NeshaTheBigGuy
Primećen član
- Poruka
- 777
ProfilNisi napisao koliko si star
Tamo mi živi ujak.Dva meseca na Kipru, jel imaš tamo vikendicu, ili ideš da radiš ?
Tačno tako.Ma beži bre od plivanja u reci, treba da izbegavaš govna i pseće leševe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ProfilNisi napisao koliko si star
Tamo mi živi ujak.Dva meseca na Kipru, jel imaš tamo vikendicu, ili ideš da radiš ?
Tačno tako.Ma beži bre od plivanja u reci, treba da izbegavaš govna i pseće leševe.
zenske vezbice,najozbiljnijeHeh....A kakve bedne vežbice?
![]()

ali neka samo cepajte 
Siroki zgibovi sire ramena?? o cemu vi toali neka samo cepajte
![]()
A po cemu?pa u svakom slucaju zdravije je od bilo kakvog vjezbanja u teretani8)
A po cemu?i u teretani mozes da radis zgibove, zasto je to nezdravo?
![]()
A koliko ti imas godina?otac mi je profesionalni sportista, reprezentativac...branio mi je kao napaljenom klincu da odlazim u teretanu...a valjda on zna zbog cega...znaci mogu neke sprave eventualno ali teg nikako
I naravno da klincima nije tamo mesto... kad se razvijes(do 18-19) pa kad uradis hiljade i hiljade zgibova slekova trbusnjaka cucnjeva ledjnjaka i kad pretrcih ohohooo kilometara e onda idi u teretanu... to sto ti on nije dao da ides nema veze sa tegovima i ostalim glupostima sto lupate ovde svi...
A jel ti branio vutru..mozda ti je rekao..nemoj da se smuvas sa najboljim ortakomotac mi je profesionalni sportista, reprezentativac...branio mi je kao napaljenom klincu da odlazim u teretanu...a valjda on zna zbog cega...znaci mogu neke sprave eventualno ali teg nikako

Jes..covek ne dize budzice od 4kg a uradice siroki zgib![]()
), skoro svaki misic ti razvija. Siroka ramena zagarantovana