Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš batinama da ga ubediš da je Severnjača sjajnija od Sirijusa?ooo:Znammmmmmmmm....ali ipak moram da dodjem da se razjasnimo......

Misliš da on ne zna gde je Severnjača?ooo:Ma ne nego da pokazem coveku.......
![]()
![]()
![]()
Ja sam pronašao da si ti totalno tvrdoglav i nedokazan čovek. Blago onom ko ima takvog instruktora...ooo:KONACNO SAM NASAOOOOOOOOOOOO !!!!!!!
Pa "Zvezda" Danica sa magnitudom od preko -4 je oko 15 puta sjajnija od Sirijusa i oko 330 puta sjajnija od Severnjače.baaka:ehehe zvezda danica je najsjajnija :?

Sizif:Pa "Zvezda" Danica sa magnitudom od preko -4 je oko 15 puta sjajnija od Sirijusa i oko 330 puta sjajnija od Severnjače.
Mada, najbolje da čujemo šta o tome ima da kaže instruktor navigacije...![]()

ooo:Severnjača je najsjajnija zvezda na tom delu neba (nekada se vidi i po danu), i označava pravac severa.

Pa na tom delu neba gde se samo ona nalazi, tu je ona i najsjajnija, logično. To je kao kad bih ja rekao "na mom delu Zemaljske kugle ja sam najbogatiji čovek"... to je tačno ako računam na ovaj jedan kvadratni metar na kom se nalazim, ali čim tu površinu proširim malo, na ceo Beograd npr, to više nije tačno... Na koliki deo neba je "instruktor" mislio? Neka mi kaže u ugaonoj površini (kvadratni stepeni) pa onda da razgovaramo.baaka:citaj pazljivije deo neba nije isto sto i nebo![]()
ooo:jagodica:najsjajnija na severnom nebu ako moze tako d se definishe
Ne najsjajnija na SEVERNOM NEBU je Severnjaca.