gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
...pa ti Hrvati su bili valjda nesto kao radikali ovde, samo sto su bili i naoruzani ali posto si naucio lekciju ti naravno sa radikalima neces ratovati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svako je krao prema svojim mogućnostima i adekvatno svojim pozicijama.
Isto tako "vodio" i politiku i ekonomiju. U zavisnosti od pozicije.
Neki su harali od 1990 do 2000, neki od 1997 do 2000, neki i posle 2000. a neki pre 1990. Zlo ne mogu da opravdam ma iz koje stranke dolazilo i sve ima svoju težinu - kapital, privreda, ratovi, ljudski životi, politička ubistva, poslovni prostori... Srbi su to ma u kojoj stranci bili - mi Srbi.
Meni je značajnije gde se nalazi svest građana u svemu tome, bezgranično i suludo poverenje i emocije koje poklanjaju stankama i nazovi-vođama. Slepilo za realnost i shvatanje civilizacijskih normi, građankog društva itd.
Nemojmo sada komentarisati odstupanje svetskih sila od tih civilizacijskih normi jer sada nije reč o tome. Reč nije čak ni o našoj tupavosti, neadaptiranosti i pogrešnom pristupu svetskom poretku. Reč je o tome da oni koji su morali to da znaju i da rade u interesu građana nisu radili to već nešto drugo. I pod parolom "narod se pita" sprovodili politiku prostog i neukog građanina srećnog što se pita. Pa ako ćemo mi da se pitamo za ono o čemu nemamo pojma, koji će nam penis oni. Za šta smo ih birali?
O čemu se radi. To o čemu pišeš ja ne poričem.
Ja ovde govorim o Srpskoj politici i diplomatiji koja ne da nije ublažila ono što je možda neizbežno i nepravedno, već dala povoda za stradanja, žrtve i progone Srba. Tako se politika ne vodi pametnice. A pošto misliš da se tako vodi, onda kusaj ono što zgotoviš. Vidim bilo je uspešno da gore ne može biti. Ili možda može? Samo nemojte vi "veliki diplomati" da mi to i dokazujete.
Vanja, ne kaže se Hrvacki nego Hrvatski, ne kaže se Hrvackoj, nego Hrvatskoj...
Piše se najjače itd, a o malim i velikim slovima da i ne govorim![]()
...uvek me je interesovalo zasto ljudi na nasim forumima toliko pridaju znacaja kako ko pise...valjda zamisljaju da pisu naucne radove, eseje, knjige za pokolenja...eto ja nikad iz srpskog nisam imala manju ocenu od 5 a ovde se svaki cas nadje neko da me ispravlja....da odes na bilo koji strani forum ne bi prepoznao npr. engleski jezik
... ma da sad cemo da lektorisemo tudje postove... gubljenje vremena
... ma da sad cemo da lektorisemo tudje postove... gubljenje vremena
Lenjost i izostanak želje za promenama i usavršavanjem ne opravdava nas... zar ne?
Ako komšija gazi po zelenoj površini, ako pljuje po ulici, baca smeće gde stigne... nema potrebe da ga ispravljamo. Tako je naučio i što bi se menjao... Hmmm
Uzgred, ne pada mi na pamet da lektorišem tuđe postove, bio bi to rad u tri smene...![]()
Gde ti ode, koje zelenilo , koje pljuvanje o cemu ti tako gramaticki ispravno pises. Pisi nepravilno ali u vezi teme . ne-uj temu.
...usavrsavaj se ti gramaticki koliko hoces ali tamo gde treba - ovo je forum, ljudi na njemu razmenjuju misljenje a ne love pravopisne greske
Hvala na brizi. Meni ne treba gramatičko usavršavanje, nego tebi.
Ja ne lovim pravopisne greške nego pišem o svemu i svačemu. Ako znaš da koristiš ovaj forum, možeš iz mog profila da pratiš moje postove, a onda i da se uveriš koliko često nekome prigovaram oko gramatičkih grešaka, a koliko često pišem o politici...
Naravno, ako neko ima tako površan stav prema pisanju, onda me i ne čudi što imaš toliko površan stav o mom prisustvu na forumu...
Sad si i njoj nasao gresku , zar nisam ja ta nepismeni!?
...DraGo ajde jos jednom - ovo je samo forum...opusti se...ruzno je da drugima lovis gramaticke greske![]()
Odoh ja da spavam dok nisam zaradio keca :-) Nista id rasprave Drago70 je resio da ako nemoze da opravdava politicku poziciju iza koje stoji i koju brani da nas udavi SPAM-om o gramatici i pravopisu. Lijepo mi spavajte i ti DraGo70
Ja sam to uradio sa najboljom namerom, jer u krajnjem slučaju ružno će zvučati (ako već ažuriraš sajtove kao što si rekao) da napišeš "Sobe na hrvaCkom primorju..."...
E, sad, da sam znao da će te moja dobronamernost toliko povrediti i naljutiti, ne bih ni raspravljao sa tobom.
Hebiga, nikada ne znaš šta će neko da ti zameri...
Laku noć i tebi...
P.S. kada budeš raspoložen, nađi mi gde to nisam uspeo da odbranim svoju političku poziciju
P.P.S. ne usuđujem se da primetim da pola pišeš ekavski, a pola ijekavski i da si napravio još gomilu grešaka id umesto od, nemože koje se piše ne može...
(pravi se da ovo P.P.S. nisi ni video)![]()
![]()