Siptari se vec spremaju za rat!

""Nama je potreban hrabar politicar koji ce da kaze da je podela nas interes ali da postoji velika sansa da zbog smanjenog kredibiliteta ni to ne dobijemo. Naravno ta podela ne bi isla "pola-pola" vec bi jedva 10 posto teritorije na kojoj zive Srbi islo nama.

Samo na realnim osnovama mozemo graditi buducnost"""

Ajde reci siptarima za podelu kosova.!!!!... :lol:
Pa zbog cega se oni naoruzavaju?...njima je bre Kosovo malo....oni hoce jos deo Crne Gore i veci deo Makedonije,kao i deo Srbije(sve do Nisa) ...i zbog toga kupuju oruzje...A medjunarodna zajednica im podgreva takvu nadu....samo da bi im prodala oruzje :lol:...Da sve se vrti oko para..!!!.za zastarelu vojnu tehnologiju, eksploatisace kosovske rudnike....izmedju ostalog ,to je jedan od razloga,zbog kojeg su i napravili rat ....

DisMisaL:
jagodica:
dobro..a zastho oni hoce kosovo?
U kratkim crtama, treba im plac da naprave jako veliku burekdzinicu.
Da se ispravim i pojasnim. Treba im plac da naprave jako veliku posljasticarnicu. Mi tvrdimo da je tamo oduvek bila nasa omiljena cevabcinica. I od svega izgleda da ce kao privremeni objekat biti izgradjena kasapnica. Sada se istinske 'demokrate' tome nadaju, jer su uvereni da ce jos jedan poraz okrenuti ovaj narod ka njima, sa druge strane 'patriote' cekaju da mogu da razglabaju o pobedama srpske vojske, vecinu bas briga za sve, ali vide da se o tome prica te vele da ne ostanu bas po strani, ajd lupaj pa kud puklo. Veruje se da postoje i oni koje sve to plasi jer znaju da ce, kakvo god sranje da se tamo desi, i oni biti u njemu.

Alan Smithee:
"jedini problem u toj kombinatorici je sto je kosovo deo NASE teritorije"

Je li, a ko nam je poklonio Kosovo?
Tako je i pola Grcke "nase" ako se vratimo par stotina godina u istoriju.

Nas ovde treba da zanima realnost. Realnost je dosla dotle da postoji isuvise veliki razdor izmedju Srba i albanaca koji ce trajati stotinama godina. taj radzor je nemoguce prevazici, posebno sto nema volje za tim ni kod jedne ni od druge strane. Kod nas borci za "srpsko Kosovo" nece cak ni da promene upotrebu termina "siptar" sa Albanac kako onda misliti ad su spremni na suzivot. Sa Albancima je ubedjen sam slicno, samo sto oni ne zele suzivot u Srbiji.

Srbi bi hteli nazad Kosovo, ali da bude kao do 2000. mi sve odlucujemo jer je to nase. To vise tako ne funkcionise.

Kosovo bi sada za Srbiju bilo neprekidni izvor krize, ubistava, pobune, region koji je najnazadniji i koji bi celu Srbiju vukao nazad.

Nas interes je da se to pitanje resi na nacin da Srbija ne trpi na duge staze i da se angazujemo na boljem sticenju ljudskih prava manjina.
Aktuelna vlast sve radi naopako. Pa onda moramo da slusamo i krajnji bezobrazluk da je "Petersen u beogradu propsuistio sansu" i to od strane vrlih DSSovskih bortaca za srpstvo(sta god to bilo).

Nama je potreban hrabar politicar koji ce da kaze da je podela nas interes ali da postoji velika sansa da zbog smanjenog kredibiliteta ni to ne dobijemo. Naravno ta podela ne bi isla "pola-pola" vec bi jedva 10 posto teritorije na kojoj zive Srbi islo nama.

Samo na realnim osnovama mozemo graditi buducnost.
pravo da ti kazem,s a tvojim stavovima, izmedju tebe i siptara je manji razdor nego izmedju nas srba i tebe,

Ja@ti:
Alan Smithee:

Nas ovde treba da zanima realnost. Realnost je dosla dotle da postoji isuvise veliki razdor izmedju Srba i albanaca koji ce trajati stotinama godina. taj radzor je nemoguce prevazici, posebno sto nema volje za tim ni kod jedne ni od druge strane. Kod nas borci za "srpsko Kosovo" nece cak ni da promene upotrebu termina "siptar" sa Albanac kako onda misliti ad su spremni na suzivot. Sa Albancima je ubedjen sam slicno, samo sto oni ne zele suzivot u Srbiji.

Srbi bi hteli nazad Kosovo, ali da bude kao do 2000. mi sve odlucujemo jer je to nase. To vise tako ne funkcionise.

