- Poruka
- 9.306
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema šta da ti bude ispod časti.
Materijali na internetu su dostupni svima, internet je medij, a kad se takve mape postave, to se zove provokacija.
U ovoj situaciji je nemoguće očekivati da ljudi ne reaguju na te stvari.
Zato, ako te to ne tangira, ako ne doživljavaš lično takve provokacije , bolje zaobiđi takvu temu, nemoj davati komentare koji su teško svarljivi , opet kažem, pogotovoovih dana.
Pogotovo što znamo da si simpatizer ds-a koji se, sad već svima jasno, zalagao da Kosovo ispadne iz granica naše države. Ili ni ovo nije jasno?
A ti od svega što sam ja napisao vidiš samo močugu...šta bi to trebalo da znači?Ovo boldovano je ključno, zar ne? E, o tome ja pričam. Ti si pametna i obrazovana devojka i na nekoj drugoj temi bi se smejala zajedno sa mnom "pouzdanim dokazima sa vikipedije" i nasedanju na glupe provokacije pored toliko ozbiljnijih stvari. A od svih mojih postova vidiš samo stranku-stranku-stranku. Bzvz.

A ti od svega što sam ja napisao vidiš samo močugu...šta bi to trebalo da znači?![]()
Da je u onom postu močuga bila najuočljivija.Ne razumem,al' valjda će se naći neko pametniji od mene.;-)Da je u onom postu močuga bila najuočljivija.
Kako ne shvataš, ne radi se o strankama, već o činjenici koju sam ti davno spomenula, i to baš ovde na ovom forumu, i tad sam te i uvredila svojom netaktičnošću, pa mi je bilo krivo.Ovo boldovano je ključno, zar ne? E, o tome ja pričam. Ti si pametna i obrazovana devojka i na nekoj drugoj temi bi se smejala zajedno sa mnom "pouzdanim dokazima sa vikipedije" i nasedanju na glupe provokacije pored toliko ozbiljnijih stvari. A od svih mojih postova vidiš samo stranku-stranku-stranku. Bzvz.
Ma svi smo znali da je to davno završeno, da je proglašenje samo formalnost. Bar sam ja to tako videla već duže vreme...kao nadaš se nešto, a u suštini znaš. Iskreno, mislila sam da se neću osećati baš ovako posrano kad se to desi. A provokacija će sad biti i to svakavih i ne treba nikome davati povoda da to iskoristi protiv nas (protiv onih naših ljudi dole). Manje-više ovo što piskaramo po forumu, već ono što se dešava na ulicama, punktovima...Prosto, nismo u poziciji da gubimo živce i pravimo sranja.Nisam ja ni SRS ni DS ni DSS mene samo interesuje samo Srbija i budućnost moje dece u njoj.I tu je tačka.
To što na izgled liči da sam protiv DS-a to je zato što su svi počevši od Tadića pa do zanjeg DS-ovca u vlasti totalno politički neobrazovani ili ono što onaj tvoj prijatelj kaže glupi.Zadnjih nekoliko godina toliko je prisutna otimačina dela zemlje,pa čak do nedelje oni nisu u to verovali.I šta misliš kolika inteligencija tog političara treba da bude kad nevidi ono što svi vide?A uz put ispiraju mozak onim lakovernijim nekim svojim fiks-idejama?
Joj.Kako ne shvataš, ne radi se o strankama, već o činjenici koju sam ti davno spomenula, i to baš ovde na ovom forumu, i tad sam te i uvredila svojom netaktičnošću, pa mi je bilo krivo.
Radi se o ideologiji koju protežiraju određeni likovi u ovoj zemlji i za koju su se ljudi zalepili masovno, da l' iz straha, da l' iz neobaveštenosti, neznanja...bajke o nekoj Evropi i o tome kako nam je ona prijatelj.
Sad ti isti ds-ovci, opet tako Prosipaju demagogiju, koja je vezana upravo i za to širenje, po njima neširenje, Albanije dalje i dalje...zašto su dozvolili , oni, aktuelni, da se opet rasprodaju Šiptarima kuće po jugu Srbije( Vranje, Bujanovac...), i još je mnogo pitanja...i zato sad, baš zato što je sve jasno, nema mesta prosipanju takve demagogije.
Tendencije i pretenzije Albanije vođene SAD-om se znaju i kada neko postavi ovakvu mapu, bez obzira što je na nerazumljivom jeziku, svakom je jasno o čemu se radi, sem ds-ovcima, koji i dalje ''brane'' Kosovo pravom koje je odavno zgaženo.
Tvoja priča previše liči na njihovu- negiranje očiglednog. Zato sam spomenula ds.
Bez uvrede, ali zaista bez uvrede - menjaj cilj. Pogrešan rezon, pogrešna vrata. Ovo prvo zato što niko nikad na forumu nije nikog ubedio u nešto drugo, drugo jer ovde nemaš posla, iako glasam za DS.Moj cilj je samo da u tebi probudim osećaj pripadanja ovom narodu, još više nego što ga osećaš. Jer svako ko ga dovoljno oseća, nije dao komentar sličan tvom na ovoj temi.
Ma svi smo znali da je to davno završeno, da je proglašenje samo formalnost. Bar sam ja to tako videla već duže vreme...kao nadaš se nešto, a u suštini znaš. Iskreno, mislila sam da se neću osećati baš ovako posrano kad se to desi. A provokacija će sad biti i to svakavih i ne treba nikome davati povoda da to iskoristi protiv nas (protiv onih naših ljudi dole). Manje-više ovo što piskaramo po forumu, već ono što se dešava na ulicama, punktovima...Prosto, nismo u poziciji da gubimo živce i pravimo sranja.
Ovo više nema nikakve veze sa temom....
Joj.
Vrati se, pročitaj. Ne negiram ja očigledno, već neću da gubim živce na provokaciju, kad za to, i to baš vezano za ovu priču, ima mnogo bitnijih povoda. Svako talasanje na jugu Srbije prođe bezmalo neprimetno i bez normalne reakcije kako u državi, tako i na forumu i sad je reakcija na ovu glupost ključni kriterijum za pamet, patriotizam...? Sve sam to već napisala, a ti ili ne čitaš ili me smatraš žešće glupom ili prosto udaraš etiketu jer ti nešto "liči". I zemlja liči na ploču, pa nije.
Veruj mi, nemam volje uopšte da sad razrađujem ko može da spreči nekog da proda kuću ili na koji način treba i uopšte može da se brani Kosovo. A ako te zanima zašto glasam za DS, pitaj me, reći ću ti, pa formiraj mišljenje na osnovu toga, a ne neke generalizacije.
Bez uvrede, ali zaista bez uvrede - menjaj cilj. Pogrešan rezon, pogrešna vrata. Ovo prvo zato što niko nikad na forumu nije nikog ubedio u nešto drugo, drugo jer ovde nemaš posla, iako glasam za DS.

