Komandant JZO Marko Kričak na delu: Juri građane, pa bije devojku teleskopskom palicom VIDEO

https://nova.rs/vesti/hronika/koman...radjane-pa-bije-devojku-teleskopskom-palicom/Pogledajte prilog 1770448
Komandant JZO Marko Kričak i njegova jedinica i tokom poslednjih protesta istakli su se u lovu na građane, udaranju, hapšenju, prekomernoj upotrebi sile i prekoračenju ovlašćenja i sada je potpuno jasno zašto su naprednjaci stvorili ovu "policiju u policiji" i godinama tolerisali njihovo nezakonito ponašanje.
Na društvenim mrežama pojavilo se nekoliko snimaka brutalne intervencije policije, prema građanima koji protestuju, bez obzira na godine i pol.

Udaranje pendrekom, obaranje na zemlju, grub odnos prema ljudima koji protestuju zbog ponašnja policije, zastrašivanje, a na mnogim od tih snimaka pojavljuje se isto lice – Marko Kričak, komandant specijalne jedinice koju su izmisliili naprednjaci, Jedinice za obezbeđenje odreženih ličnosti i objekata (JZO).
da je "devojka" ostala u kuhinji ne bi dobila palicu

nego varjacu zamenila kamenicom.

jbg, nasilje ima dva kraja

Jel onaj klinac sto je pobio nekoliko dece pre godinu dve "dete", "ucenik" ili "ubica". Kada izadjes na ulicu da bijes narod, razbijas tudju imovinu, pravis nerede, onda prestajes da budes "student" .... Ako mozes da bijes i razbijas, onda mozes da dobijes batine.
Opisao si policiju i ćacije ili ti fali neka daska?!??

534962899_122141931650805810_6213486726728926955_n.jpg

Da li je Srbija zrela za zenu predsednika drzave?

Premijera je imala. Doduse to je nesto pola-pola...
Србија је зрела за једно велико сређивање универзитета, и доследну примену члана 4 став 2 Закона о универзитету који одређује да је на универзитету забрањено политичко, страначко и верско организовање и деловање.

Ко крши наведену одредбу треба да добије отказ, ако је реч о професору, и да му буде забрањено даље студирање, ако је реч о студенту.

Kakve veze jedno sa drugim ima?
pri tom ga ne optuzuje da je silovao vec da je pretio da ce je silovati
z:lol:

Za to nema ni dokaze ni svedoke

Marko Kricak treba da je tuzi i da je odere na sudu zbog rusenja ugleda i nanosenja dusevne boli

Cinjenica je da su blokadreri huligani pukli, pa sad lazima pokusavaju da ozive proteste

Znam Marka preko 20 godina, druzio sam se sa njim u periodu 2000-2004 uvek je imao lepe atraktivne devojke pored sebe on ovu rugobu ne bi pipnuo ni stapom a kamoli silovao

Sram je bilo sto laze

pri tom ga ne optuzuje da je silovao vec da je pretio da ce je silovati
z:lol:

Za to nema ni dokaze ni svedoke

Marko Kricak treba da je tuzi i da je odere na sudu zbog rusenja ugleda i nanosenja dusevne boli

Cinjenica je da su blokadreri huligani pukli, pa sad lazima pokusavaju da ozive proteste

Znam Marka preko 20 godina, druzio sam se sa njim u periodu 2000-2004 uvek je imao lepe atraktivne devojke pored sebe on ovu rugobu ne bi pipnuo ni stapom a kamoli silovao

Sram je bilo sto laze
Inače je on ugledan u ***** materinu:lol:

https://radar.nova.rs/drustvo/ko-je-ko-u-jzo/

Ja nisam naprednjak, vec vidim kako se odredjene stvari podsticu u Srbiji, a ne u drugim drzavama.
Ako misliš na lopovluk, bahatost i nestručnost, onda si u pravu.

Samo što ti ne misliš na to. Ti si "ja nisam naprednjak, ALI..." ćaci.

Sto se mene tice, Vucic jeste namazan ali je sigurno bolji od onih koji imaju apsolutnu podrsku hrvata i siptara.
Znači Šiptar koji je postavio Hrvaticu za premijera je bolji?
Jel radiš neko zagrevanje pre ovih mentalnih akrobacija?

od nje, svakako

decko je na jakoj poziciji iz ugledne porodice

otac mu bio glavni inspektor za narkotike u bg, majka stjuardesa, sa Vracara je tj blizu pravnog je ziveo

Svakako ugledniji nego ova krs riba sto ga optuzuje
Od školske spreme neophodne za poziciju koju zauzima ima mesto prodavca u salonu Poršea i prijateljstvo sa Zvonkom Veselinovićem, kriminalcem i Batom Gašićem, koji ga je uveo u BIA pa u policiju.
Zašto se oduševljavaš polusvetom, tixoglu?

od nje, svakako

decko je na jakoj poziciji iz ugledne porodice

otac mu bio glavni inspektor za narkotike u bg, majka stjuardesa, sa Vracara je tj blizu pravnog je ziveo

Svakako ugledniji nego ova krs riba sto ga optuzuje
LOL kakvo je sad ovo glorifikovanje Vračara i Vračaraca? Pa do juče si pozivao Putina da baci Sarmata na njih.

Od školske spreme neophodne za poziciju koju zauzima ima mesto prodavca u salonu Poršea i prijateljstvo sa Zvonkom Veselinovićem, kriminalcem i Batom Gašićem, koji ga je uveo u BIA pa u policiju.
Zašto se oduševljavaš polusvetom, tixoglu?

zavrsio je visu kriminalisticku u Zemunu to znam

Posle toga dodatno dalje ne znam

Ima skolu za tu poziciju

Back