Kosovo bi sada za Srbiju bilo neprekidni izvor krize, ubistava, pobune, region koji je najnazadniji i koji bi celu Srbiju vukao nazad.

Nas interes je da se to pitanje resi na nacin da Srbija ne trpi na duge staze i da se angazujemo na boljem sticenju ljudskih prava manjina.
Aktuelna vlast sve radi naopako. Pa onda moramo da slusamo i krajnji bezobrazluk da je "Petersen u beogradu propsuistio sansu" i to od strane vrlih DSSovskih bortaca za srpstvo(sta god to bilo).

Nama je potreban hrabar politicar koji ce da kaze da je podela nas interes ali da postoji velika sansa da zbog smanjenog kredibiliteta ni to ne dobijemo. Naravno ta podela ne bi isla "pola-pola" vec bi jedva 10 posto teritorije na kojoj zive Srbi islo nama.

pravo da ti kazem,s a tvojim stavovima, izmedju tebe i siptara je manji razdor nego izmedju nas srba i tebe,

Ok, ti vz... zavrzao mi se jezik. Cini mi se da si ti dobar lik sa malo preteranim patriotskim tendencijama. Pazi sada ovako: mi Srbi sto zivimo ovde smo dovoljno dokoni da raspravljamo o ovakvim temama, jerbo smo svesni da sve aktuelne politicke opcije samo gledaju kako da se nahvataju para i uteknu. Posto nam je smor od toga, delimo se na dve grupe; jedni bi da zaratimo sa nekim pa da bar izginemo k'o ljudi, dok su drugi za to da postanemo protektorat neke mocne sile pod pretpostavkom da ce neko ipak da hrani robove. To sto se prilikom tih rasprava krljamo sa raznim parolama i istorijskim istinama, to je samo da nam bude zanimljivije.

Alan Smithee:

Let's be realistick!
Srbija strija od Amerike,Srbsi zakon.
Ako zivs u Ameriku,u 50 drzava manje vise, jedna nacija vise ima nego druge,zakon slican bivse Jugoslavie.
U jugoslaviju,Siptar je mogo ziveti gde god hoce bez ikakvih problema,federalni zakon je bio za sve,uljucujuci Srbe.
Ako je u Ameriku zakon za sve koji zive tamo,sa kakvim prava,je West pogrzavao Siptarsku vecinu?

Alan Smithee:
Ajduk:

"To pitaj njega lichno. Niko ovde od nas nije Chavoshki a tebi je taj pokushaj da diskreditujesh choveka navodeci neku imaginarnu shpijunsku aktivnost, poprilichno bedan. "

Pa kako on zna ono sto zna ako nije spijunska aktivnost?
Da nisu mozda vidovnjaci?
Mada bi se to uklapalo u model Srbije 90ih opanci, kalasnjikov i vidovnjaci.

"Kakvo slepilo.... Kakko bedno..... Jesi li Ti chuo mozda za Prizrensku ligu iz 1878.-e? A za veliku Albaniju? A za proterivanje srpskog zivlja pod komunistima? Jesi chuo? Nisi. Da jesi, ne bi rekao kako je politichko rukovodstvo izazivalo rat dole zbog politichke ili bilo kakve druge koristi. Shvati da su rat na Kosovu izazvali Albanci. Seti se toga kada krenesh u turistichku posetu nezavisnom Kosovu."

Slepilo je tvoje i takvih kao sto si ti.
Politicko rukovodstvo Srbije 90ih je IZAZVALO RAT NA KOSOVU, Albanski resantimani su im savrseno posluzili.
Prvi potez Milosevica je bio ukidanje Autonomije. Sada we svi pozivaju na to da Kosovo moze biti autonomna pokrajina u okviru Srbije, cak i smradikali.
Hteli ste da hapsite vlasija, pa ste dobili Rugovu, pa vam nije odgovarao, pa ste dobili Tacija. sada vam ni on ne odgovara pa ce Kosovo biti nezavisno. Sutra cete isto to raditi na jugu Srbije, pa u Vojvodini. vasa spirala zla nema kraja, dok ne pretvorite Srbiju u Beogradski pasaluk. kao sto ste krenuli.

"Zashto si shiptarske teroriste naveo pod znakom navoda? "
Zato sto me placa Soros. A ne nego zato sto vi vec 4 godine plasite svake zime Srbe najavam o "krvavom prolecu" i niko da vam kaze "Ajde bre bezite bagro jedna, dosta nam je vasih ratova".

