soko stark
Aktivan član
- Poruka
- 1.038
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu te valjda zbog tih sireva privremeno banovali .Obožavam smrdljive sireve ovčji i kozji naročito. Jedno vreme sam kupovao od lopova i davio se. Npr lubenica sa sjeničkim sirom i pršutom.
Mene od početka studentskih protesta banuju non stop. Dva dana pa ban 5 dana. Kada nas sve banuju mogu moderatori da traže neki novi pošten posao.Nisu te valjda zbog tih sireva privremeno banovali .
Hepi cow je kao original, mekana, nežna, nije kao biser tvrdo i neukusno. Ima još lepih.Zdenku original bas volim , ali neko je pričao u Bjelovaru da se sve na svetu zdenke prave od lošijeg mleka i sira .
to je margarin sa surutkom u prahuNe znam , ja sam volio zdenku , no ćale tehnolog je govorio - nemoj sine jest topljene siteve .
ko voli sireve za mazanje , najbolje da sam izmiksa kvareni sir sa običnim maslacem u razmeri koja mu odgovara.Čista hemija svi ti topljeni sirevi. Stavi u tiganj i proprži - sve nestane zašto? Zato štose prave od biljnih masti koje su živi otrov.