Sitne lazi koje muskarcima nista ne znace, a zene ih rade

Pa cekaj prvo da se ogradim meni je to skroz glupo, ali da dam komentar na tvoje pitanje zasto... Ako je on ne zadovolji onda se ona folira da njemu ne padne samopouzdanje i da on ne pomisli da ona slucajno zbog toga njega ostavi, mislim otkud znam...bezveze...
Pa onda sto se cudite da ipak umete da folirate, sve se nesto iscudjavate na temi u fazonu nikad cule. :mrgreen:
Ili ste pogresno skontale temu.

Sitne lazi koje muskarcima nista ne znace, a zene ih rade

Jeste vi primetili da zene ponekad lazu kako sa vama uzivaju, samo zato da ih ne bi ostavili?

Sta ima te ja prosvetlim eto procitash ponovo i svako kapira drugacije...ja ovde nisam skapirala da je u pitanju nedostatak orgazma jer mi to nije prvo palo napamet...
Pomislila sam kao foliraju se da npr. vole da, sta ja znam, idu na pecanje, gledaju box, idu u kladionicu...da ih kao mushkarac ne bi ostavio ... gluposti i tema je tako nekako naopako postavljena...ja nisam u fazonu lazi i prevara pa mi je to nekako totalno bezveze...tako da ja za sebe kazem-nisam primetila...

obično su devojke te koje ostavljaju, žene te koje povlače pitanje razvoda. muškarci obično ćute, smrde, lažu i yebu sa strane.

То није зато што се мушкарци плаше нечега, већ их махом мрзи да се цимају око тога, а могу момачки живот да воде и поред тога..

Back