Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja isto tako samo obrnutoNe'am sisu pa sam uvek tražila one koji više vole dupeta... tj. samo su me oni i hteli...

Ne'am sisu pa sam uvek tražila one koji više vole dupeta... tj. samo su me oni i hteli...
Oduvek su me više privlačili pozadinski predeli pa imaš zvezdicu od mene.
Guza mora da bude ona prava a dude može već kako hoćeš.Samo da nisu bas mnogo labave a veličina je nebitna.
Slazem se...ali moz da treniras kolko oces ako te majka priroda nije obdarila i to vazi za skoro svaki deo tela, ali naravno da treba odrzavati formu da se ne otrombolji....Тачно, добру сису може да има и нека која је само дебела, и то је нешто што те или усере или не, а за добро дупе морају да се одеру тренирајући, зато га више и поштујем.

Slazem se...ali moz da treniras kolko oces ako te majka priroda nije obdarila i to vazi za skoro svaki deo tela, ali naravno da treba odrzavati formu da se ne otrombolji....![]()
Ма веруј ти мени, узми и ради чучњеве, трчање итд итд па да видиш како се то да подићи, урадити, како то може да изгледа, мишић је мишић, он свима расте кад га цимаш.
a osim rasta jel moze neki drugi efekat? a osim rasta jel moze neki drugi efekat?
...dobro moze i definicija, salim se ja malo, al genetika kod zena je ipak genetika....kaze moj cale- zena bez dupeta ko selo bez osnovne skole....: )))))

Да ли сматраш да имаш сочно дупе, да можеш да привучеш пажњу неког напаљеног мушкарца?Kao torta bez oraha. : )
- - - - - - - - - -
I ja glasam za sočno dupe. Da sam muškarac ono bi mi bilo važnije.![]()
Да ли сматраш да имаш сочно дупе, да можеш да привучеш пажњу неког напаљеног мушкарца?
Оооооопа - фина реклама Шојле.Nije dobro biti svuda presočan...onda to izgleda preterano i nekad debelasto i kad nije tako.
Ali ako moram da biram, biram da imam sočno dupe i manje grudi. I tako sam i izabrala. : ))

Оооооопа реклама.![]()
![]()
![]()

Nije dobro biti svuda presočan...onda to izgleda preterano i nekad debelasto i kad nije tako.
Ali ako moram da biram, biram da imam sočno dupe i manje grudi. I tako sam i izabrala. : ))
Ја нисам љубитељ груди, можеш да будеш спокојна.Zavisi, za ljubitelje grudi je antireklama. Ništa nije crno - belo. : )
Bitno je šta je važno i kad posmatramo te površne stvari onome koga želim.
Mislim da je njemu bitniji način na koji ću ga tucati a ne takve sitnice.![]()

Ја нисам љубитељ груди, можеш да будеш спокојна.
Ја као сваки прави поштен чоек сељак - волим да видим добро дупе, а што се тиче
сиса могу да буду позамашне, али могу да буду и равне као да су у питању даске, то је за мене
ствар која је потпуно ирелевантна.

Оооооооооозбиљно.Ih daske, ne lazi bre toliko...Pozzzzz!!!!

socno dupe, cak presocno, je 98.7% zenske privlacnosti. nije lose na takvo dupe imati veliku dojku zbog simetrije, posto je lepota u simetriji, mada je meni nekada simetrija dosadna, nekako je predvidiva i asocira me na plasticnost.
jedino sto mi je bas privlacno kod velikih dojki je kada bas jako penetriras a one lete nekontrolisano na sve strane.
Ne preteruj, nije lepo kad je žena potpuno ravna, ali je ok kad ima grudi i manje, ako je ruka muškarca neka prefinjena umetnička. : ))Ја нисам љубитељ груди, можеш да будеш спокојна.
Ја као сваки прави поштен чоек сељак - волим да видим добро дупе, а што се тиче
сиса могу да буду позамашне, али могу да буду и равне као да су у питању даске, то је за мене
ствар која је потпуно ирелевантна.
Шала, Шојле, шала.Divan podatak, hvala. : ))
- - - - - - - - - -
Ne preteruj, nije lepo kad je žena potpuno ravna, ali je ok kad ima grudi i manje, ako je ruka muškarca neka prefinjena umetnička. : ))
a osim rasta jel moze neki drugi efekat?
...dobro moze i definicija, salim se ja malo, al genetika kod zena je ipak genetika....kaze moj cale- zena bez dupeta ko selo bez osnovne skole....: )))))

Nije dobro biti svuda presočan...onda to izgleda preterano i nekad debelasto i kad nije tako.