sisa...

Oduvek su me više privlačili pozadinski predeli pa imaš zvezdicu od mene.
Guza mora da bude ona prava a dude može već kako hoćeš.Samo da nisu bas mnogo labave a veličina je nebitna.

Тачно, добру сису може да има и нека која је само дебела, и то је нешто што те или усере или не, а за добро дупе морају да се одеру тренирајући, зато га више и поштујем.

Тачно, добру сису може да има и нека која је само дебела, и то је нешто што те или усере или не, а за добро дупе морају да се одеру тренирајући, зато га више и поштујем.
Slazem se...ali moz da treniras kolko oces ako te majka priroda nije obdarila i to vazi za skoro svaki deo tela, ali naravno da treba odrzavati formu da se ne otrombolji....:)

Slazem se...ali moz da treniras kolko oces ako te majka priroda nije obdarila i to vazi za skoro svaki deo tela, ali naravno da treba odrzavati formu da se ne otrombolji....:)

Ма веруј ти мени, узми и ради чучњеве, трчање итд итд па да видиш како се то да подићи, урадити, како то може да изгледа, мишић је мишић, он свима расте кад га цимаш.

Ма веруј ти мени, узми и ради чучњеве, трчање итд итд па да видиш како се то да подићи, урадити, како то може да изгледа, мишић је мишић, он свима расте кад га цимаш.

:lol: a osim rasta jel moze neki drugi efekat? ;)
...dobro moze i definicija, salim se ja malo, al genetika kod zena je ipak genetika....kaze moj cale- zena bez dupeta ko selo bez osnovne skole....: )))))

Kad si u njegovom krilu, njegove ruke su tu, kad si mu okrenuta ledjima, ono daje onaj fini oblik celokupnom ženskom telu. : ))
Ako žena zna da drži pravilno ledja u tom položaju. Ako ne, onda ništa, ekefat je oslabljen. : ))

Nije dobro biti svuda presočan...onda to izgleda preterano i nekad debelasto i kad nije tako.
Ali ako moram da biram, biram da imam sočno dupe i manje grudi. I tako sam i izabrala. : ))

Nije dobro biti svuda presočan...onda to izgleda preterano i nekad debelasto i kad nije tako.
Ali ako moram da biram, biram da imam sočno dupe i manje grudi. I tako sam i izabrala. : ))

socno dupe, cak presocno, je 98.7% zenske privlacnosti. nije lose na takvo dupe imati veliku dojku zbog simetrije, posto je lepota u simetriji, mada je meni nekada simetrija dosadna, nekako je predvidiva i asocira me na plasticnost.
jedino sto mi je bas privlacno kod velikih dojki je kada bas jako penetriras a one lete nekontrolisano na sve strane.

Zavisi, za ljubitelje grudi je antireklama. Ništa nije crno - belo. : )
Bitno je šta je važno i kad posmatramo te površne stvari onome koga želim.
Mislim da je njemu bitniji način na koji ću ga tucati a ne takve sitnice. :p
Ја нисам љубитељ груди, можеш да будеш спокојна. :lol:
Ја као сваки прави поштен чоек сељак - волим да видим добро дупе, а што се тиче
сиса могу да буду позамашне, али могу да буду и равне као да су у питању даске, то је за мене
ствар која је потпуно ирелевантна.

сиса могу да буду позамашне, али могу да буду и равне као да су у питању даске, то је за мене

Ih daske, ne lazi bre toliko...:mrgreen:;) Pozzzzz!!!!

socno dupe, cak presocno, je 98.7% zenske privlacnosti. nije lose na takvo dupe imati veliku dojku zbog simetrije, posto je lepota u simetriji, mada je meni nekada simetrija dosadna, nekako je predvidiva i asocira me na plasticnost.
jedino sto mi je bas privlacno kod velikih dojki je kada bas jako penetriras a one lete nekontrolisano na sve strane.

Divan podatak, hvala. : ))

- - - - - - - - - -

Ne preteruj, nije lepo kad je žena potpuno ravna, ali je ok kad ima grudi i manje, ako je ruka muškarca neka prefinjena umetnička. : ))

:lol: a osim rasta jel moze neki drugi efekat? ;)
...dobro moze i definicija, salim se ja malo, al genetika kod zena je ipak genetika....kaze moj cale- zena bez dupeta ko selo bez osnovne skole....: )))))

Генетика је 20-30% у човека, кад се људи ваде на генетику то ми ништа смешније нема, то као оно "код мене у породици сви су мало пунији", па мсм нек престану животиње да ждеру :lol:

Сочно дупе је мамојебна ствар, то је одличан избор.

Back