gost 312230
Poznat
- Poruka
- 7.064
evo ova titanik npr voli da laze,ali meni to nista ne znaci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa?nije mi lepo sa njim ali lazem da jeste da me ne bi ostavio hahahahahahahah
Pa?
Koliko zena laze da svrsava sa partnerom, sta mislis zasto?
Ne?ne znam koliko, ali to sigurno ne radi da je ne bi ostavio...?![]()
Ne?
Nego iz hira?
Same se neke hvale po temama kako glumataju svom muzjaku.
Pa onda sto se cudite da ipak umete da folirate, sve se nesto iscudjavate na temi u fazonu nikad cule.Pa cekaj prvo da se ogradim meni je to skroz glupo, ali da dam komentar na tvoje pitanje zasto... Ako je on ne zadovolji onda se ona folira da njemu ne padne samopouzdanje i da on ne pomisli da ona slucajno zbog toga njega ostavi, mislim otkud znam...bezveze...
Mislim da si ti skontao pogresno temu......Pa onda sto se cudite da ipak umete da folirate, sve se nesto iscudjavate na temi u fazonu nikad cule.
Ili ste pogresno skontale temu.
Aj me leba te prosvetli o cemu se na ovoj temi radi.Mislim da si ti skontao pogresno temu......![]()
obično su devojke te koje ostavljaju, žene te koje povlače pitanje razvoda. muškarci obično ćute, smrde, lažu i yebu sa strane.
Jeste vi primetili da zene ponekad lazu kako sa vama uzivaju, samo zato da ih ne bi ostavili?
Jeste vi primetili da zene ponekad lazu kako sa vama uzivaju, samo zato da ih ne bi ostavili?