Fat_Tony
Zainteresovan član
- Poruka
 - 311

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Svaka shifra moze da se provali bre.... samo ukljuchish Brutusa i program sam zavrshi posao.
http://www.hoobie.net/brutus/
ma ne budi smesan. postoje upravo zastite protiv takvih pokusaja tako sto server blokira IP adresu ako primera radi 5 puta neuspesno pokusas da se logujes sa nje na tip sat vremena.
ma ne budi smesan. postoje upravo zastite protiv takvih pokusaja tako sto server blokira IP adresu ako primera radi 5 puta neuspesno pokusas da se logujes sa nje na tip sat vremena.

milunka objasnio sam ti zasto . u DNS cache-u tvog provajdera jos stoje stari originalni DNS serveri tadicevog sajta .
U roku od par sati a najkasnije do sutra i ti ces videti ono sto svi mi ostali vidimo.
milunka objasnio sam ti zasto . u DNS cache-u tvog provajdera jos stoje stari originalni DNS serveri tadicevog sajta .
U roku od par sati a najkasnije do sutra i ti ces videti ono sto svi mi ostali vidimo.
Alo i ja vidim isto sto i Milunka, kako to???
Ali i "bajati" sezam?
Pa ti si mnogo često posećivala Tadićev sajt. Ne znam zašto...
Tihi uopšte nije posećivao, jer uopšte nije opsednut Tadićem. To je poenta.
Pa ti si mnogo često posećivala Tadićev sajt. Ne znam zašto...
Tihi uopšte nije posećivao, jer uopšte nije opsednut Tadićem. To je poenta.

Ma prvi put sad viddim taj sajt, pusti Tihog!
nikad u zivotu do malopre nisam bio na tadicevom sajtu.
a info da je tadicev sajt hakovan sam procitao na komentarima b92 sajta o hakovanju sajta siptarskog tzv predsednika.
eto vidis kakvog coveka ti podrzavas. ni rodjeni sajt ne zna da zastiti a hoce da vodi zemlju
bas je tadic retard zar ne![]()
Da li vi stvarno mislite da mu sipci hakuju sajt???
 ... neka obore Krstaricu na primer pa cu da priznam da postoji "shiptarski haker" ... do tada te kovanice nema u mom rechniku... e sada, carding je neshto drugo... imaju gomilu dobrih kardera, sa nekima sam i saradjivao i stvarno ljudi znaju znanje... 
 J b g, pravi su tamo gde se vrti lova, i tu nikoga nije briga za nacionalnost... ovo su obichna klinachka glupiranja.