Sitne male zlobne pravde u kojima uzivate

Dobro, to ne radim. Mislim, ne perem guzicu pod tušem. Mislim, ne pod javnim tušem.
Ne, ja sam polagao za kamion odmah, na nekoj raspaloj Zastavi kojoj je lakpe bilo uraditi veliki servis nego ubaciti u treću. Dok se nisam prvo dobro navozao po selima, nije bilo ulaska u grad.
A tata me je i nagovorio da polažem, ja nisam hteo. Mrzim da vozim. I tada sam mrzeo.
Pa eto.
Ovi sto polazu, njima odrade bukvalno par na poligonu i hajde po ulicama.
Radi se o vremenu, novcu, uslovima i td.. Hajde malo u vatru, probijes led i cool si. Jer nema ni sta puno da uci na poligonu. Napred, nazad, polukruzni, parkiranje, polaz uzbrdo.. zar ne?
Ostalo je do solidarnosti ostalih.

kao sto sam i onom slepcu objasnjavao. nije isto kada si "po prirodi spor" i kada ti je jebhe za posao.
do kasno jelumpovala pa joj se ne zivi do podne pa je usporena i nesposobna za rad

jos ako se cuva da ne pojebhe izlivene nokte to je gratis

a pacijenti su i one budale sto cekaju 10 minuta da se isprzi pljeskavica pa ce cude posle na priloge jer nz sta ce. kao da nisu imali dovoljno vremena da se odluce
pa oni pacijenti sto polaaaaaako vade svoje pare iz novcanika, kao da su je buljom zaradili pa gledaju, prevrcu a desetoro stoji iza njih. to treba pobiti. prodje mi pauza za dorucak zbog slepca
Brate... Lepo uzmes leba, malo mesa, sira, zelene salate, napravis sendvic kuci i eto ti dorucka. Pa nekad preseces supom, necim tecnim... Koju jabuku, bananu, pomorandzu. Stavis u kutiju, imas i ove termose sad su jeftini, par stotina dinara, kafu, caj, sta vec volis i uzivas.

a obavezno izvredjam i kasirke koje su spore u rukama
-ajdeeeeee, znam da mrzis svoj zivot i posao ali jbg, sta ces kada za bolje nisi,
sta me gledas ko tele? ajdeeeee, kucaj to|

ili kada od mogucih 2-3-4 kase radi jedna a nas desetak, tu obavezno mi se neko jos i pridruzi u pobuni

i naravno nestrpljivo pakujem stvari kako ih ispusti na onaj pult

a obavezno kenjam i za ta "reklamna sranja" znam ja sta je prodaja i kako idu te fore ali da nemas mesta da spustis korpu od raznih zraanja sto su na akciji pored kase. jer bas mora i tamo da se natrpa?

uz komentare; jebho vas gazda sto je alav na pare, dobro da na kuurac nije natrpao ove cokoladice. itd itd

znam kako to zvuci, ali znam i da sam u pravu :)

Кладим се да и конобаре зовеш са "Еееј!", или "Ало!", уз пуцкетање прстима. :mrgreen:

a obavezno izvredjam i kasirke koje su spore u rukama
-ajdeeeeee, znam da mrzis svoj zivot i posao ali jbg, sta ces kada za bolje nisi,
sta me gledas ko tele? ajdeeeee, kucaj to|

ili kada od mogucih 2-3-4 kase radi jedna a nas desetak, tu obavezno mi se neko jos i pridruzi u pobuni

i naravno nestrpljivo pakujem stvari kako ih ispusti na onaj pult

a obavezno kenjam i za ta "reklamna sranja" znam ja sta je prodaja i kako idu te fore ali da nemas mesta da spustis korpu od raznih zraanja sto su na akciji pored kase. jer bas mora i tamo da se natrpa?

uz komentare; jebho vas gazda sto je alav na pare, dobro da na kuurac nije natrpao ove cokoladice. itd itd

znam kako to zvuci, ali znam i da sam u pravu :)
vau...satisfakciju nalazis u vrijedjanju ljudi koji rade po 12 sati za 40-50 iljada
+ ih ima realno premalo u vecini objekata

Back