Sitnice u kojima uživate i one koje vas nerviraju

Sitnice su uvek čisto uživanje.... prva jutarnja kafa, beskonačno ljubljenje, crno vino koje sa drugom čašom čini da postojeće boje poprime nove tonove, a oblici nove mekoće, radost iščekivanja pre susreta sa dragom osobom, pogled na macu koja se proteže... i mnogo toga još.

O nerviranju neki drugi put, današnji dan samo je za lepe stvari :)

Poslednja izmena:
oooo da..uzivam..
nije mi tesko da ustanem ujutu i otvorim venecijanere pre 6 kako bi mi suncevi zraci pali na jastuk dok sam u krevetu
volim da odem bilo gde gde ima vode i da posmatram mirnu ili uzburkanu povrsinu
imam svoje zen skoljke koje je samo dovoljno da protrljam kroz prste i da se energetski uravnotezim..koliko god da sam bila nervozna pre toga..skoljke sam sama nasla i izvadila..
volim svom psu da pomirisem sapu..mirise fenomenalno..
sad ce neko da me oplete, ali mi prija kao sto mi je prijalo da njuskam svoje dete kad je bila mala..
nekad je bila kafa, a poslednjih meseci je zen tekani caj u krevetu rano ujutu..to tako volim..
volim kad mi se rascvetaju biljke koje sam u prolece zasadila..
volim u prolece da kupim veliki buket zumbula i da njegovim mirisom zamirisem ceo stan
volim kad je hladno i pada kisa da zapecem jabuke sa cimetom i bademom i da tim mirisom zamirisem citavu kucu

...volim puno toga..

nervira me kad je neko brejker i lepo raspolozenje koje su mi napravile sitnice, hoce da pokvare svojim cinizmom

Sitnice su uvek čisto uživanje.... prva jutarnja kafa, beskonačno ljubljenje, crno vino koje sa drugom čašom čini da postojeće boje poprime nove tonove, a oblici nove mekoće, radost iščekivanja pre susreta sa dragom osobom, pogled na macu koja se proteže... i mnogo toga još.

O nerviranju neki drugi put, današnji dan samo je za lepe stvari :)

Значи, волеш да се опијаш? :lol:

umem da uzivam u sitnicama, ali ne kao ranije, ma koliko se trudila da i dalje negujem to umece
svaki nas dan se sastoji od hiljadu sitnica i mozda jedne krupne stvari, te je lepota zivljenja sadrzana u umecu uzivanja upravo u tim sitnicama
umem da uzivam u kafi, da uzivam u knjizi, da uzivam u prirodi, da uzivam u mirisima, da uzivam vizuelno, taktilno, olfaktorno i oralno :lol:
ponajmanje uzivam u ljudima, na zalost

takodje, postoji masa sitnica koje me nerviraju
i to bas zato sto su sitnice i sto ih je lako ispraviti u smeru da me ne nerviraju
a, ljudi koji treba da ih isprave odbijaju saradnju :lol:

Verovatno i sitnice imaju svoju specifičnu težinu, a verovatno postoji i neka gradacija tih "sitnica".
Pa kad, recimo, kažemo da umemo da uživamo u sitnicama, to nas automatski stavlja u one koji poseduju neku posebnu vrlinu bez poniznosti i želje za "krupnicama"?
Ništa u mom životu nije toliko sitno da bi me činilo ravnodušnom, ali sitnicama ne smatram ni lepo jutro, ni prolazne prijatne trenutke sa voljenim bićima, ni putovanje ili uživanje u prirodi ... pa čak ni naizgled običnu šetnju.

Ne znam šta su sitnice; nemam vremena da život delim na sitne i krupne trenutke.
Sve je bitno, i uglavnom uživam, i ne nerviram se već dugo, dugoooo ...

postoji gradacija, naravno, nisu sve "sitne" stvari podjednako sitne, niti sve "krupne" podjednako vazne
sitnicama smatram nesto sto je svakodnevno, lako dostupno, uobicajno, ali ipak izvor uzivanja-takva sitnica mi je upravo ono sto sam nabrojala-kafa koju pijem svakodnevno, ili sama, ili sa onime sa kime bas, bas volim da je pijem i bas ona vrsta koju volim i u tome uzivam, a, postoje i stvari-sitnice, svakodnevne, uobicajne, lako dostupne u kojima ne uzivam na taj nacin, prosto nisu "moje stvari za uzivanje"-npr. frizer...mnoge zene uzivaju kod fizera, meni je to obaveza koju moram s vremena na vreme da ispunim

Uživam u sitnicama istina , pijem kafu svakog jutra sa dignutim nonama na stočiću od kompa , lepo ja njega stavim medju none i iskuckam ppeje ko vampirica pre nego sunce izadje , uživam da se bućnem u kadu punu mirišljavih mehurića , zapalim mirišljave štapiće i tako meditiram dok mi usne ne pomodre , volim se posle sexa maziti dugoo , ćaskati i smejati ,kad delimo čokoladu na kockica njemu kockica meni iiii eto tako neke sitne al meni ustvari jako bitne sitnice :aha:

a šta me nervira? paa naj me izlude glupa pitanja , još gluplji zaključci i najgluplji potezi ne tako glupih nego bezzobrzz osoba :roll:

Poslednja izmena:

Back