Strigoi
Elita
- Poruka
- 23.639
Nema. Nije dovoljna stručna sprema.zavrsio je visu kriminalisticku u Zemunu to znam
Posle toga dodatno dalje ne znam
Ima skolu za tu poziciju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema. Nije dovoljna stručna sprema.zavrsio je visu kriminalisticku u Zemunu to znam
Posle toga dodatno dalje ne znam
Ima skolu za tu poziciju
Nema. Nije dovoljna stručna sprema.
pa ne moraš verovatiKriminalac i nasilnik na celu neke policijske jedinice u fasistickom rezimu brace Vucic, ma ne mogu da verujem?![]()
Ako je karijerni policajac, popisao se na svoju karijeru jer sluzi diktatorima i mafijasima danas.vama niko ne odgovara
Pljujete i direktora Policije a covek je karijerni policajac
I njega znam licno
Uuuuuuu.vama niko ne odgovara
Pljujete i direktora Policije a covek je karijerni policajac
I njega znam licno
Мислили су да ће им то донети велику подршку у народу, али се обични грађани згражавају не толико над њиховим вандализмом, колико над њиховом безобзирношћу према животима и имовини људи у згради у којој се налазе просторије СНС.gradjani se okupili i mirno razbijaju prostorije sns-a
obican covek se pita: sta nam ovi nude?Мислили су да ће им то донети велику подршку у народу, али се обични грађани згражавају не толико над њиховим вандализмом, колико над њиховом безобзирношћу према животима и имовини људи у згради у којој се налазе просторије СНС.
Нуде признање сецесије КиМ, санкције Русији, још већу подложност западним силама него сада, вероватно и прихватање да се плаћа нека ратна одштета Хрватској(да се Пицула мало обрадује), забрана градње нових православних цркава, могуће и сецесију Војводине.obican covek se pita: sta nam ovi nude?
a nigde ni slova o tome sta ce uraditi i kako. osim ovog vandalizma.
pa se posle cude zasto ne prelaze senzus
То је спољна политика. Ово је унутрашња.LOL kakvo je sad ovo glorifikovanje Vračara i Vračaraca? Pa do juče si pozivao Putina da baci Sarmata na njih.
Ali rvati ne podrzavaju vucka, nego blokadere. Znas zasto??? Sigurno zele dobro Srbiji i SrbimaAko misliš na lopovluk, bahatost i nestručnost, onda si u pravu.
Samo što ti ne misliš na to. Ti si "ja nisam naprednjak, ALI..." ćaci.
Znači Šiptar koji je postavio Hrvaticu za premijera je bolji?
Jel radiš neko zagrevanje pre ovih mentalnih akrobacija?
Mora još neki ispit da odradi.