"Ja mogu da zakljuchim da si ti Alane Smithee isfrustrirani srbomrzac. Zaista, samo to mogu da zakljuchim na osnovu tvojih postova.Ti za sve i u svemu, ponavljam SVE I U SVEMU vidish srpsku krivicu. Ochekujem da cesh nam reci kako smi mi krivci shto se shipci naoruzavaju dole. Obzirom da si tako plemenito smestio Koshtu Chavoshkog u kategoriju mentalne institucije, ja tebe sa na zaljenjem takodje svrstavam u istu. Hajde, pozdravi nam Kandicku."

:lol: :lol: :lol: :lol:
:x

#1,Dali vam je Jasno,dok je Jugoslavensk Kraljevina bila u Azilno odsustvo Jugoslavije,niko nije imao pravo deliti tu zamlju.
Kosovo as Autonomija, Shiptarima je ilegalno data,a ako Zapad tvrdi da je mrtvac Josip broz bio u pravo dati im autonomiju,zasto su,komunisticke idealogije okrivili Srbiju i njenog vodju S.Milosevich,..pa zatim 1999 su je bombardovali?
Sve u Svemo,Kosovski terroristy i Osama Bin Ladena su, sa strane Zaoada,..zlo-upotrbeni prema Srbiju,..ako Srpski narod i dalje misli da ce,bez Kraljevinu od-braniti Kosovo i druge Srpske republike ljuto se varaju!!!...

Kazanova:
Шиптари набављају 120 оклопних транспортера

Академик Коста Чавошки упозорава државне органе Србије:

БЕОГРАД - Поред хеликоптера који су поручени преко хрватске везе, о чему је Национал већ писао, шиптарским терористима би ускоро требало да буде испоручено око 120 оклопних транспортера. Потврду ове информације дао нам је и академик Коста Чавошки који истиче озбиљну забринутост за будућност Косова и Метохије.
- Шиптари се крајње озбиљно припремају за терористичка дејства, а као потврду тога је управо информација коју вам истичем. Они су договорили да преко својих веза са Запада добаве 120 оклопних транспортера који ће им у најскорије време бити допремљени. У првом контингенту стићи ће им 80, а у другом још 40. Ово су апсолутно тачни подаци и довољно говоре да Србија мора крајње озбиљно да приступи одбрани своје територије.
Чавошки истиче да је 50 шиптарских терориста тренутно на хеликоптерској обуци у Турској и да ће Шиптари у контингенту набавке хеликоптера обухватити све три врсте - борбене, транспортне и санитетске.
У овом моменту њихови пилоти су на обуци у Турској. По мојим информацијама, обучава се 50 пилота. Шиптари планирају да набаве све три врсте хеликоптера - од борбених, преко санитетских до транспортних.
Академик Чавошки позива државу да не гледа пасивно на шиптарске активности и да се припреми за одбрану.
- Знате шта, ако неко набавља толико наоружање, онда је јасно као дан какве су му намере. Сигурно је да им оклопни транспортери нису потребни да би се са њима играли, већ желе с њима да дејствују. Зато апелујем на државу да се добро припреми за одбрану своје територије, јер шиптарска офанзива је сасвим извесна - закључио је Чавошки.
Ako je ovako kao sto Cavoski kaze,ja mislim da je najbolje da odmah upotrebimo ono Teslino tajno naoruzanje koje cuvamo kao vojnu tajnu.Ili da prvo pocnemo sa nesto blazom varijantom.Da upotrebimo one sisteme koje su nam rusi poslali za vreme bombardovanja pa da im odmah u Turskoj poobaramo te helikopetere.Ja cu licno da pripremim i ocistim jedan VBR koji mi stoji u podrumu,a koji mi je cale doneo kao poklon sa ratista u Slavoniji.Sa njim je sravljeno vise slavonskih sela,pa bih ja mogao da ga isprobam i na Kosovu.Posto mi je cale izricito zabaranio da ga koristim pre nego sto ne odlsuzim vojsku.Inace bih ja ocistio Kosovo davno.E sad posto sam odsluzio svoje,sad su ga nayebali.Odmah sutra ujutru pocinjem sa sredjivanjem i stavljanjem u upotrebu tog mog VBR-a (visecevni bacac raketa,poznatiji kao "Oganj") Ako ima neko da mi pomogne oko sredjivanja bi bih mu vrlo zahvalan i po oslobodjenju cu da ga predlozim za Narodnog heroja i dobice ulicu ili trg sa njegoim imenom.
Kakve bre Kosta Cavoski? Od kad je on postao akademik?Obican bre profesorcic sa pravnog faxa.Dripac jedan! Prodana sitna dusha! Odakle njemu te informacije?Ako on ima takve informacije to znaci da je SANU usko povezana sa DB-om i VBA.Sto je jako nezgodna stvar.Ko bre yebe Cavoskog,ja sam se jako razocarao u tog coveka.Ustvari to nije covek,to je pizzda obicna! "Lozi vatru" samo.
Ali naoruzajte se svi.Budite spremni! Ko je prvi dobrovoljac za strazu?