Yes...But,something is missing.kafa rulezzzz....![]()

Ok, tvoje mišljenje. Cenim & poštujem, ali ni mene to preterano ne potresa. Nisam ja ovde da bih nekog impresionirala, već, eto, gubim vreme.Šta god napisala, kako god uformila, izvini, ali vrišti iz tebe nedostatak nacionalnog identiteta.
Mišljenje o tome sam formirala na osnovu n pročitanih, tvojom rukom napisanih, postova.
Ja sebi, nikada, ne dozvoljavam generalizacije.
Ali, ok, razumem sve što napišeš, ne možeš bolje. Sve ti liči na etiketiranje, a sve to je samo moje mišljenje, proisteklo, kao što rekoh iz čitanja tvojih postova. ( retorički: kako onda tu može da se govori o generalizaciji) E sad, oprosti, ali tvoj stav liči previše na stav žutih, samim tim, izlišno bi bilo da ti postavljam pitanje: zašto glasaš za njih? Pa svojim stavom mi svakodnevno saopštavaš zašto.
Rekoh ti i onda, a ponoviću ti i sad, slobodno zovi moje mišljenje- etiketiranje. Ni malo me ne dotiče.
Ali dotiče me to što je u Srbiji mladih ljidi poput tebe koji ne znaju ko su, šta su, gde su i gde im je mesto. To je poražavajuće.
Da li si to htela da kažeš?
Ali za mene ne brini, ja znam i ko sam i šta sam i gde sam i gde mi je mesto.

it is I leclerc![]()
pa jes... tis panda, to vidimo....![]()

Koliko vas zna šiptarski, svaka čast, meni osim godina i imena sve nerazumljivo.
Србија на шиптарској википедији:
Обратите пажњу на ишрафиране територије!
http://sq.wikipedia.org/wiki/Figura:000_Kosova_pa_Sanxhakun_e_Novi_Pazarit_e_Toplicën1.PNG
http://sq.wikipedia.org/wiki/Serbia