"sirim ruke - Nebo molim: daj mi snagu da ga ja prebolim"

opravdani razlog je sto ona kresti :rumenko:
Evo ovako: ona oce da ga gleda dok on radi nekoj koja podnosi neku radnju koja nije precizirana u pjesmi, a koju Ana ne moze da podnese... I onda gleda samo da bi sebe ubijedila (od gledanja dobija zelju da se takmici) da ipak pristane na to, a to je nesto bolno, pa onda "prizna celom svetku koliko sam joj drag kad predjem njenog bola prag"... Odlicna je muzika, ritam, tekst... Ni ja je ne volim, ali ono je umjetnost. Dacu ti na bugarski jednu pjesmu na PM.

Nisam rekao da je najjači, rekao sam da je najrasprostranjeniji...

Ne daje tako vidno raspadanje kao ostali, jači narkotici, ali daje dozu jačine...

I dosta uspešnih ljudi ga koristi.
Reko si da ti najprivlacnije zvuci. Itekako izaziva stete organizma, jer ti cist kokain neces naci nigdje osim ako si bas jako uporan... Heroin je jaci. Jaci je i hasis. I lorazepam ampula u venu, midazolam u venu, tianeptin u velikoj dozi, pregabalin u velikoj dozi, ogromna doza kofeina ili kofein u prahu sa 20 alprazolama, LSA, Apsint (ilegalni, ne legalni ovaj), sufentanil, i. t. d.

Poslednja izmena:
Reko si da ti najprivlacnije zvuci. Itekako izaziva stete organizma, jer ti cist kokain neces naci nigdje osim ako si bas jako uporan... Heroin je jaci. Jaci je i hasis. I lorazepam ampula u venu, midazolam u venu, tianeptin u velikoj dozi, pregabalin u velikoj dozi, ogromna doza kofeina ili kofein u prahu sa 20 alprazolama, LSA, Apsint (ilegalni, ne legalni ovaj), sufentanil, i. t. d.

Najlakši je za uzimanje, zato ga većina i koristi, a od svega navedenog ima najmanje štetnosti, osim tikova i brzine koju čovek dobije.

Najlakši je za uzimanje, zato ga većina i koristi, a od svega navedenog ima najmanje štetnosti, osim tikova i brzine koju čovek dobije.
Heroin isto moze da se usmrkava, kako je onda lakse za uzimati? Tablete da se piju, kako lakse? Jesi li ti pri sebi covjece? Da li me zezas?

Kao prvo, kad se smrka ostavlja posledice u vidu razaranja tkiva cula mirisa. Culo mirisa igra vaznu ulogu koju mu psihijatrija priznaje, i psihologija, iako je jako misteriozno to culo.
Nema najmanje stetnosti, jer cak i kad nadjes cist (taj nije stetan, ali ustvrai i jeste) ostavlja ti jake psihicke depresije kad ostanes bez njega... Znas kakav je osjecaj kad mnogo dugo smrkas pa ostanes bez dodatnog? A da bi ti efekat bio dobar moras i da ides po gradu da se provodis (TROSIS PARE), jer kad kuci stojis dok uzimas to uopste nije to... Da ne pricam kako od neubice napravi ubicu ili nesto tako: meni je jednom falilo samo 2 sekunde da izvadim noz i ubijem covjeka zato sto mi je reko da nije lijepo sto nisam oprao spored od prekipjele kafe...sreca je sto su ga udaljili od mene tako brzo jer su bili blizu.

Poslednja izmena:
Ne konzumiram narkotike, alkohol, ni bilo koje opijate, tako da ne bih znao, znam ono što mi pričaju ljudi koji se bave time, a sve manje i njih imam tu negde, bar u prolazu, od njih slabo šta čovek nauči.
Kokain je samo stimulant i lokalni anestetik (heroin se, iako nekad druge stvari a ne on, daje za opstu anesteziju), To sto je stimulant znaci da ti moze pokvarit dopamisnske sisteme u mozgu - izmijenit receptore, autoreceptore, broj receptora, oblik neurona, a to sto je lokalni anestetik znaci da ti suzava krvne sudove cineci da ti jonski kanali na neuronima rade kako ne treba, pa ti mozes malo da razmislis sto se desi ako je u njemu necistom jos nesto sto suzava dodatno krvne sudove...
Pravi kokain ustvari zaustavlja krvarenje nosa ako ga ima, a necist nekad radi obratno, pa ti onda vidi koja je razlika... A depresije nakon dva dana kad si svako malo vuko novu linijicu pa ostao bez para za jos su takve da je sasvim jasno da li steti mozgu...

Poslednja izmena:
Da li se putem ljubavi i seksa, ili jednog od to dvoje, bilo kojeg jednog od toga, ili mozda oba pojedinacno, moze prekinuti psihicka zavisnost od droge, ostaviti droga?
Mislim da je dodatna tezina tu u tome sto je muskarac opusteniji kada uzme neke (ne kazem za sve) od droga, pa zato i bolje (vise) osvoji zensku... Ova pjesma je samo jedna od 100 govorecih da je nekim zenama tesko da zaborave momke koji su "bili opusteni"...
Mnogo emocija izaziva refren: "Zbog tvog oka (nesto u vezi ociju, ili "oko" kao starinski naziv za jednu mjeru kolicine, ili tezine - zaboravio sam sto od toga), bez svedoka (dakle, ni Bog joj nije svjedok, jer ne bi dao da se toliko muci da ga ima), u sred leta (kad je najljepse) zvezde padaju... Sirim ruke (mozda oce da se "igla") - Nebo (ne Boga, nego nebo, mozda je meteropata pa joj kisa umiruje tugu, mozda mirisi poslije kise) molim: 'daj mi snagu da ga ja prebolim!'"
A da ti pretaneš da se drogiraš, ili bar ako nemaš nameru...ono da odustaneš od postavljanja stupidnih tema?

mislis u seksu ekstremne stvari? pa mozda i ne moras. i sta su uopste ekstremne stvari u seksu
jesi gledala FFM filmove? tu ima da se nadje po neki ekstreman...

- - - - - - - - - -

..ne može,ako je postao fizički ovisnik..

moze, ja sam samo jednom postao fizicki zavisnik da probam kako to izgleda...i poslije nisam bio. A na metadon me stavila dokotrica na dozu od 50 (10 puta vise nego sto je maksimalna granica za pocetnika) pa su me postepeno skidali poslije tako da nisam osjetio... Znas kakav je osjecaj kad sam imao krizu a nisam uzimao metadon; kao da ti se cijedi ispod koze obraza od dijela ispod ociju do zuba (izmedju kosti i mesa obraza, ispod koze a ispred kosti) nekakva odvratna topla a nekako bljutavo topla i neprijatna ali ne kao gorenje ni bol nego kao odvratnost pijenja mlake vode (takav osjecaj je iako ne pijes nista), kao neka kisjelina tu da ti se non stop sliva od koje ne mozes da zivis...i nekako kao da su ti organi usiveni iz vise djelova pa kao imas rupe izmedju krpi od kojih su ti organi kao "usiveni", takav neki osjecaj

Poslednja izmena:

Back