Знам да од враћања на Косово нема ништа али ајде да причамо, можда некад надам се да ћу дочекати док сам првопозивац. Де шиптари спремају тенкове и хилихоптере то су п.ичке несмеју они да гледају у очи док убијају. То су ђубрад што знају да рокају децу и старце видели смо како су прошли кад су се нашли испред јунака, чак су их и глупи македонци скењали.
@alan smithee: Да те неки шиптар није ***** у буљу па их толико бранишл. Јел те пале љунге, верујем да би волео да и теби набију флашу у чмар, па могу и ја да ти пружим то крваво задовољство. Не могу да верујем да постоје људи као ти, Кандићка и остале женетине бар узимају добру кинту за оно што причју али да нормалан човек онако мисли, не разумем стварно. Да те нису лупали лопатом по глави кад си био мали, ако је тако извини.

Што се тиче албанског национализма, историјска је константа да је албанска држава од њеног оснивања (1912) била недоношче, које особине испољава до данас. Никакав мир ни стабилност на Балкану не би донела ни Велика Aлбанија (чији пројекат још живи и у главама неких светских моћника), јер би то значило рађање франкенштајнског, алавог монструма, који би врло брзо изазвао сукобе великих размера у региону.
Проблем је, између осталог, и у томе што су Aлбанци у Aлбанији, на Космету, у Македонији, Црној Гори и Грчкој деценијама, па и вековима, живели у различитим културним условима, па се ни они сами не би могли скрасити у једној држави, а да се и не говори какве би тек тада апетите имали према околини, коју би, својим неконтролисаним наталитетом, брзо прогутали.
Отуда је, бар до потпуног уједначавања цивилизацијских норми живота у Европи, нужно да се Aлбанци задрже у оквирима постојећих граница на Балкану и то тако да се њихово цивилизовање врши у Aлбанији, под европским протекторатом, а мањински делови Aлбанаца у суседним државама ће се и тако убрзо наћи у ситуацији брзог укључивања у европске стандарде културе и живота, заједно са домицилним народима балканских држава.

Dok se Albanci na Kosmetu u najvecoj meri pripremaju za nezavisnost Kosova, rade na nacrtu Ustava , naoruzavaju elitnu armiju "Orlovi", dotle srpsko rukovodstvo se bavi "vaznim" poslovima saradnje sa Hagom, isporukom generala, rasprodajom preostalih privrednih organizacija u Srbiji.
Nacrt Ustava nezavisnog Kosova po narudzbini albanskog rukovodstva sa Kosova napravio je i predao Rugovi americki pravnik Pol Vilijams koji treba da zameni ustavni okvir kao privremeni akt usvojen 2001. godine Do jeseni nacrt Ustava treba da prodje Skupstinsku proceduru i na prolece iduce godine sa kojim bi se islo na medjunarodnu konferenciju slicnu Rambujeu. Uporedo se radi i na zahtevima za priznanje nezavisnog Kosova od strane Makedonije Turske i Crne Gore. U slucaju da ne bude islo sve po planu opcija nasilja nije iskljucena. Reorganizacija OVK u elitnu armiju kosovskih ORLOVA moderno naoruzane i obucene, koja je prisutna na celoj teritoriji Kosmeta , nestrpljivo ocekuje signal za akciju nezavisnog Kosova.

Albanski lobisti u americkom kongresu pripremaju za prolece rezoluciju o nezavisnom Kosovu . Sve su to ozbiljne pripreme do cilja-nezavisnog Kosova a da Tadic i Kostunica ne preduzimaju nikakve mere za sprecavanje ocepljenja Kosova od Srbije.Kuca gori a baba se ceslja.

Vilijemu Vokeru nekadasnjem sefu verifikacione komisije na Kosovu se omogucava da postane kljucni covek novo formirane kargo kompanije Dajan Korp u izgradnji u Beogradu.
Od kakvog je znacaja za Amerikance kargo kompanija Dajan Korp i kakva je njena buduca uloga bas na ovim prostorima u srcu Srbije, nasi politicari nisu svesni.Tadicu Kostunici i Draskovicu je najvaznije da zadrze svoje polozaje po ceni rasparcavanja Srbije. Potrebne su nove mere i inicijative sprecavanja srpske katastrofe.Novi parlamentarni izbori, novi ljudi su prekopotrebni srpskom narodu koji ce zauzeti odgovorna mesta i odlucno stopirati sadasnja desavanja,ili u krajnjem slucaju vojna diktatura za spas Srbije.

Back