Siptari uhakovali sajt Borisa Tadica

Мени приказује ово и даље:

4997boristadic-sajt.jpg

А иначе, ја нисам била на том сајту не памтим од кад.

У међувремену сам више пута форматирала хард и изнова инсталирала "Виндоус", па тако и све програме, међу осталим и "Мозилину "Ватрену Лију".

ma uskoro ce svi videti uhakovanu stranicu tadicevog sajta

poenta je u tome, da kad se promene DNS serveri treba 24-48 sati da ta promena prodje u svim dns bazama sirom sveta.

Negde se to desi pre negde kasnije i zato ne vide milunka i picolo hakovanu verziju sajta.

Videcete i vi uskoro - ne brinite se.

Pa ti si mnogo često posećivala Tadićev sajt. Ne znam zašto...

Tihi uopšte nije posećivao, jer uopšte nije opsednut Tadićem. To je poenta.

nikad u zivotu do malopre nisam bio na tadicevom sajtu.

a info da je tadicev sajt hakovan sam procitao na komentarima b92 sajta o hakovanju sajta siptarskog tzv predsednika.

eto vidis kakvog coveka ti podrzavas. ni rodjeni sajt ne zna da zastiti a hoce da vodi zemlju z:D

bas je tadic retard zar ne z:D

nikad u zivotu do malopre nisam bio na tadicevom sajtu.

a info da je tadicev sajt hakovan sam procitao na komentarima b92 sajta o hakovanju sajta siptarskog tzv predsednika.

eto vidis kakvog coveka ti podrzavas. ni rodjeni sajt ne zna da zastiti a hoce da vodi zemlju z:D

bas je tadic retard zar ne z:D

Pa jeste retard, al' zbog drugih stvari. I ne podržavam ga. Al' gde da te ubeđujem sad, ti si davno prso po tem pitanju, ybg.

Da li vi stvarno mislite da mu sipci hakuju sajt???

Ma nije to nikakvo hakovanje brate... to znaju mala deca... ili malji deca shto bi oni rekli :lol: ... neka obore Krstaricu na primer pa cu da priznam da postoji "shiptarski haker" ... do tada te kovanice nema u mom rechniku... e sada, carding je neshto drugo... imaju gomilu dobrih kardera, sa nekima sam i saradjivao i stvarno ljudi znaju znanje... :ok: J b g, pravi su tamo gde se vrti lova, i tu nikoga nije briga za nacionalnost... ovo su obichna klinachka glupiranja.

Back