sisa...

Генетика је 20-30% у човека, кад се људи ваде на генетику то ми ништа смешније нема, то као оно "код мене у породици сви су мало пунији", па мсм нек престану животиње да ждеру :lol:

Ali ja nisam pricala ovde o debljini...: ))

Mislim da je genetika vise od pola, zasigurno, a odrzavanje forme je sasvim pozeljno i ok, vezbati, nego sta,... ali ako je zena npr. mala i ima kratke noge, moze da se ubije od vezbanja produziti ih nece, vec samo definisati, a ako nema dupe (tj. prilepljeno joj uz kicmu) takodje ne moze nista da postigne, moze na glavu da padne od vezbanja, ono sto moze da ucini vezbanjem je da se upravo ne usvinji, ali s takvim dupetom ne moz da uradi nista : )))
Ja sam devedeset posto preslikana moj otac, kad gledas u ruke, prste, sake, jedina je razlika sto je moja koza mladja i sto imam nokte...:)

Mada su tema sesi,... e tu moz lako da stavi silikone, pitanje je dal uopste to i zeli...:)

Ali ja nisam pricala ovde o debljini...: ))

Mislim da je genetika vise od pola, zasigurno, a odrzavanje forme je sasvim pozeljno i ok, vezbati, nego sta,... ali ako je zena npr. mala i ima kratke noge, moze da se ubije od vezbanja produziti ih nece, vec samo definisati, a ako nema dupe (tj. prilepljeno joj uz kicmu) takodje ne moze nista da postigne, moze na glavu da padne od vezbanja, ono sto moze da ucini vezbanjem je da se upravo ne usvinji, ali s takvim dupetom ne moz da uradi nista : )))
Ja sam devedeset posto preslikana moj otac, kad gledas u ruke, prste, sake, jedina je razlika sto je moja koza mladja i sto imam nokte...:)

Mada su tema sesi,... e tu moz lako da stavi silikone, pitanje je dal uopste to i zeli...:)

хахахахахах краљу, па нисам ја рекао да ће она успети да продужи кости и добије дуже ноге, али ти лепо кажем да је било тих са сра*е дупетом а после вежбања добију одличне резултате, генетика чини не више од 30% човека, то да знаш : )

И ја сам тако кад ме је мрзело да тренирам једно време смршао опасно, и причао сам то као генетика, метаболизам, ванземљаци итд итд, па сад онда почео животињски да тренирам и набио више од 20 кила, па ти види, каква генетика :lol:

хахахахахах краљу, па нисам ја рекао да ће она успети да продужи кости и добије дуже ноге, али ти лепо кажем да је било тих са сра*е дупетом а после вежбања добију одличне резултате, генетика чини не више од 30% човека, то да знаш : )

И ја сам тако кад ме је мрзело да тренирам једно време смршао опасно, и причао сам то као генетика, метаболизам, ванземљаци итд итд, па сад онда почео животињски да тренирам и набио више од 20 кила, па ти види, каква генетика :lol:

Ma ovo za dupe necu da cujem, nemas pojma sa zivotom, nista nemanje dupeta kod zene nadomestiti ne moze, jedino neke silikonske inekcije, razna cuda, gumeni jastucici, sta li....:)))) Sa tim se covek ili rodi ili ne.
A da vezba moze i treba da bi bilo podignuto i zategnuto. :lol:

ako je to "izvini", onda ok :D

Нисам никад никоме рекао извини па нећу ни теби, ал' реално да ме занима тражио бих на пп, тамо се чешће добије хаха :lol:

Ma ovo za dupe necu da cujem, nemas pojma sa zivotom, nista nemanje dupeta kod zene nadomestiti ne moze, jedino neke silikonske inekcije, razna cuda, gumeni jastucici, sta li....:)))) Sa tim se covek ili rodi ili ne.
A da vezba moze i treba da bi bilo podignuto i zategnuto. :lol:

Па како се не може надоместити ако може да буде подигнуто и затегнуто? То је и поента, мсм нико не воли млохаво хахаха

onaj tamo pičvajz od teme me natero da otvorim temu o sisama...
pitam dječake, mada mi oni baš i nisu nešto kompetentni za pravi odgovor, pošto ih je polovina ovamo edipovaca...al ajde...

jel sisu gledate kao sisu, ili samo kao sisu...?

p.s. za one koji se zgražavaju na reč "sisa", molim da reč sisa čitaju kao dojka...

Nikada žeMske grudi nisam tretirao kao tetrapak :lol:, već kao ukras ženskog tela :aha:

Ma bas mi se nesto o zenskim dupetima vise i ne razmislja :mrgreen: ,a konkretno sam mislila na dupe kojega nema, odnosno dupe prilepljeno uz kicmu kad gledas profil cele figure ili ti daska :)

A pa to se moze (malo) popraviti sa radom ledjnih misica, jer je ravno dupe cesto i posledica loseg polozaja kicme, pa i karlice. Konkretno kifoza, odnosno povujanje kicme unapred...zato cesto dupe deluje spljosteno cak i kad se zategne malo.

Ali avaj, necu da ti podgrevam mastu vise.:mrgreen:

Понећемо секиру, није проблем хахаха

:lol: :heart:

A pa to se moze (malo) popraviti sa radom ledjnih misica, jer je ravno dupe cesto i posledica loseg polozaja kicme, pa i karlice. Konkretno kifoza, odnosno povujanje kicme unapred...zato cesto dupe deluje spljosteno cak i kad se zategne malo.

Ali avaj, necu da ti podgrevam mastu vise.:mrgreen:

Znam da si strucan u svojoj profesiji i tu necu da se mesam:malav: aaaaaliiii postoje situacije kad je pravilno postavljena i kicma, a mesa nema...: )))
Mada :eek: ja sam mislila da je kifoza u obliku slova S tj. kad je dupe suvise ispupceno :lol:

Ne to je lordoza

Lordoza.jpg

Back