Naši amerikanosi

Normalno je da su ljudi koji su pobegli u USA iz ove raspale udbaske prcije tako ponasaju, osecaju i misle.

Putinov FSB je najvece zlo Evrope, zlo koje je i delom stvorilo ovu nasu udbasku prciju ovdde, i normalno je da ljudi koji su pobegli u USA to misle.

Ono sto nije normalno je da, likovi poput @Casual Observer-a pljuju po Americi i botuju za srpsku Sluzbu, a pobegli odavde.

E to je ono sto nije normalno.

Covekovi izbori se pokazuju nogama.

A ovi drugi hoce tako u narativima da su za Putina, a pobegli u Nemacku i USA da rade.

Aha, hoce to.

A ovi drugi hoce tako u narativima da su za Putina, a pobegli u Nemacku i USA da rade.

Aha, hoce to.
oce oce, mozes samo da places, mala

Literally Dozens of Times Donald Trump Has Praised ...​

1750691054045.png
U.S. News & World Report
https://www.usnews.com › News › Politics

Apr 14, 2025 — Donald Trump has a history of complimenting or supporting the Russian autocrat, calling him 'smart,' a 'strong leader' and more over the years.

Donald Trump just can't stop praising Vladimir Putin​

1750691054058.png
CNN
https://www.cnn.com › trump-putin-ukraine-russia-smart

Mar 28, 2022 — Trump's praise of Putin then is a feature, not a glitch. He says it – and keeps saying it – because he is genuinely admiring of the supposed ...

Ако мислиш на @Casual Observer и @bas kao

Треба да знаш да Кежуал Америку гледа само преко интернета.

Он је у ствари напредњак из Сопота (са привременим боравиштем у Ћациленду), а овде ботује у замену за интернет који му странка плаћа.
Malo manje lupetanja.

Pa i ništa im ne valja, još se plaše osvete rodjaka onih koje su klali.... ni nacistička engleska ih nije htela, veće sve te ustaše, četnike, baliste slala u kolonije australiju, ameriku i Kanadu....
Obrazuj se malo.
602A22EB-A1AE-404C-9EB4-6821FB97DECA.jpeg

Primetio sam da naši koji su otišli posle rata u usa ili kasnije, kada im pomenem putina, rusiju, kineze, irance... Bukvalno reže i kidišu. Potpuno se izbezume. Jel ih truju kroz vodu, hranu i vazduh pošto od silnog rada znam da nemaju vremena da bulje u tv. Prosto mi neverovatno da su zaboravili bombe koje su im padale na glavu a naročito njihovim roditeljima. Često odbruse da smo to zaslužili. Sa druge strane čim ih nešto žigne odmah kupuju kartu za srbiju i trče kod naših doktora. Nemoguće da im ništa ne valja sem doktora?

Autorska tema.
Lose si primetio, takvih gotova da i nema....Stvar je upravo suprotnas...
A sto se tice americkog bombardovanja koju dede i babe pamte, pa nemojmo falsifikovati....Oni su uz nasu zelju bombardovali nemacke okupatore, da bi mi sada to njihovo bombardovanje pisali kao bombardovanje nas od strane USA... Falsifikat....

Back