvo kolika je ta "razdaljina" mislim zivite u razlicitim krajevima/mestima.....i kao drugo....kako te je predstavio na poslu....kao koga....prijateljicu, sestru, devojku...lupam...ajde malo vise da proanaliziramo ovu temu, jer stvarno nismim da su sitnice ili vam gluposti te koje ipak mnogo vise kazu od nekih "krupnih" stvari.!? :wink:

sitnice koje mnogo znache, nikad se ne razilazimo zbog velikuh stvari vec zbog - sitnica... :cry:

Dlakava_Strvina:
devojcurak:

sitnice koje mnogo znache, nikad se ne razilazimo zbog velikuh stvari vec zbog - sitnica... :cry:

:wink: bar se slazemo u necemu!

devojcurak:

Razdaljina je sat vremena busom, predstavio me je samo po imenu, bez daljih objasnjavanja.
Vidim ovde na forumu mnogo cudnih stvari, mozda nisam bila dovoljno jasna. Ja sam htela da odem s njim u krevet, nije se deslilo. Resila sam da batalim, medjutim on zove. On dolazi kod mene, nema sexa. Ok, opet resim da batalim. Medjutim, jastvarno nemam pojma sta on hoce. Nije to ni ''druzenje'' ni svaleracija ni nemam pojma sta. Ja od njega ne zelim nista, nije mi jasno sta on od mene hoce. Ocito je da nesto hoce, ali ne znam sta. Mislim ne bi me zvao svaka dva dana samo da mi cuje glas. Ne znam, i najiskrenije molim za pomoc. Neki komentari, slicne situacije...

ivyboring:
Razdaljina je sat vremena busom, predstavio me je samo po imenu, bez daljih objasnjavanja.
Vidim ovde na forumu mnogo cudnih stvari, mozda nisam bila dovoljno jasna. Ja sam htela da odem s njim u krevet, nije se deslilo. Resila sam da batalim, medjutim on zove. On dolazi kod mene, nema sexa. Ok, opet resim da batalim. Medjutim, jastvarno nemam pojma sta on hoce. Nije to ni ''druzenje'' ni svaleracija ni nemam pojma sta. Ja od njega ne zelim nista, nije mi jasno sta on od mene hoce. Ocito je da nesto hoce, ali ne znam sta. Mislim ne bi me zvao svaka dva dana samo da mi cuje glas. Ne znam, i najiskrenije molim za pomoc. Neki komentari, slicne situacije...

Ti mu izgleda dodje$ kao zamena za DEDA MRAZA. Chuvaj ga se ili ga chuvaj!

E ja mozda nisam dobro objasnila,ali ovde nije problem sto nema sexa. Samo je cudno sto ga nema, jer da ga ima, lakse bih sebi objasnila sve ovo.
Nego Dlakava Strvino, cini mi se da si to malo bolje ukapirao, pa ajde jos malo mi pojasni tvoj slucaj.
Hvala unapred

Ja sam pre par godina upoznala lika i vidjali smo se u jednom obliznjem kaficu samo razmenjujuci simpatije..Imali smo skoro iste poznanike i prijatelje pa me je jedno vece pozvala prijateljica koja ga je znala duze od mene i on se zabavljao sa jednom njenom drugaricom i rekla mi sledece...da decko sa kojim se nazovi simpatishem ima problem sexualne prirode odnosno ne moze da ima erekciju..zashto nemam pojma...i da razmislim shta cu dalje..on je sa njenom drugaricom bio vishe od god.dana i nisu nishta imali..Ja ti napisa roman mozda uopshte nije to ali zelela sam ti reci svoje iskustvo pa ti sama vidi i razmisli oko toga..pozdrav :wink:

ivyboring:
Vidim ja lepo se vi zezate, ako ako.
Ma batalite....

pa nishta nisi odgovorila mada ajde recio da nisam ni pitala neshto
aaaaa da nece biti da se on tebi sviidja i ti bi da se smuvash ali te on frustrira poshto se u pocetku pokazao kao svaler ...pa druzite se pa ce neshto da se desi a dok se ne vidite probaj da se iskljucis od misli k njemu

pa nishta nisi odgovorila mada ajde recio da nisam ni pitala neshto
aaaaa da nece biti da se on tebi sviidja i ti bi da se smuvash ali te on frustrira poshto se u pocetku pokazao kao svaler ...pa druzite se pa ce neshto da se desi a dok se ne vidite probaj da se iskljucis od misli k njemu[/quote]

Hvala

Back